• Sprievodca

aktualizované

Lacné obývacie steny a ich výhody

Obývacie steny sa v súčasnosti stali mimoriadne obľúbenými, čo vyplýva z ich funkčného charakteru a moderného dizajnu. Líšia sa dizajnom, materiálmi, z ktorých boli vyrobené, ale aj cenami. Pripravili sme pre vás prehľad najzaujímavejších dizajnov moderných obývacích stien, ktoré sú mimoriadne cenovo dostupné.

Moderné modulárne obývacie steny

Moderné modulárne obývacie steny sú čoraz populárnejšie. Hoci pôvodne sa slovo obývacia stena spájala s veľkou nábytkovou zostavou s masívnym tvarom pokrývajúcim celú stenu ako v obývačkách priamo z komunistickej éry. Moderné obývacie steny zatiaľ po originálnych dizajnoch zdedili len funkčný charakter a veľký úložný priestor. Obývacie steny sa skladajú z modulov, z ktorých môžeme vytvárať personalizované zostavy a jednotlivé kusy nábytku tak prispôsobiť potrebám konkrétneho interiéru, jeho podmienkam a dizajnovým preferenciám členov domácnosti.

meblościanki 

Výhody moderných obývacích stien

– efektný dizajn,
– stabilné konštrukcie a precízne spracovanie,
– kvalitné komponenty,
– ľahká dizajnová forma,
– modulárna forma,
– funkčný servis,
– efektívne praktické doplnky, napríklad LED osvetlenie,
– módne farebné a dizajnové kompozície.

Rozmanitosť obývacích stien

V súčasnosti je výber obývacích stien mimoriadne bohatý, pretože takéto nábytkové zostavy majú veľmi univerzálny charakter a sú tak ideálnym riešením pre vytvorenie efektného a funkčného usporiadania interiéru. Dokonale sa budú hodiť do obývačiek a aj do izieb pre tínedžerov. V ponuke sú obývacie steny štylizované ako klasické a moderné, v ktorých majú výhodu modely s hladkými dvierkami, presklením a obohatené o LED osvetlenie. Biele obývacie steny sú veľmi obľúbené, pretože dokonale zodpovedajú charakteru moderných trendov v dizajne nábytku. V najbližších sezónach sa však očakáva, že sa zameriame na obývacie steny s eklektickým dizajnovým štýlom, napríklad s dvierkami vo farbe architektonického betónu alebo v tmavých farbách – čierna, námornícka modrá, fľaškovo zelená.

 meblościanka do salonu

Široký výber moderných obývacích stien môžeme nájsť v rôznych dotupných cenách. Ľudia, ktorí hľadajú lacné obývacie steny, preto určite zaujmú modely, ktoré nie sú o nič horšie ako tie drahšie, čo sa týka kvality a zároveň v rámci preferovaného rozpočtu.

Odporúčame:

·        Obývacia stena Kaja

·        Obývacia stena Fado

·        Obývacia stena Lio Sonoma

·        Obývacia stena Lusso

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Kristína Mikulová

Súvisiace články