Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 190 cm,

  • wysokość

    výška: 73 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 90 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

strieborná

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

nožičky

chrómové

Ďalšie informácie
Spoznajte novú úroveň elegancie a štýlu s nábytkom s chrómovými nožičkami. Náš nábytok vyžaruje sofistikovaný pôvab, ktorý dodá vášmu interiéru šmrnc. chrómové nohy sú znakom prestíže a modernosti, ktoré obohatia váš priestor o jedinečný dizajn. Okrem toho sa chrómový povrch nožičiek ľahko čistí, takže váš nábytok bude vždy žiariť. Ich pevná konštrukcia zaručuje stabilitu a robustnosť, čo zaručuje dlhodobú spokojnosť s používaním. Výberom nábytku s chrómovými nohami si vyberáte nielen estetiku, ale aj odolnosť a funkčnosť.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Rozkladanie

Nie

úložný priestor

Nie

bez úložného priestoru

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Doplňujúce informácie

Maximálne zaťaženie

150 kg/os

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Moderná pohovka Candel

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/moderna-pohovka-candel--p-45787-1634-1634.html