• Pre deti a mládež
  • Sprievodca

aktualizované

Kolekcia detských postieľok Nati – pretože klasika je vždy v móde

Pri zariaďovaní detskej izby stoja rodičia pred skutočnou výzvou, akou je výber nábytku, ktorý bude funkčný, bezpečný a zároveň aj esteticky vyhovujúci očakávaniam ich detí. Jedným z kľúčových kusov nábytku v detskej izbe je samozrejme posteľ. Čoraz väčšej obľube sa tešia drevené detské postele, ktoré sú obohatené o ďalšie funkcie a zároveň sa vyznačujú radostným dizajnom. Také sú postele z kolekcie Nati. Poďme sa na ne pozrieť bližšie.

Čo môžete očakávať od detskej postieľky?

Hrdinom v detskej izbe je nepochybne detská posteľ. Slúži nielen na nočný odpočinok, zaisťujúci pohodlie pri spánku, ale aj skvelé miesto pre kreatívnu zábavu počas dňa. Pri výbere modelu sa oplatí venovať pozornosť otázkam ako: – bezpečnosť – solídna konštrukcia, vhodné farby a laky, žiadne vyčnievajúce ostré prvky; – funkčnosť – posteľ zaberá v detskej izbe veľa miesta, preto je dobre, aby obsahovala nielen plochu na spanie, ale aj ďalší úložný priestor či výsuvný matrac; – sofistikovaná estetika – detské postele by mali ladiť nielen s celým usporiadaním interiéru a jeho jednotlivými prvkami vybavenia, ale aj s vkusom dieťaťa.

Ako odpoveď na tieto funkčné a dizajnové potreby vznikla kolekcia detských postelí Nati. Všetky modely sú vyrobené zo starostlivo vybraného borovicového dreva bez uzlov alebo iných slabnúcich nedokonalostí. Vďaka tomu sú postele nielen bezpečné a odolné, ale aj ekologické. Sú tiež lakované farbami a impregnantmi, ktoré sú bezpečné pre dýchací systém.

łóżko piętrowe drewno

Funkčnosť je základ

Moderné detské postele by mali spĺňať všetky očakávania z hľadiska bezpečnosti a estetiky, no mali by byť aj funkčné. Čo to znamená? Posteľ nemusí slúžiť len na spanie, ale okrem iného slúžiť aj na uschovanie rôznych vecí. V detskej izbe nie je nikdy príliš veľa voľného miesta na uloženie. Preto je dobré vyberať nábytok z kolekcie Nati, pretože jednotlivé modely sú obohatené o priestranné úložné priestory na náhradné posteľné bielizne, ako aj pohodlné zásuvky. Úspešne v nej uskladníte posteľnú bielizeň, ale aj hračky či sezónne oblečenie. Zaujímavým riešením sú aj poschodové a jednolôžkové postele, pri ktorých sa spod hlavnej plochy na spanie dá vysunúť doplnkový matrac v prístelke. Vďaka tomu získame perfektnú postieľku pre dve deti alebo príležitostné miesto na spanie, keď hostíme ďalšie deti alebo v noci strážime naše dieťa.

łóżko piętrowe dla dzieci

Vlastnosti detských postelí z kolekcie Nati:

·        Efektívny dizajn

·        Odnímateľné zábrany

·        Možnosť výberu strany postele

·        Široká škála variantov farbenia dreva

·        Drevo vyťažené v súlade s certifikátom FSC

·        Ceritfikát kvality CE

·        Starostlivosť o ekológiu

·        Stabilita konštrukcie

łóżko parterowe wysuwane

Farebný svet dieťaťa

Funkčnosť a bezpečnosť sú v kontexte detského nábytku nevyhnutné. Nezabúdajme však, že nábytok sa deťom jednoducho musí páčiť. Dizajnéri postelí Nati preto pripravili dizajn postelí, ktoré dokonale zodpovedajú vkusu tých najmenších a určite potešia svojimi vzormi, tvarmi a farbami. K dispozícii sú postele v neutrálnych, nadčasových farbách, akými sú biela a odtiene sivej, ale aj sofistikovanejšie farebné kompozície. Čoraz väčšej obľube sa naopak tešia detské postele v prírodných farbách borovicového dreva.

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Dobroslava Benko

Súvisiace články