Opis výrobku

Dvojdverová komoda Tulsa 42 - dub grandson

Zariaďujete si svoj vysnívaný byt? Hľadáte nábytok, ktorý je ideálny do modernej spálne alebo obývačky? Pripravili sme pre Vás riešenie - komoda Tulsa je nábytok, ktorý si zaslúži Vašu pozornosť!
 
Ak si práve vyberáte funkčný a štýlový nábytok do obývačky využite našu ponuku a doplňte ju sklenenou komodou Tulsa. Prírodné farebné prevedenie v odtieni duba grandson Vám umožní vytvoriť prirodzený interiér. Jej univerzálna forma nájde svoje miesto v moderných aj industriálnych miestnostiach. Podlhovasté čierne úchytky nábytok zoštíhľujú a dodávajú mu výrazný akcent.
 
Pokiaľ radi vystavujete suveníry alebo ste zberatelia, oceníte sklenenú prednú časť, tá je ideálna na vystavenie dekoratívnych predmetov, ktoré môžete zvýrazniť LED osvetlením za príplatok. Veľký úložný priestor Vám zabezpečia police vo vnútri komody. Budete do nich môcť umiestniť množstvo predmetov dennej potreby.
 
Model bol vyrobený so starostlivosťou o najmenšie detaily. Odolná laminovaná doska s hrúbkou 16 mm zaistí, že budete so svojim nákupom spokojní aj po mnohých rokoch používania. Využite našu ponuku ešte dnes.
 
Ste rozhodnutí?

Charakteristické vlastnosti:
  • moderný dizajn
  • solídna konštrukcia
  • zaoblené predné hrany
  • 1 presklená skrinka
  • 1 uzavretá skrinka
  • LED osvetlenie je možné zakúpiť za príplatok
  • nábytok je určený na vlastnú montáž
  • klzáky na neviditeľných miestach

Spracovanie:
  • korpus - laminovaná doska 16 mm
  • čelá - MDF / sklo
  • úchytky - kov
  • nožičky - plast
Farebné prevedenie nábytku:
  • dub grandson
Doplnky:

 
Pozrite si celú kolekciu Tulsa!

 


 


 

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 90 cm,

  • wysokość

    výška: 136 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 39 cm,

  • Montáž: Samostatná

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

dub grandson

Farebné prevedenie prednej časti

dub grandson

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

nožičky

umelá hmota

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj interiér - nábytok s plastovými nohami. Naše nohy poskytujú nielen estetický vzhľad, ale aj mnoho výhod. Po prvé, ich ľahká konštrukcia uľahčuje premiestňovanie nábytku, čo je užitočné najmä pri upratovaní alebo prestavovaní. Po druhé, umelá hmota je odolná voči vlhkosti a škvrnám, vďaka čomu sa nohy ľahko čistia. Nemusíte sa obávať ani o trvanlivosť - naše nohy sú pevné, stabilné a odolné voči poškodeniu.

predná časť

nábytková doska

predná časť

fólia s membránou

predná časť

sklo

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť skla ako suroviny na výrobu nábytkových predných častí. Sklenené čelá sú synonymom moderného dizajnu a vysokej kvality. Sklo je nielen mimoriadne estetické, ale aj odolné a ľahko sa čistí. Vďaka svojmu hladkému povrchu sa ľahko čistí a je odolné voči škvrnám alebo poškriabaniu. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí oceňujú jednoduchosť a krásu svojho interiéru. Okrem toho sklo opticky zväčšuje priestor, čím dodáva miestnosti ľahkosť a jas. Možno ho použiť aj na podsvietenie, ktoré vytvára jedinečný vizuálny efekt.

Prevedenie

Hrany

ABS

Rúčka

umelá hmota

zadná časť

doska HDF

Výbava

Počet dvierok

2

Počet poličiek

6

Osvetlenie

Možnosť dokúpenia

LED

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Komoda presklená dvojdverová Tulsa 42 - Dub grandson

5,00

star star star star star

1 recenzií

23.01.2022
verified Overený nákup
star star star star star
Komoda super podla mojich predstav.

Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/komoda-presklena-dvojdverova-tulsa-42---dub-grandson-p-16644-1012-1012.html