• Štýle

aktualizované

Secesný štýl

Secesný štýl prišiel v 19. storočí k nám a stále nestrácal svoj význam. Tento štýl je plný bohatých dekorácií, štýlovej výzdoby a vynikajúceho, ale jednoduchého nábytku. Secesný štýl vám umožňuje stelesniť najoriginálnejšie nápady, zatiaľ čo bohatstvo použitých materiálov umožňuje hrať s farbami a textúrami. Obývacia miestnosť v secesnom štýle je moderné riešenie, ktoré hovorí o brilantnej chuti majiteľov moderného interiéru.

 Komplet Luiza XL - Dub Lefkas
Komplet Luiza XL – Dub Lefkas 
Moderný nábytok by nemal byť príliš dekoratívny a farebné dekorácie, musia byť funkčné, aby dlho slúžili. Výber jednoduchého nábytku neznamená, že bude vyzerať nezáživne. Vrcholom nábytku pre interiér v secesnom štýle je jeho elitný vzhľad, ktorý mu dáva hladký rad nábytku a jeho krivky. Štýl tohto nábytku znamená harmonickú kombináciu krásy a praktickosti.

Vhodný nábytok pre secesnú miestnosť:

Vyrobený z prírodných materiálov, kovaný nábytok, lesklý povrch, zdobený rezbou, cení sa drahými kameňmi a kovmi. Secesný štýl zahrňuje inštaláciu nábytku, ktorý nielen vyzerá pekne, ale tiež poskytuje pohodlie a pohodlie majiteľov. Nábytok môže byť vyrobený z ľahkého alebo tmavého dreva. Obľúbeným typom nábytku sú moderné komody.

Moderný interiér obývacej miestnosti v secesnom štýle

Interiér v secesnom štýle je celkom rozporuplný. Na jednej strane to znamená luxus a milosť, na druhej strane – jednoduchosť a stručnosť. Pre kombináciu týchto dvoch indikátorov štýlu je dôležité vedieť vlastnosti, ktoré ho formujú. Pri návrhu obývacej miestnosti je každý detail dôležitý. Zvlášť pokiaľ ide o kombinovanú kuchyňu s obývacou miestnosťou. Je dôležité si uvedomiť, že štýl secesie znamená jasné denné svetlo a umelé osvetlenie. Správnu úlohu vo výbere interiérov je výber svietidiel a lustrov. Mnoho návrhárov chce vytvoriť interiér v secesnom štýle. Používa herné farby, textúra, svetlo a tvary. To vám umožní ukázať predstavivosť a prekladať pôvodné myšlienky do reality.

Vnútorné prvky:

Populárny v aplikácii stupňov stupňov, viacúrovňových stropov, nezvyčajných dekoratívnych vzorov. Použitie neutrálnej farebnej schémy pre dekoráciu stien a podláh. Avšak, hra kontrastov je často používaná – použitie jasných a neutrálnych farebných riešení. Ak chcete ozdobiť miestnosť použite interiérové ​​predmety, vyrobené z moderných materiálov: sklo, koža alebo kov. Secesný štýl zahrňuje komfort, luxus, praktickosť a funkčnosť. Pri návrhu obývacej miestnosti je každý objekt dôležitý. Dôležitú úlohu v dekorácii hrajú dekorácie, nábytok, spotrebiče a osvetlenie.

Obývacia miestnosť v secesnom štýle

Ak navrhnete svoj byt a obývaciu miestnosť zvlášť, môžete zvoliť štýl secesie alebo high-tech. Tieto dva štýly umožňujú, aby bol priestor funkčný a súčasne bol zbavený zbytočných detailov. Pri výbere tohto štýlu je hlavným referenčným bodom jednoduchosť a stručnosť. Pre výzdobu v štýle high-tech sú vhodné obytné miestnosti rôznych veľkostí a využitia priestoru. Pri zdobení high-tech obývacej miestnosti, by ste mali venovať pozornosť farebnej dekorácie stien, dekorácie stropu a podláh, designu osvetlenia. Správne odkryté svetlo a osvetľovacie zariadenie eliminujú potrebu bohatého dekódovania miestnosti.
Vlastnosti štýlu pre návrh obývacej miestnosti:
Použitie čistých línií a jednoduchej geometrie;
Inštalácia vstavaného nábytku (môže byť skriňa alebo modulárny nábytok);
Dekódovanie objektu pomocou kovových prvkov;
Použitie posuvných dverí a priečok;
Množstvo denného a umelého svetla.
Je pomerne obtiažne navrhnúť interiér high-tech. Vyžaduje prísnu vytrvalosť. To je dôležitý aspekt, ktorý umožní, aby priestor vyzeral štýlovo a moderne. Vitríny jedál v obývacej miestnosti v secesnom štýle vyzerajú skutočne elegantne, elegantne a napriek tomu pomerne jednoducho. Tento druh nábytku je vhodný pre tích, ktorí radi zdobia svoj domov s takými interiérovými predmetmi, ako sú krásne a víno-branné pokrmy. Voľba vitríny pre riad by mala byť hneď po oprave. Hlavná skrinka by mala harmonicky zasahovať do interiéru, inak by sa mohla postaviť proti obecnému zázemiu, ktoré ovplyvní celkový štýl obývacej miestnosti. V podstate sú tieto vitríny vyrobené z dreva rôznych typov (svetlo, tmavý, wenge).
Výrazné vlastnosti, ktoré sú pri výbere dôležité: Dekorativita, jednoduchosť, praktickosť.
Výber vitríny by mal závisieť na osobných preferenciách. Dôležité je, aby sa s dekorom nijak štýl zbytočne neprezdobili. Hlavným domácim výrobcom kvalitného nábytku je Itálie.

Módna obývacia miestnosť v secesnom štýle

Obývacia miestnosť v štýle módy – zahrňuje design skôr rozporuplného interiéru. Tento štýl sa stal vďaka svojej jednoduchosti populárny. Ale zároveň je luxusný, bohatý, štýlový a útulný. Pri zdobení obývacej miestnosti je dôležité dbať na výber nábytku a materiálu, z ktorých je vyrobený. Venujte zvláštnu pozornosť dekorácií miestnosti, jej farbe a textúre. Dôležitým prvkom dekoru je poriadne vystavané svetlo, ktoré je dôležité najmä pre tmavé a veľké miestnosti. Svetlo je dôležité pre každodenné fungovanie v domácnosti, pretože by mohlo veľa vecí nepriaznivo ovplyvniť. 
Ďalšie kategórie:

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Kristína Mikulová

Súvisiace články