Kuchyne na Mieru

Nájdených produktov: Nájdených produktov: 0
zoradiť:
Sortowanie
počet výsledkov na stránku:
status
cena
Cena
-
rozmery

počet výsledkov na stránku:

Kuchyne na mieru - perfektné riešenie pre váš domov

O kuchyni sa často hovorí ako o srdci domova. Koniec koncov, je to miesto, kde sa pripravujú jedlá pre celú rodinu, kde sa vychutnávajú chutné raňajky a aróma rannej kávy. Je to miestnosť, kde prebiehajú dôležité rozhovory a kde  život jednoducho beží. Ľudia v ňom trávia veľa času, preto je dôležité, aby ste sa tam cítili príjemne a že je všetko na správnom mieste.

Kuchyňa na mieru - spôsob, ako vytvoriť nezameniteľnú miestnosť

V bytoch sú kuchyne bohužiaľ často menšie a sú nenápadnými miestnosťami. Je veľmi ťažké zariadiť taký interiér, pretože hotové zostavy nábytku nezapadajú do priestorových podmienok, ktoré má človek k dispozícii. V takejto situácii stojí za zváženie možnosti nákupu kuchynského nábytku na mieru. Ak chcete vytvoriť asymetrickú miestnosť nepravidelných tvarov s nepraktickými priehlbinami, odporúčame Vám kuchyne na mieru, ktoré budú perfektné. Kuchynský nábytok na mieru je možné vybrať tak, aby zaplnil každý zdanlivo nemožný priestor.
 
Nápomocné môžu byť návrhy rohových skriniek alebo výsuvných skriniek cargo, vďaka ktorým bude možné vyplniť aj veľmi ťažko dostupné priestory.
V malých miestnostiach môže byť kuchynský nábytok na mieru záchranou pre ľudí, ktorí sa nachádzajú v bezvýchodiskovej situácii. Kuchyne na mieru vám umožnia usporiadať priestor takmer do posledného centimetra. Vďaka možnosti stavať dokonca až po strop môžete získať veľa priestoru na prácu a skladovanie, čo je v malej kuchyni zvyčajne prakticky nemožné.

Kuchynský nábytok na mieru je vyjadrením individuálneho charakteru užívateľa

Pri rozhodovaní o kúpe hotového zostavu kuchynského nábytku musíte, bohužiaľ, vziať do úvahy, že existuje veľa potenciálnych príjemcov daného projektu. Riešenia, ktoré sú v ňom použité, musia byť preto univerzálne, a preto nemusia byť prispôsobené potrebám každého jednotlivého zákazníka. Ak má kuchyňa vyhovovať individuálnym potrebám, na pomoc príde kuchynský nábytok vyrobený na mieru.
 
Kuchyne na mieru vám poskytnú slobodu prispôsobiť nábytok nielen miestnosti, ale aj životnému štýlu alebo rôznym obmedzeniam používateľov. Výšku dosiek alebo umiestnenie závesných skriniek je možné prispôsobiť vašej výške. Kuchynský nábytok na mieru vám dáva slobodu zvoliť si smer otvárania skriniek v závislosti od požiadaviek používateľa a veľký výber rôznych typov úchytiek.
 
Moderné kuchyne na mieru majú tiež obrovskú škálu farieb a typov kuchynských dvierok, rôzne materiály na dosku a rôzne doplnky, ako sú úchytky alebo kuchynské vodovodné batérie. Vďaka týmto možnostiam dokážu kuchyne na mieru naplno vyjadriť individuálny charakter ľudí, zdôrazniť ich vkus a zároveň splniť aj tie najnáročnejšie potreby.

Kuchyne s ostrovčekom a vstavanými domácimi spotrebičmi

Rôzne typy domácich spotrebičov sú nepostrádateľným prvkom v každej kuchyni. Bohužiaľ, nie vždy pôsobia esteticky a často narúšajú celkový štýl interiéru a nezapadajú do našej vízie. Kuchyne na mieru vám umožňujú zabudovať akékoľvek zariadenie, napríklad chladničku, mikrovlnnú rúru, umývačku riadu alebo digestor. Výsledkom je jednotný vzhľad kuchyne, a tým aj pocit poriadku.
 
