• News&Inspirations

aktualizované

Odpočinok a inšpirácia

Túžite po blaženom odpočinku na výnimočne pohodlnej pohovke alebo kresle po veľmi dlhom čase strávenom mimo domu? Iste je to rétorický dotaz, pretože neexistuje lepší pocit než ponorenie tela v mäkkom, ideálne prispôsobenom k Vášmu telu v odpočinkovom kresle. Okrem pohodlia od odpočinkového nábytku očakávame tiež výnimočne efektívneho a zároveň elegantného designu, pretože často je najdôležitejšou časťou usporiadaní obývacích miestností. Relaxačný komplet Alabama Bis Vám s istotou zaistí výnimočný komfort behom používania, tak i luxusný design po dlhé roky.
Každý chce bývať komfortne a presne tak, aby mu doma bolo príjemne. Na pohodlie a pohode sa podieľa jak ľudský faktor, tak aj neživé veci. Vybavenie jednotlivých interiérov sa líši podľa účelu ich samotných využití. V obývačke má dôležitú úlohu sedačka a obývacia stena, v spálni je dominantnou zase posteľ a vedľajšiu úlohu má komplet nábytku. V detskej izbe sa funkčnosť spája so zaujímavým vzhľadom a jedáleň si zaslúži čo najväčší stôl. Každý má tak zariadenie, ktoré si je istým spôsobom podobné. Líši sa však celkovým prevedením. Výber ovplyvňuje jak vkus budúcich užívateľov, tak samozrejme aj ceny.
Kožený relaxačný komplet Alabama Bis je navrhnutý takým spôsobom, aby splnil očakávania dokonca i tých najnáročnejších zákazníkov. Tento komplet v modernom štýle s nádychom nadčasovej klasiky je výnimočne elegantný a vkusný. Vďaka klasickým líniám, mäkkým a zároveň mäsitým čalúnením a nadčasovým odtieňom poťahovej látky sa nábytok stane ideálnym doplnením obývacích miestností, kde chceme získať výnimočnú atmosféru.
Zároveň pohovka, a kreslá sú vyrobené z vysoko kvalitnej prírodnej kože (sedák, operadlo, lakťové opierky), ktorá sa vyznačuje najlepšími parametrami. Čalúnenie sa vyznačuje odolnosťou voči poškodeniu, deformáciám alebo oderom. Dodatočné prvky sú vyrobené z ekologickej kože, a konštrukcie z kvalitného liateho dreva a dyhy. Sedáky majú kapsové a vlnité pružiny, čo zaisťuje nielen trvanlivosť nábytku, ale tiež i výnimočné pohodlie behom používania.
Elementy kolekcie sú vybavené funkciou Relax zaisťujúca možnosť vysunutia podnožiek a umiestnenie operadla v ležiacej polohe. Vďaka jasne označeným vhodne profilovaným operadlám hlavy môžeme pohodlne oprieť krk. Komplet má tiež spiacu funkciu, a vďaka tomu je praktický a funkčný.
Kuchyňa Royal – nadčasová elegancia vo funkčnom interiéri
V kuchyni existuje rodinný a spoločenský život. Práve tu chceme získať výnimočnú, útulnú atmosféru, aby sme sa cítili ako doma behom robenia drobných domácich prací a stretnutiu s najbližšími. K získaniu takého efektu musíte pamätať na funkčnosť vybraného nábytku, a tiež jeho estetiku v konkrétnom štýle. Najpríjemnejšie sú kuchyne, ktoré sa vyznačujú nádychom nadčasovosti, klasickým charakterom a moderným riešením pokiaľ ide o ergonómiu. Takéto kritéria ideálne splňuje kolekcie nábytku Royal.
Royal vitrína W2D
Kuchynský nábytok Royal je kvintesencia očakávania osôb zamilovaných do útulných a zároveň elegantných interiérov, a tiež aj milovníkov vysokej kvality každého prvku tvoriaceho kompozíciu. Nábytok Royal sa vyznačuje estetikou udržanou v rafinovanom anglickom štýle. Exkluzívny nábytok je veľmi štýlový a vyznačuje sa nadčasovou eleganciou. Nábytok je vyrobený s veľkou presnosťou a starostlivosťou o každý detail, čo sa tu stalo determinantom najvyššej kvality a trvanlivosti.
Kuchyňa Royal bude efektívnou ozdobou interiéru a zdôrazní to, čo najkrásnejšie so zachovaním funkčných vlastností zľahčujúcich zručnú prácu a udržaní čistoty nábytku. Svetlá farebná kompozícia rozžiari priestor a opticky ho zväčší.
Kolekcia Royal je komplet funkčného a zároveň výnimočne efektívneho kuchynského nábytku, ktorý premení interiér a dodá mu vkusný charakter so súčasným zachovaním útulnej atmosféry.
Presklené kuchynské skrinky budú vkusným dekoračným akcentom a budú dodávať celej kompozícii subtílny charakter. naviac dovoľujú exponovať drobnosti, kávové nádoby, kryštály alebo iné dekoračné predmety, ktoré krásne obohacujú interiér. Predné časti skriniek sú vyrobené z dosky MDF a nábytkovej dosky. Korpusy sú vyrobené z vysoko kvalitnej laminovanej dosky. Kolekcia nábytku Royal má mnoho prvkov na výber a tým uľahčujú stvorenie ľubovoľnej kompozície prispôsobenej k typu a potrebám konkrétneho interiéru.

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Kristína Mikulová

Súvisiace články