Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 80 cm,

  • wysokość

    výška: 200 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 40 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

dub lancelot

možnosť voľby

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 18 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 18 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

predná časť

laminovaná doska 18 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 18 mm je ideálnou voľbou pre prednú stranu nábytku. Laminovaná doska sa vyznačuje mimoriadnou pevnosťou a odolnosťou voči poškodeniu, čo znamená, že váš kus nábytku si dlho zachová svoj krásny vzhľad. Okrem toho sa laminát, ktorý tvorí povrch dosky, ľahko čistí a nevyžaduje si žiadnu špeciálnu údržbu. Vďaka precíznemu spracovaniu bude predná strana vášho nábytku z laminovanej dosky vyzerať elegantne a moderne. Investíciou do tejto suroviny investujete do kvality, trvanlivosti a estetiky.

predná časť

sklo

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť skla ako suroviny na výrobu nábytkových predných častí. Sklenené čelá sú synonymom moderného dizajnu a vysokej kvality. Sklo je nielen mimoriadne estetické, ale aj odolné a ľahko sa čistí. Vďaka svojmu hladkému povrchu sa ľahko čistí a je odolné voči škvrnám alebo poškriabaniu. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí oceňujú jednoduchosť a krásu svojho interiéru. Okrem toho sklo opticky zväčšuje priestor, čím dodáva miestnosti ľahkosť a jas. Možno ho použiť aj na podsvietenie, ktoré vytvára jedinečný vizuálny efekt.

Prevedenie

Hrany

ABS

Rúčka

umelá hmota

Systém zatvárania

tiché dovieranie

Výbava

Počet dvierok

2

Počet poličiek

4

Počet zásuviek

1

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Dvojdverový regál TC-WI - Tosca

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/dvojdverovy-regal-tc-wi---tosca-p-24533-1064-1064.html