Opis výrobku

Rozkladacia pohovka Dakota

Hľadáte klasický nábytok do obývačky, ktorý Vám poskytne priestor na denný aj nočný odpočinok? Vyberte si pohovku Dakota!
 
Ak túžite po zmene Vášho interiéru a hľadáte vhodný nábytok do obývačky, ste na správnom mieste. Pohovka Dakota si nájde svoje miesto vo väčšine interiérov, kde upúta pozornosť ostatných. Charakteristickým znakom nábytku je ozdobné prešívanie a drevené vložky na bočných stranách. Znie to skvele, však?
 
Tým to však nekončí! Rozkladacia pohovka Dakota Vás prekvapí aj svojou funkčnosťou a komfortom, ktorý ponúka! Tento model poskytuje priestor na oddych vo dne aj v noci, pretože sa do rozložiť na spanie. Elastická výplň poskytne dostatočnú oporu pre váhu celého Vášho tela.
 
Ste rozhodnutí?

Charakteristické vlastnosti: 
  • vysokokvalitný dizajn
  • klasický, nadčasový tvar
  • pohodlné sedadlo a vysoké operadlo
  • úložný priestor na lôžkoviny 173 x 19 x 75 cm
  • dá sa rozložiť na spanie
  • po konzultácii s obchodným poradcom je možné zmeniť veľkosť
  • vybavené drevenými bočnými prvkami
Spracovanie:
  • výplň sedáku - bonellová pružina + polyuretánová pena. Viac informácií o výplniach čalúneného nábytku nájdete na našom blogu, 
  • Látku čalúnenia si môžete vybrať v konfigurátore "vyberte si farbu". Upozorňujeme, že v závislosti od výberu typu poťahovej látky sa môžu účtovať dodatočné poplatky,
  • štandardne drevené nožičky
  • systém skladania click-clack zobrazený vo videu
  • výrobca pripúšťa mierne odchýlky v rozmeroch prezentovaného nábytku ± 2 - 3 cm

 

Pozrite sa aj na výhody ľahkočistiacích materiálov:

 

 

 

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 222 cm,

  • wysokość

    výška: 95 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 95 cm,

  • Spacia plocha: 197 x 120 cm,

  • Montáž: Potrebná

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

voliteľné

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Sedadlo

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Pružiny Bonell predstavujú inovatívne riešenie, ktoré zabezpečuje odolnosť výplní sedadiel čalúneného nábytku. Každá pružina je samostatne zabalená a spojená so svojimi susediacimi pružinami, čo vytvára výnimočne stabilnú štruktúru. Výsledkom je, že sedadlo poskytuje optimálnu oporu pre telo, eliminuje pocit tvrdosti a zabezpečuje rovnomerné rozloženie hmotnosti. Pružiny Bonell sa vyznačujú vysokou pružnosťou, ktorá sa premieta do pohodlia. Reagujú na tlak, prispôsobujú sa tvaru tela a poskytujú optimálnu oporu pre každý kontaktný bod. Navyše sú bonellové pružiny mimoriadne trvanlivé a odolné voči deformácii. Ich pevná konštrukcia zabezpečuje, že sedadlo si dlhodobo zachováva svoj pôvodný tvar bez ohľadu na intenzitu používania.

Opierka

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Polyuretánová pena T30 je materiál s vynikajúcou hustotou a pružnosťou. Vďaka svojej hustote a pružnosti sa táto pena dokonale prispôsobuje tvaru tela, poskytuje optimálnu oporu chrbtici a znižuje tlak na chrbát. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vysokou odolnosťou, čo znamená, že operadlo nábytku si dlho zachová svoje vlastnosti.

Opierka

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Bonellové pružiny sú dokonalým riešením, ktoré vám poskytne bezkonkurenčné pohodlie. Tieto jedinečne tvarované pružiny sa dokážu presne prispôsobiť vášmu telu a poskytujú optimálnu oporu chrbta a pohodlie. Vďaka svojej pružnosti Bonellove pružiny reagujú na vaše pohyby, prispôsobujú sa vašej polohe a poskytujú dokonalú oporu v každej situácii. Ich jedinečná štruktúra zároveň zabezpečuje dobré vetranie. Okrem toho sú Bonellove pružiny trvanlivé a odolné voči deformácii, čo znamená, že vám nábytok bude slúžiť dlhé roky.

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Rozkladanie

áno

systém Klik-Klak

úložný priestor

Rozmery

173/19/75 cm

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

Samostatne stojaci nábytok

nie

Možnosť spájania látok

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Rozkladacia pohovka Dakota

4,00

star star star star star

1 recenzií

09.02.2021
verified Overený nákup
star star star star star
sedačka v poriadku dúfame že dlho vydrží

Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/rozkladacia-pohovka-dakota--p-14488-1634-1634.html