Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 61 cm,

  • wysokość

    výška: 109 - 119 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 48 cm,

  • Výška sedáku: 43 - 53 cm,

Viac parametrov

Druh postele

do spálne

kovová

Poťahová látka

Farba

čierna

Farba

červená

Farba

popolavá

Skupina

eko-koža

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

chróm

Prevedenie

Typ nožičky

na kolieskach

Ďalšie informácie
Spoznajte novú definíciu pohodlia a funkčnosti s nábytkom na kolieskách. Tento inovatívny nábytok vám poskytne bezkonkurenčnú mobilitu a ľahkú manipuláciu, vďaka čomu si môžete priestor voľne usporiadať podľa svojich potrieb. Nemusíte sa obávať náročného presúvania ťažkého nábytku - vďaka kolieskam ho môžete bez námahy premiestniť. Okrem toho sa nábytok na kolieskach výborne hodí do mnohých miestností - obývačky, kancelárie alebo detskej izby. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí ocenia flexibilitu a možnosť zmeny zariadenia.

Typ nožičky

otočný podstavec

Ďalšie informácie
Objavte jedinečnú funkčnosť a pohodlie nábytku na otočnom podstavci. Riešenie, ktoré posunie vaše pohodlie pri leňošení na úplne novú úroveň. Vďaka schopnosti otáčať sa okolo svojej osi poskytuje pohodlný prístup do rôznych smerov a umožní vám voľný pohyb. Okrem toho táto konštrukcia šetrí priestor, pričom dokonale vyhovuje miestnostiam s rôznym zariadením. Otáčajúci sa nábytok zároveň dodáva interiéru jedinečný charakter a modernosť.

Typ nožičky

s nastaviteľnou výškou

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečné výhody nábytku s nožičkami s nastaviteľnou výškou. Vďaka tejto inovatívnej funkcii si môžete nastaviť výšku nábytku podľa svojich preferencií, čím si zaistíte optimálnu oporu tela a pohodlie. Ide o ideálne riešenie pre všetkých, ktorí si cenia jedinečnosť a maximálne pohodlie. Okrem toho sa náš nábytok vyznačuje vysokou kvalitou spracovania a odolnosťou, čo zaručuje dlhodobé používanie bez kompromisov.

Prevedenie

Mechanizmus TILT

Ďalšie informácie
Mechanizmus umožňuje zablokovanie sedadla vo vzpriamenej polohe. Po uvoľnení poistky je možné pohodlne sklopiť operadlo podľa vlastných potrieb.

Ďalšie vlastnosti

Opierky rúk

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

16,4 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

77 cm x 33 cm x 56 cm

Hodnotenie zákazníkov

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie

Podobné výrobky

/herne-kreslo-scroll-s-laktovymi-opierkami---cierna---cervena---popolava-p-31244-1377-1377.html