Opis výrobku

Moderné kreslo Belavio - BOGART.

Čalúnené kreslo Belavio je mimoriadne pohodlným sedacím kusom nábytku. Tento model zapadne do moderných interiérov, ktoré zdôraznia všetky jeho estetické kvality a prednosti. V ponuke je polohovateľná opierka hlavy a vysoká opierka chrbta, čo zaručuje vysoký komfort odpočinku. Sedák založený na báze vlnitých pružín a vysoko elastickej HR peny navyše zaisťuje mäkkosť a pružnosť. 
 
Vysoké, čierne nohy navyše poskytujú potrebný priestor pre robotický vysávač. Široká škála farieb a spracovania s dôrazom na najmenší detail sa premieta do dlhodobej použiteľnosti a spokojnosti s nákupom.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • moderný dizajn
  • efektívne prevedenie
  • pohodlné sedadlo
  • nastaviteľná opierka hlavy
  • možnosť výberu farebného prevedenia poťahovej látky

solídna konštrukcia

pohodlné sedadlo
atraktívny dizajn

Prevedenie produktu:

  • výplň sedadla - systém vlnitých pružín + HR pena. Viac podrobností o výplniach v čalúnenom nábytku nájdete na našom blogu.
  • možnosť konfigurácie kusu nábytku vďaka výberu poťahovej látky (dostupná v možnostiach "vyberte si farebné prevedenie"). Upozorňujeme, že v závislosti od druhu materiálu sa účtujú príplatky,
  • výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch prezentovaného nábytku ± 2-3 cm.

Pozrite si ďalšie produkty z kolekcie Belavio od Nábytok Bogart.

 
 

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 126 cm,

  • wysokość

    výška: 88/107 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 105 cm,

  • Výška sedáku: 47 cm,

Viac parametrov

Druh postele

do spálne

kovová

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Opierka

Polyuretánová pena T25

Ďalšie informácie
Polyuretánová pena T25 - ideálny materiál používaný na výplň operadiel čalúneného nábytku, ktorý poskytuje bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť. Táto inovatívna pena poskytuje vynikajúcu oporu chrbta a pohodlie pri dlhých hodinách sedenia. Vďaka svojej strednej tvrdosti sa Polyuretánová pena T25 dokonale prispôsobí tvaru tela a poskytuje optimálnu oporu chrbtici. Vďaka jej trvanlivosti a pružnosti si operadlo nábytku zachováva svoj pôvodný tvar po mnoho rokov bez deformácie. Okrem toho je pena T25 odolná voči oderu a poškodeniu, čo zaručuje dlhodobé používanie nábytku.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Ďalšie vlastnosti

Nastaviteľné opierky hlavy

Áno

Posúvateľné operadlo

áno

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Doplňujúce informácie

Maximálne zaťaženie

150 kg

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

59,4 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

127 cm x 85 cm x 110 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Moderné kreslo Belavio

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/moderne-kreslo-belavio-p-52558-1634-1634.html