Jediným zariadením, ktoré nie je možné úplne zabudovať, a ktoré sa zdá byť nevyhnutné v každej kuchyni, je rúra. Východiskom zo situácie sú kuchyne na mieru s ostrovčekom. V takýchto kuchyniach je na ostrovčeku často určené miesto pre rúru a sporák. To vám umožní oddeliť miesto typicky určené na varenie. Keď sa rozhodneme pre túto možnosť, môžeme na ostrovček nainštalovať aj dosku vhodnej veľkosti, ktorá vytvorí vynikajúci pracovný priestor, trochu oddelený od zvyšku kuchyne. Významnú úlohu tu samozrejme hrajú estetické hodnoty. Vďaka takejto zostave skriniek, ktoré sa nezabudujú na stenu na žiadnej strane, získavame ďalší úložný priestor.

Pohodlné systémy a praktické osvetlenie

 
V kuchyni trávite veľa času, a preto je dôležité, aby bola miestnosť dobre osvetlená. Niekedy je kvôli umiestneniu alebo veľkosti interiéru prístup denného svetla veľmi obmedzený. Z tohto dôvodu získava na dôležitosti možnosť použitia individuálneho systému osvetlenia, ktorú poskytujú kuchyne na mieru. Jedna stropná lampa na správne osvetlenie kuchyne rozhodne nestačí. Aby bol pri práci v kuchyni zaistený komfort a bezpečnosť súčasne, je potrebné usporiadať zdroje svetla na rôznych miestach. Osobitnú pozornosť treba venovať presnému osvetleniu kuchynskej dosky, a to aj na najmenej prístupných miestach. Dokonalým riešením sú svetelné body umiestnené v skrinkach so sklenenou prednou stranou.
 
Zvýraznením skla vo vnútri dodajú celému interiéru exkluzívny charakter. Ďalšou zaujímavou a praktickou myšlienkou je osvetlenie zásuvky. Po vytiahnutí zásuvky sa svetlo automaticky zapne, čo uľahčuje nájdenie potrebnej veci vo vnútri. Kuchynský nábytok na mieru môže byť vybavený všetkým týmto vybavením podľa potrieb a vkusu zákazníka.

Kuchyne na mieru - výhody

 
Objednanie individuálneho plánu kuchyne na mieru má mnoho výhod. Aby sme to zhrnuli, mali by byť spomenuté tie výhody, ktoré užívateľovi očividne uľahčujú život. Samozrejme, že zahŕňajú nasledujúce faktory:
 
 
  • kuchyne na mieru zdôrazňujú individuálny charakter majiteľa bytu,
  • projekt je jedinečný, vytvorený pre konkrétnu osobu,
  • kuchyne na mieru sú riešením individuálnych potrieb a obmedzení zákazníka,
  • kuchynský nábytok na mieru pomôže zvládnuť nepraktický priestor a umožní vám plne rozvinúť interiér bez ohľadu na jeho neštandardnú veľkosť alebo tvar,
  • moderné kuchyne na mieru vám umožňujú vybrať si ten najmenší detail zariadenia, ako je kapacita zásuviek, typ uzamykacieho systému alebo úchytky.
 
Výhody kuchynského nábytku vyrobeného na mieru sa dajú znásobiť, ale skutočne ich oceníte, len keď sa objavia u nás doma. Na trhu sú dostupné lacné kuchyne na mieru, ktoré prekvapia neobvyklými riešeniami a tým, ako dobre zodpovedajú potrebám jednotlivých ľudí. Pri kúpe kuchynského nábytku na mieru môžete špecifikovať každý detail vrátane výberu farby a vzoru pre každú jednotlivú skrinku. Takto navrhnutá kuchyňa určite odzrkadlí všetky predstavy klienta. S pomocou kvalifikovaných dizajnérov si môžete vytvoriť skutočnú kuchyňu svojich snov.

/kuchyne-na-mieru-c-1124.html