Poschodové postele s písacím stolom

Nájdených produktov: Nájdených produktov: 3
zoradiť:
Sortowanie
počet výsledkov na stránku:
status
cena
Cena
-
rozmery
šírka [cm]
-
výška [cm]
-
hĺbka [cm]
-

Poschodová posteľ s písacím stolom - módny a praktický kus nábytku pre vaše dieťa

Výrobcovia nábytku neustále vytvárajú nové projekty. Nabádajú nás k výmene šatníkov a postelí. Niet pochýb o tom, že každému záleží na kúpe nábytku, ktorý bude slúžiť minimálne niekoľko sezón. Také sú poschodové postele s písacím stolom.
 
Deti a tínedžeri ich milujú pre zaujímavú konštrukciu, ktorá im slúži nielen na relaxáciu a učenie, ale aj na mnoho hodín nekonečnej zábavy. Rodičia naopak dbajú na funkčnosť. V prípade malej miestnosti môžete interiér zariadiť zaujímavým spôsobom bez toho, aby ste sa museli starať o dostatok miesta.  Vybavenie priestoru pre dieťa Vám uľahčí poschodová posteľ s pisacím stolom, pri ktorej ušetríte veľa  užitočného priestoru v miestnosti.

Ako si vybrať poschodovú posteľ s písacím stolom?

Pri kúpe písacieho stola s poschodovou posteľou je potrebné vziať do úvahy niekoľko bodov. Najdôležitejším z nich je, kto bude nábytok denne používať. Pre malé dieťa bude vyhovovať úplne iný model ako pre tínedžera. Prečo? Hlavne kvôli svojej hmotnosti. Štvorročné dieťa môže vážiť až trikrát menej ako rýchlo rastúci pätnásťročný tínedžer. Postele s písacim stolom sa od seba líšia veľkosťou a maximálnym zaťažením. Aj keď je prvý aspekt veľmi intuitívny, veľa ľudí, ktorí sa rozhodnú kúpiť si poschodovu posteľ s písacím stolom, na nosnosť zaťaženia zabúdajú.
 
Pre malé deti to zvyčajne nie je problém. Problémy však začínajú, keď si tínedžer vyberá posteľ s písacím stolom. Niektoré modely majú zaťaženie nábytku 60 kg, čo môže byť pre väčších ľudí problematické. Pri kúpe písacieho stola s poschodovou posteľou je dobre venovať pozornosť výške nábytku a miestnosti, do ktorej ho chcete umiestniť.
 
Matrac by mal byť na takom mieste, aby ste mohli voľne sedieť na spodnej aj hornej úrovni. Pri vstávaní je dôležité nedotýkať sa hlavou stropu, inak to bude pre dieťa nepríjemné. Predpokladá sa, že vzdialenosť medzi matracom a hornou časťou miestnosti by mala byť približne 90 cm. Avšak mali byste túto hodnotu prepočítať sami a prispôsobiť ju rastu svojho dieťaťa. Lepšie je sa rozhodnúť pre väčší priestor, pretože deti a tínedžeri rastú veľmi rýchlo.

Detské poschodové postele s písacím stolom - bezpečnosť je základ

Rozmery a nosnosť sú veľmi dôležité. Nič nie je dôležitejšie ako bezpečnosť vášho dieťaťa. Na svedomí ich má správna konštrukcia a materiály, z ktorých bola poschodová posteľ s písacím stolom vyrobená. V prvom rade musí byť stabilná. Ak spozorujete pohyblivé časti, ktoré by sa nemali kývať, nepoužívajte nábytok. Deti sú mimoriadne mobilné, a tak potrebujú niečo, čo sa postará o ich bezpečnosť aj počas krátkej neprítomnosti rodiča.
 
Bezpečné poschodové postele s písacím stolom sú nábytkom s vysokou zábranou, ktorá zabraňuje vypadnutiu vašich detí počas spánku a náhlych pohybov. Celá konštrukcia musí byť odolná. Najmä schody, ktoré znesú tlak pri schádzaní a vystupovaní. Mali by byť vyrobené z protišmykového materiálu. Ak je vaše dieťa extrémne pohyblivé, tak treba nájsť posteľ spojenú s písacím stolom, ktorá bude vybavená protišmykovým povrchom na rebríkoch.

Poschodová posteľ s písacím stolom pre deti a mládež

Rodičom záleží na tom, aby bol nábytok funkčný a bezpečný. Pre deti je však oveľa dôležitejší vzhľad a priestor na hranie. Preto by mal byť nábytok prispôsobený veku a pohlaviu vášho dieťaťa. Ako to dosiahnúť?
 
  • Detská poschodová posteľ s písacím stolom. V prípade detí do 6 rokov je dobre venovať pozornosť priateľským farbám. Nábytok ozdobený obľúbenými rozprávkovými postavami poteší vaše dieťa!
  • Poschodová posteľ s písacím stolom pre dievča. Deti staršie ako 6 rokov začínajú venovať pozornosť svojmu pohlaviu. Biele, béžové a pastelové modely sú pre dievčatá ako stvorené.
  • Poschodová postieľka s písacím stolom pre chlapca. Napriek tomu, že vám nič nebráni si kúpiť nábytok vo svetlých odtieňoch, tak chlapci rozhodne uprednostňujú tmavšie farby. Môžu to byť odtiene šedej, tmavomodrej alebo hnedej.
  • Poschodová posteľ s písacím stolom pre tínedžerov. Je dobré vedieť, že tínedžeri sa chcú cítiť ako dospelí. Rozhodne sa teda vyhnite roztomilým zvieratkám alebo kvetom. Namiesto toho vyberte surové povrchy, napríklad s drevenými prvkami. Vyššie uvedené tipy sú len rady. Ak chcete pre deti kúpiť poschodovú posteľ s písacím stolom, ktorú si vaše dieťa zamiluje, tak sa stačí ho opýtať na jeho názor.

Typy poschodových postelí s písacím stolom

Detské postele s písacím stolom sú zvyčajne vyrobené z dvoch typov materiálov:
  • drevená poschodová posteľ s písacím stolom pre dievča a chlapca - štandardné modely, ktoré majú drevenú rámovú konštrukciu;
  • kovová poschodová posteľ so stolom pre tínedžerov - sú veľmi odolné aj pri veľkom zaťažení. Poschodové postele s písacím stolom sa tiež líšia kapacitou. Štandardné modely sú vyrobené pre dve deti. Spia jeden pod druhým. Často je však v rodine viac detí a ani jeden z nich nechce zaspať oddelene. Potom je riešením poschodová posteľ pre 3 osoby s písacím stolom. Tretia osoba spí na mieste, ktoré sa zospodu vysúva spod matraca. Toto riešenie funguje skvele aj ako prístelka pre hostí. V tejto konfigurácii je stôl spravidla na bočnej strane konštrukcie.

Bude vaše dieťa milovať poschodové postele s písacím stolom?

Veľa rodičov, ktorí zvažujú kúpu poschodovej postele s písacím stolom pre svoje deti, sa pýta, či bude vhodná pre ich drobcov. V skutočnosti niektoré deti nechcú spať na poschodí. Z tohto dôvodu je dobre zapojiť vaše dieťa do nákupného procesu. Ak proces bude mať vplyv na Vaše dieťa pri výbere nábytku, tak potom ho bude oveľa ľahšie presvedčiť, aby posteľ používalo.
 
 
/poschodove-postele-s-pisacim-stolom-c-1286.html