Opis výrobku

Herná stolička čierna / červená 

Kreslo Baffin je mimoriadne pohodlné a dizajnérske kreslo, ktoré sa dokonale hodí do kancelárií a pre ľudí, ktorí radi hrajú počítačové hry. Čalúnená je z mäkkej ekologickej kože, ktorá sa ľahko čistí. Stolička je vybavená mechanizmom TILT, ktorý umožňuje otáčanie, kývanie, zaistenie operadla vo zvislej polohe a nastavenie výšky sedadla. Používané mäkké opierky poskytujú pohodlnú oporu pre vaše ruky.
 
Kreslo používa módnu farebnú schému, ktorá osloví milovníkov hry a ľahko sa prispôsobí dizajnu kancelárie. Sedadlo má malé otvory, ktoré uľahčujú prúdenie vzduchu.
 
Charakteristické vlastnosti nábytku:
  • moderná herná stolička pre hráčov
  • operadlo a sedadlo čalúnené ekologickou kožou
  • vybavené mechanizmom TILT
  • nastaviteľná výška sedadla
  • možnosť zámku operadla
  • možnosť kývania
  • mäkké opierky rúk
  • plastové kolesá
  • zaťaženie stoličky - 120 kg
  • výrobok určený na samostatnú montáž

Prevedenie:
  • sedadlo a operadlo - ekologická koža
  • základ - kovové, plastové kolesá

          Ďalšie kategórie:

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 70 cm,

  • wysokość

    výška: 110-118 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 64 cm,

  • Výška sedáku: 48-56 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

čierna

Farba

červená

Skupina

eko-koža

Prevedenie

nožičky

umelá hmota

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj interiér - nábytok s plastovými nohami. Naše nohy poskytujú nielen estetický vzhľad, ale aj mnoho výhod. Po prvé, ich ľahká konštrukcia uľahčuje premiestňovanie nábytku, čo je užitočné najmä pri upratovaní alebo prestavovaní. Po druhé, umelá hmota je odolná voči vlhkosti a škvrnám, vďaka čomu sa nohy ľahko čistia. Nemusíte sa obávať ani o trvanlivosť - naše nohy sú pevné, stabilné a odolné voči poškodeniu.

Typ nožičky

otočný podstavec

Ďalšie informácie
Objavte jedinečnú funkčnosť a pohodlie nábytku na otočnom podstavci. Riešenie, ktoré posunie vaše pohodlie pri leňošení na úplne novú úroveň. Vďaka schopnosti otáčať sa okolo svojej osi poskytuje pohodlný prístup do rôznych smerov a umožní vám voľný pohyb. Okrem toho táto konštrukcia šetrí priestor, pričom dokonale vyhovuje miestnostiam s rôznym zariadením. Otáčajúci sa nábytok zároveň dodáva interiéru jedinečný charakter a modernosť.

Typ nožičky

s nastaviteľnou výškou

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečné výhody nábytku s nožičkami s nastaviteľnou výškou. Vďaka tejto inovatívnej funkcii si môžete nastaviť výšku nábytku podľa svojich preferencií, čím si zaistíte optimálnu oporu tela a pohodlie. Ide o ideálne riešenie pre všetkých, ktorí si cenia jedinečnosť a maximálne pohodlie. Okrem toho sa náš nábytok vyznačuje vysokou kvalitou spracovania a odolnosťou, čo zaručuje dlhodobé používanie bez kompromisov.

Typ nožičky

na kolieskach

Ďalšie informácie
Spoznajte novú definíciu pohodlia a funkčnosti s nábytkom na kolieskách. Tento inovatívny nábytok vám poskytne bezkonkurenčnú mobilitu a ľahkú manipuláciu, vďaka čomu si môžete priestor voľne usporiadať podľa svojich potrieb. Nemusíte sa obávať náročného presúvania ťažkého nábytku - vďaka kolieskam ho môžete bez námahy premiestniť. Okrem toho sa nábytok na kolieskach výborne hodí do mnohých miestností - obývačky, kancelárie alebo detskej izby. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí ocenia flexibilitu a možnosť zmeny zariadenia.

Prevedenie

Mechanizmus TILT

Ďalšie informácie
Mechanizmus umožňuje zablokovanie sedadla vo vzpriamenej polohe. Po uvoľnení poistky je možné pohodlne sklopiť operadlo podľa vlastných potrieb.

Ďalšie vlastnosti

Opierky rúk

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

14,6 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

73 cm x 33 cm x 61 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Herná stolička Baffin - Čierny / Červený

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/herna-stolicka-baffin---cierny---cerveny-p-30007-1634-1634.html