• Izby
  • Predsieň a šatňa

aktualizované

Skrine s posúvnymi dverami Moore – navrhnite si svoj dokonalý šatník

Skriňa s posuvnými dverami je kus nábytku, bez ktorého si nemožno predstaviť funkčne vybavenú miestnosť. Umožňuje efektívne obohatiť interiér a vytvoriť pohodlný úložný priestor. Vybrať dokonalú šatníkovú skriňu však môže byť problém, pretože je náročné dokonale zladiť konkrétny kus nábytku s podmienkami miestnosti, individuálnymi očakávaniami ohľadom jeho kapacity a funkčnosti, ale aj s estetikou. Riešením sú skrine s posuvnými dverami, ktoré si môžete navrhnúť sami pomocou jednoduchého konfigurátora. Ako ho používať a prečo sa oplatí?

Aká by mala byť dokonalá skriňa s posuvnými dverami?

Šatníková skriňa s posuvnými dverami je jedným z najjednoduchších a najfunkčnejších riešení interiérového dizajnu. Interiér vybavený skriňou s posuvnými dverami získava na atraktivite, no zároveň zvyšuje jeho funkčnosť, keďže získavame pohodlný úložný priestor. Najväčšou výhodou  skríň s posuvnými dverami je, že spájajú atraktívny dizajn a veľký úložný priestor. A ako iste viete, práve na týchto dvoch aspektoch nám pri výbere nábytkových zostáv do obývačky, spálne a iných miestností najviac záleží. Posuvný systém sa ľahko používa, nezaberá veľa miesta a poskytuje efektívny dizajn interiéru. Napriek tomu, že trh ponúka širokú škálu modelov skríň s posúvnymi dverami, môže byť pomerne náročné prispôsobiť ich potrebám a podmienkam konkrétneho interiéru. Pretože sa väčšinou ukáže, že aj keď nám rozmery a prevedenie šatníkovej skrine vyhovujú, vnútorné usporiadanie nespĺňa funkčné očakávania. Riešením tohto problému je konfigurátor, s pomocou ktorého si v niekoľkých jednoduchých krokoch navrhnete dokonalú skriňu s posuvnými dverami.

szafa przesuwna na wymiar

S cieľom vyriešiť dilemy súvisiace s hľadaním skrine ideálnej prispôsobenej do interiéru a úžitkovým potrebám domácnosti vznikol konfigurátor skrín Moore. Ide o jednoduchý a intuitívny online konfigurátor, ktorý vám pomôže s výberom a vizualizáciou skrine. Môžete si zvoliť rozmery skrine, usporiadanie a vybavenie jej interiéru, ako aj o výbere vhodného variantu zo širokej farebnej palety dostupných dvierok. Vďaka tomu skriňa s posuvnými dverami splní očakávania po praktickej aj úžitkovej stránke a bude dokonale ladiť s dizajnom konkrétneho usporiadania interiéru. Okrem toho si môžete vybrať doplnkové prvky výbavy šatníkovej skrine, napríklad police a priečky, ako aj obohatiť daný model skrine o osvetlenie. Týmto spôsobom si môžete navrhnúť a objednať skriňu na základe vašich individuálnych preferencií a požiadaviek.

zbuduj szafę

Ako navrhnúť skriňu Moore?

S pomocou konfigurátora môžete rýchlo a jednoducho navrhnúť skriňu. V niekoľkých jednoduchých krokoch vás konfigurátor intuitívne prevedie výberom preferovaných variantov.

1.      Prispôsobte si šírku skrine

2.      Vyberte police

3.      Vyberte predné dvere

4.      Vyberte osvetlenie

5.      Vyberte doplnky

6.      Overte si svoj výber a objednajte si dokonalú skriňu Moore.

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Kristína Mikulová

Súvisiace články