Varianty k dispozícii zo skladu:

Opis výrobku

Kreslo Amber s funkciou Relax

Snívate o kúsku nábytku, pri ktorom si dokonale oddýchnete? Máme pre vás jedinečnú ponuku!
 
Kreslo Amber poskytuje mimoriadny komfort a luxus v každom ohľade. Vyznačuje sa elegantným vzhľadom a solídnym spracovaním. Je to ideálne riešenie pre milovníkov moderných riešení. Ideálny doplnok do obývačky v modernom štýle. Na výber máte viacero poťahových látok, vďaka ktorým môžete kreslo ľubovoľne prispôsobiť danému štýlu miestnosti.
 
Kreslo plní mnoho funkcií na zlepšenie Vášho pohodlného odpočinku. Je vybavená mechanizmom, vďaka ktorému môžeme kreslo rozložiť do ležiacej polohy a tak nerušene odpočívať či dokonca si zdriemnuť. Navyše má možnosť otáčania o 360° a funkciu hojdania, čo je skvelé na uspávanie dieťaťa. Je dôležité vyčleniť si väčšiu vzdialenosť od steny a iných predmetov okolo stoličky.
 
Ako rozhodnuté? Tento efektný nábytok s funkciou Relax vám poskytne komfort, ktorý si zaslúžite!

Charakteristické vlastnosti:

  • luxusný štýl
  • klasický dizajn
  • trvalá konštrukcia
  • možnosť výberu materiálov
  • funkcia Relax (otáčanie a hojdanie aj s blokádou), za dodatočný príplatok
  • kreslo ideálne ladí s pohovkou z tej istej kolekcie
  • atraktívne dvojihlové prešívanie

Spracovanie: 

  • je možné zostaviť model podľa vlastného vkusu vďaka možnosti výberu farebného prevedenia a nožičiek (možnosť je k dispozícii v konfigurátore "vyberte si farebné prevedenie"). Upozorňujeme, že v závislosti od typu tkaniny, ktorú si vyberiete, môžu sa vyskytnúť príplatky.
  • Celý povrch sedadla je vyrobený z vlnitej pružiny a vysoko pružnej HR peny, čo zaručuje pohodlie počas používania. Viac o výplniach čalúneného nábytku si môžete prečítať TU 
  • Ak by ste si s výberom vhodného produktu neboli istí alebo mali akúkoľvek inú otázku, nás neváhajte kontaktovať, určite Vám ochotne poradí náš skúsený personál.


Pozrite sa aj na výhody ľahkočistiacích materiálov: 


   


 

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 85 cm,

  • wysokość

    výška: 105 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 98 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Prevedenie

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Typ nožičky

otočný podstavec

Ďalšie informácie
Objavte jedinečnú funkčnosť a pohodlie nábytku na otočnom podstavci. Riešenie, ktoré posunie vaše pohodlie pri leňošení na úplne novú úroveň. Vďaka schopnosti otáčať sa okolo svojej osi poskytuje pohodlný prístup do rôznych smerov a umožní vám voľný pohyb. Okrem toho táto konštrukcia šetrí priestor, pričom dokonale vyhovuje miestnostiam s rôznym zariadením. Otáčajúci sa nábytok zároveň dodáva interiéru jedinečný charakter a modernosť.

Sedadlo

kovový rám

Farebné prevedenie

Áno

manuálna

Ďalšie vlastnosti

Funkcia hojdania

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Rozkladacie kreslo Amber s funkciou Relax

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/rozkladacie-kreslo-amber-s-funkciou-relax--p-8724-1634-1634.html