• News&Inspirations

aktualizované

Kuchynské spotrebiče, ktoré potrebujete

Pokiaľ sa nestravujete len v reštauráciách a chystáte v domácej kuchyni tiež variť, vyplatí sa vám vybaviť jej kvalitnými a modernými spotrebičmi. A pokiaľ si potrpíte aj na design, odmení sa dvojnásobne – pohladí vás každým pohľadom.

 Kuchyňa Bella Graphite 330m - komplet kuchynského nábytku komplet kuchynského nábytku
Kuchyňa Bella Graphite 330m

Ak disponujete dostatkom miesta aj finančnými prostriedkami, máte šanci zvoliť tie najlepšie.Napriek hrozbám blackoutu preferujú elektrické spotrebiče pred plynovými. Presvedčíte sa, že prednosti indukčných varných dosiek sú nedosiahnuteľné.

Stále častejšie ich zahliadnete aj v profesionálnych kuchyniach. Sú najúspornejšie! Ich účinnost dosahuje až 90 %. Predávajú totiž teplo priamo do dna hrnca. Existujú jednoduché modely, ale aj tie, ktoré disponujú mnohými užitočnými funkciami. Sú tiež veľmi nenápadné!Vhodne zvoleným designom vedia príjemne splynúť s okolitým prostredím.

Predávajú sa nielen v čiernej farbe, ale aj v bielej. A naviac sa aj jednoducho udržujú. Špičkové modely naruší štýlové prostredie ešte menej alebo nepotrebujú ani samostatné digestore. Sú totiž súčasťou varných dosiek. Vďakavstavanejkonštrukciu už nie sú rôzne výšky v miestnosti ani iné prekážky v zornom poli problémom. Tie najmodernejšie digestoriuž vedia automaticky reagovať na nastavenie varnej dosky.

Môžu byť rozčlenené na viac častí, ale tvorené aj celkom bezzónovo. A trúby si svoj hanlivý výraz vôbec nezaslúži! Sú to inteligentné krasavice! Zvlášť tie vstavané! Zamilujete si ich jednoducho, pretože šetrí čas, peniaze aj prírodu. Sú bezpečné a krásne!

Varné dosky

Pre svoje nezpochybniteľné prednosti si teraz najväčšou spotrebiteľskou náklonnosť získavajú dosky indukčné. Oslniavás rozličnými funkciami, mnohými doplnkami aj jednoduchým ovládaním. Najdokonalejšie modely zmeria teplotu pokrmu, vystačí si s vlastným odsávačom pár a je možné ich ovládať aj diaľkovo. Pokiaľ predsa len preferujete plynové, ktoré tiež zapracovali na svojej príťažlivosti, neumiestňujte ich pod okno, jednoducho by mohlo dôjsť k sfúknutiuplameňa.

Digestori

Kvalitné digestori odvádzajú páry aj zápach z varenia, a nepochybne tým zvyšujú komfort bývania. Musí však byťúčinné, primerane tiché a esteticky prijateľné. Niektoré svojou atraktivitou vzhľad celku aj pozvednú. Zo zhora sa však teraz častejšie sťahujú dolu k varnej doske či sú v nej priamo integrované a v testoch prekvapujú slušnými výsledkami. Sú síce finančne nákladnejšie, ale stále obľúbenejšie. Predstavujú nastupujúce konkurencii.

Trúby

Upečiete v nich rovnako dobre, ako uvaríte, a napríklad aj v páre, ugrilujete, rozmrazíte či usušíte. Mnohé sú multifunkčné a značne intuitívne. Niektoré prostredníctvom elektromagnetických vĺn komunikujú priamo s potravinami či vám ponúknu vlastné receptúry na prípravy jedál. Tiež ich je možné pripojiť k wi-fi a prostredníctvom chytrého mobilného telefónu je ovládať na diaľku.

Trúba je skutočne pre všetkých ľudí nepostrádateľným spotrebičom v akejkoľvek kuchyni. Nie je nad to upiecť si niečo dobrého, nech už slaný pokrm, či napríklad sladký dezert. So správne vybranou trúbou to bude jedna radosť. Preto si ujasnite, aké parametre a funkcie sú pre vás dôležité, do ako veľkej domácnosti spotrebič kupujete, a pusťte sa do výberu.

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Kristína Mikulová

Súvisiace články