• Obývacia izba
  • Sprievodca

aktualizované

Nábytok Combo, teda obývacia izba ako na mieru

Aký je ideálny nábytok do obývacej izby? Od moderných kolekcií nábytku do obývačky vyžadujeme nielen funkčnosť, spoľahlivosť a estetický dizajn. Dnes vyžadujeme toho viac a chceme, aby mal nábytok personalizovaný charakter. Na tento účel sa už nemusíme rozhodovať pre drahý nábytok vyrobený na individuálnu objednávku, ale stačí si vybrať jednu z možností kolekcie Combo venovanej interiérom obývacích izieb.

Dokonalý nábytok do vašej obývačky

Špeciálnym interiérom v každom dome je obývacia izba. Práve tu sa každodenne odohráva rodinný život, víta hostí, trávi čas oddychom, pozerá filmy a číta knihy. Preto pri zariaďovaní obývačky treba pamätať na to, že by mala byť:

  • funkčná a prakticky vybavená,
  • esteticky vycibrená v súlade s prijatým dizajnovým štýlom,
  • pohodlná na každodenné používanie,
  • reprezentatívna,
  • prispôsobená k individuálnym očakávaniam členov domácnosti a podmienkám konkrétnej miestnosti.

meble modułowe do salonu

Každý interiér má iné vlastnosti, ako sú rozmery, umiestnenie, usporiadanie okien a dverí, usporiadanie miestnosti. Často sa preto stáva, že ľudia, ktorí pri hľadaní hotových zostáv nábytku do svojej obývačky nájdu zostavu, ktorá im padne do oka, tak sa jej musia vzdať, pretože rozmery a forma zostavy nie sú vhodné do danej miestnosti. Niektoré zostavy nábytku do obývačky sa môžu ukázať ako príliš veľké a iné zas príliš malé alebo nemajú vhodné rozmery pre konkrétnu stenu. Alternatívou je samozrejme nábytok na mieru, na ktorý sa však väčšinou dlho čaká, sú drahšie a či bude efekt v konečnom dôsledku uspokojivý, nie je známe. Dizajnéri a výrobcovia nábytku, poznajúc tieto dilemy, sa rozhodli vytvoriť kolekciu nábytku, ktorú si každý užívateľ môže prispôsobiť podľa svojich individuálnych preferencií.

Objavte modulové obývacie steny Combo

Kolekcia nábytku Combo od Nabytok-Bogart je ponukou pre ľudí, ktorí oceňujú moderný dizajn, funkčný charakter a možnosť prispôsobenia nábytku k individuálnym funkčným a estetickým potrebám. Užívateľ si môže vybrať z viac ako 50 variant systémov, ktoré mu pripravia dizajnéri, alebo si navrhnúť modulárnu obývaciu stenu podľa vlastných predstáv. Kolekcia Combo pozostáva z rôznych farebných variantov a modulov rôznych veľkostí a tvarov. Vďaka tomu si každý môže úspešne vybrať moduly, ktoré budú rozmerovo a esteticky vyhovujúce.

nowoczesne meble do salonu

Výhody moderného nábytku Combo

Kolekcia nábytku Combo sa skladá z modulov inšpirovaných modernými trendmi v interiérovom dizajne. Najväčšou výhodou kolekcie je, že umožňuje ľubovoľne upravovať usporiadanie každého z kusov nábytku, čo umožňuje vytvárať si vlastné usporiadanie. Modulárna zostava Combo pozostáva z originálnych foriem minimalistickej dekoratívnosti. Vďaka možnosti presvetlenia vybraných kusov nábytku dodá kolekcia miestnosti osobitú atmosféru a špecifický nádych elegancie. Nábytok Combo sa skladá rôznych kusov nábytku, ktoré vám umožní zariadiť obývaciu izbu, spálňu alebo študentskú izbu. Jednoduchá forma nábytku umožňuje ľubovoľnú konfiguráciu nastavenia jednotlivých prvkov, vďaka čomu ich vieme prispôsobiť akémukoľvek dizajnu interiéru a estetickým preferenciám.

nowoczesne meble modułowe do salonu

Kolekcia nábytku Combo sa vyznačuje:

·        vysoko kvalitným spracovaním s dôrazom na každý detail,

·        bezúchytkovým systémom otvárania push to open,

·        LED osvetlením,

·        moderným dizajnom,

·        priestranným úložným priestorom.

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Dobroslava Benko

Súvisiace články