Opis výrobku

Čalúnené kreslo Malachit

Kreslo Malachit predstavuje pohodlie a komfort. Solídne prevedenie sedáku, operadlo a široká lakťová opierka zaisťujú výnimočne komfortný odpočinok. Ponuka sa ideálne spája s inými ponukami kolekcie Malachit a vytvára výnimočný komplet.
 
Široký výber farebného prevedenia poťahových látok dáva možnosť prispôsobeniu nábytku ku charakteru miestnosti. Ideálne do obývacej izby, kde zvýši jej estetické hodnoty.

Vlastnosti produktu:
  • moderný dizajn
  • solídne prevedenie
  • vysoký komfort používania
  • možnosť výberu farebného prevedenia nožičiek
  • štýlová prešitie s možnosťou zmeny farebného prevedenia
  • možnosť prevedenia v ľubovoľnej látke alebo prírodnej koži
  • nábytok nevyrábame v ekologickej koži
  • výška sedadla 50 cm

                  

 

               elegantná forma                                 solídna konštrukcia                               pohodlný sedák


Prevedenie:
  • sedadlo - vlnité pružiny typu B (oblúková pružina, ohnutie do cca 10 cm - u tejto pružiny je sedadlo mäkšia - práca na dlhšom kuse) + vysoko elastická pena. Viac podrobností na tému výplní v čalúnenom nábytku nájdite na našom blogu. 
  • operadlo - elastické pasy, vysoko elastická pena + polyuretánová pena
  • poťahová látka - možnosť výberu vlastnej, vďaka výberu látky v konfigurátore. Pamätajte na to, že v závislosti od druhu materiálu existujú príplatky.
  • nôžky - drevené alebo drevo + chróm (dostupné iba vo farebnom prevedení venge)
  • výrobca pripúšťa menšie rozdiely v rozmeroch uvedeného nábytku ± 5 cm

Pozrite sa na celú kolekciu Malachit od Bydgoski nábytok:

 

www.nabytok-bogart.sk/malachit-col-779.html

Súvisiace kategórie čalúneného nábytku: 


 


Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 119 cm,

  • wysokość

    výška: 104 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 103 cm,

  • Výška sedáku: 50 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

voliteľné

Prevedenie

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Opierka

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Vyhotovenie opierky nábytku s vysoko elastickou penou HR je vynikajúcou voľbou pre každého, kto si cení pohodlie a odolnosť. Táto inovatívna pena poskytuje optimálnu oporu chrbtici a prispôsobuje sa telu, čím zabezpečuje maximálne pohodlie pri dlhodobom sedení. Okrem toho sa táto pena vyznačuje vynikajúcou odolnosťou proti deformácii a trvanlivosťou, čo zaručuje, že nábytok na voľný čas so opierkou HR vydrží dlhé roky bez straty svojich vlastností. Výberom nábytku na voľný čas s takouto opierkou si zákazníci môžu byť istí, že investujú do výrobku najvyššej kvality, ktorý im poskytne bezkonkurenčné pohodlie a spokojnosť na dlhé roky.

Opierka

čalúnnické popruhy

Ďalšie informácie
Čalúnnické pásy sú pružné pásy materiálu, ktoré sa používajú na vyplnenie zadnej časti čalúneného nábytku. Sú kľúčovým prvkom, ktorý zabezpečuje nielen výnimočné pohodlie, ale aj odolnosť a dlhú životnosť výrobku. Prečo si vybrať nábytok s výplňou operadla s čalúnnickými pásmi? V prvom rade čalúnnické popruhy poskytujú vynikajúcu oporu chrbta. Vďaka svojej elasticite a pružnosti rovnomerne rozkladajú váhu vášho tela a poskytujú optimálnu oporu pre vašu chrbticu. To znamená, že si môžete užívať dlhé hodiny odpočinku bez nepríjemného pocitu nepohodlia. Okrem toho čalúnnické popruhy umožňujú zachovať tvar a vzhľad nábytku. Vďaka nim si operadlo zachováva svoj pôvodný tvar a nedeformuje sa ani neprepadáva.

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Opierka

polyuretánová pena

Rozkladanie

Nie

Farebné prevedenie

Nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Kreslo čalúnená Malachit

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/kreslo-calunena-malachit-p-28568-1634-1634.html