Opis výrobku

Komplet nábytku do obývacej izby s konferenčným stolíkom Baros - touchwood / orech sattin

Hľadáte štýlový nábytok do Vašej obývačky? Zoznámte sa s kompletom nábytku Baros, ktorý sme si pre Vás pripravili.
 
Moderná obývacia izba je ozdobou každého domova, nábytok Baros Vám pomôže zariadiť priestor Vašich snov. Pozornosť upúta originálna farebná kombinácia dvoch dekorov, ktoré spolu dokonale ladia. Pokiaľ si prajete vytvoriť originálny a zároveň funkčný priestor, priestranné vnútro nábytku je na to ideálne. Štýlové zasklenie Vám umožní vystaviť si rodinné suveníry alebo pamiatky z dovolenky.
 
Obývacia stena obsahuje širokú TV skrinku, ktorá pozostáva z dvoch spojených blokov so šírkou 280 cm. Vo vnútri nájdete šesť priehradiek, ktoré Vám umožnia usporiadať všetko elektronické vybavenie a sprievodnú kabeláž. Dve závesné vitríny sú ideálne na poháre alebo knihy a voľný priestor nad TV zariadením vyplní závesná polica. Aby bola obývacia izba ucelene zariadená, nájdete v komplete aj konferenčný stolík, ktorý je ideálny do priestoru na sedenie a zaručí miesto na občerstvenie. Široká komoda, ktorá je tiež súčasťou kompletu, zase poskytne ďalší úložný priestor.
 
Vysoká kvalita materiálov použitých pri výrobe kolekcie Baros zaistí ich dlhú životnosť a dokonalý vzhľad, ktorý si budete užívať počas dlhých rokov. Neváhajte a doprajte si ešte dnes masívny nábytok v originálnom avantgardnom designe.
 
Ste rozhodnutí?

Charakteristické vlastnosti:
  • moderný dizajn
  • odolná konštrukcia
  • čierne, dekoratívne rámčeky vo vitrínach a komode
  • priestranné výklopné skrinky
  • 2 závesné police
  • nábytok odolný voči poškriabaniu a vplyvu slnečného žiarenia
  • odolnosť nábytku voči poškriabaniu a vysokým teplotám
  • nábytok vrátane návodu určený na samostatnú montáž
  • LED RGB farebné osvetlenie je k dispozícii ako voliteľné príslušenstvo

Komplet sa skladá z nasledujúcich modelov:


Spracovanie nábytku Baros:
  • nábytok vyrobený z vysoko kvalitnej laminovanej dosky
  • tvrdené sklo vo vitrínach
Farebné prevedenie nábytku:
  • touchwood / orech sattin
 Doplnky:

 
Pozrite si aj iné produkty z kolekcie Baros!

Súbory na stiahnutie:

Zloženie súpravy

Súprava obsahuje 3 výrobkov

Obsah súpravy

Nábytok do obývacej izby Baros s konferenčným stolíkom - touchwood / orech sattin

Rozmery a parametre

Rozmery

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

touchwood

Farebné prevedenie prednej časti

saténový orech

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 15 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 15 mm je inovatívne riešenie pre nábytok, ktoré ponúka nespočetné množstvo výhod. Použitie takejto dosky zaručuje nielen pevnosť a odolnosť, ale aj štýlový vzhľad a jednoduchú údržbu. Vďaka laminovanému povrchu je nábytok odolný voči poškriabaniu, škvrnám a poškodeniu, čo znamená, že bude vyzerať skvele dlhé roky. Okrem toho laminovaná doska ponúka široký výber vzorov a farieb, čo umožňuje prispôsobiť nábytok vášmu vkusu a interiéru. Jej výnimočná pevnosť zaručuje stabilitu a robustnosť konštrukcie, čo sa prejavuje v dlhodobom používaní. Okrem toho je nábytok z laminovanej dosky praktický vďaka jednoduchému čisteniu a ideálny pre tých, ktorí si cenia hygienu a jednoduchú údržbu.

predná časť

sklo

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť skla ako suroviny na výrobu nábytkových predných častí. Sklenené čelá sú synonymom moderného dizajnu a vysokej kvality. Sklo je nielen mimoriadne estetické, ale aj odolné a ľahko sa čistí. Vďaka svojmu hladkému povrchu sa ľahko čistí a je odolné voči škvrnám alebo poškriabaniu. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí oceňujú jednoduchosť a krásu svojho interiéru. Okrem toho sklo opticky zväčšuje priestor, čím dodáva miestnosti ľahkosť a jas. Možno ho použiť aj na podsvietenie, ktoré vytvára jedinečný vizuálny efekt.

predná časť

laminovaná doska 15 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 15 mm je odolná a štýlová surovina, ktorá je ideálna na výrobu nábytkových predných častí. Keď si vyberiete nábytkové čelo z laminovanej dosky, získate kombináciu funkčnosti a estetiky. Táto doska sa vyznačuje mimoriadnou trvanlivosťou a odolnosťou proti poškriabaniu. Okrem toho laminát na povrchu dosky zabezpečuje jednoduchú údržbu a čistenie, čo je dôležité pri každodennom používaní. Vďaka svojej všestrannosti je laminovaná doska 15 mm vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá odolný, ľahko udržiavateľný a estetický nábytok predna časti.

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/nabytok-do-obyvacej-izby-baros-s-konferencnym-stolikom---touchwood---orech-sattin-p-56083-1095-1095.html