• Obývacia izba
  • Sprievodca

aktualizované

Aké funkcie majú moderné rohové sedacie súpravy?

Moderné rohové sedacie súpravy sú obzvlášť obľúbené medzi všetkými druhmi nábytku do obývačky. Niet sa čomu čudovať, pretože umožňujú naplno využiť svoj potenciál a poskytujú maximálny komfort. Okrem toho sú ideálnym riešením, ako zariadiť esteticky prepracovany a funkčnú odpočinkovú zónu v každej obývačke. Variantov je veľa, no oplatí sa bližšie sa pozrieť na rohové sedacie súpravy obohatené o inovatívne funkcie, vďaka ktorým sa výrazne zvýši komfort a rozsah ich využitia.

Aké sú to moderné rohové sedacie súpravy?

Rohová sedačka je kus nábytku, ktorý umožní plne usporiadať odpočinkovú zónu v obývacej izbe. Je natoľko multifunkčný, že úspešne nahrádza viacdielne zostavy nábytku. Preto zástancovia komplexných riešení, efektného dizajnu a pohodlia určite ocenia moderné rohové sedacie súpravy, ktoré sú obohatené o ďalšie funkcie. Donedávna boli na výber len rohové sedačky, ktoré ponúkajú funkciu rozkladania alebo úložný priestor na posteľnú bielizeň. Výrobcovia nábytku dnes zašli oveľa ďalej a ponúkajú moderné rohové sedacie súpravy, ktoré potešia bohatou ponukou funkcií a inováciami po stránke úžitkovej aj dizajnovej.

narożnik modułowy

Modulárne rohové sedacie súpravy – pre milovníkov personalizovaných riešení

Modulárne rohové sedacie súpravy sú skutočným hitom tejto sezóny a zdá sa, že táto inovatívna forma nábytku bude ešte dlho v móde a hlavne oceňovaná užívateľmi. Aký je rozdiel medzi modulárnou a tradičnou rohovou sedacou súpravou? Modulová rohová sedacia súprava pozostáva z niekoľkých sedacích dielov, ktoré možno ľubovoľne kombinovať a tým ovplyvniť veľkosť, tvar a funkčnosť hotového kusu nábytku. To znamená, že užívatelia si môžu vybrať moduly z jednotlivých kolekcií nábytku a ich vzájomným kombinovaním získať hotovú rohovú sedaciu súpravu, ktorá bude mať personalizovaný charakter. Nechýbajú rohové diely, spojovacie diely, stolíky, ale aj moduly s funkciou Relax. Výber je teda mimoriadne bohatý, a tak môžete skladať diely s multifunkčným charakterom.

narożnik nowoczesny

Rohové sedacie súpravy s funkciou Relax

Moderné rohové sedacie súpravy sú nielen dizajnovo atraktívne, ale aj prekvapivo pohodlné. Aby výrobcovia splnili očakávania používateľov tak navrhujú nábytok s doplnkovými funkciami, ktorých hlavným účelom je zvýšiť komfort používania. Výsledkom je, že okrem aktuálne módnych modulárnych rohových sedačiek je možné vyberať aj medzi návrhmi obohatenými o funkciu Relax. Umožňuje vysunúť opierku nôh a nastaviť opierky hlavy. Okrem toho existujú aj inovatívne rohové sedacie súpravy s elektrickou funkciou Relax. Dá sa očakávať niečo viac? Áno, samozrejme. Odporučiť môžeme aj rohové sedacie súpravy s integrovaným audio systémom, ako aj modely vybavené špeciálnymi stolíkmi, odkladacími priehradkami či elektricky výsuvnými sedadlami.

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Dobroslava Benko

Súvisiace články