Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 200 cm,

  • wysokość

    výška: 210 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 61 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie prednej časti

dub beaufort

Farebné prevedenie korpusu

biely

Farebné prevedenie prednej časti

biela

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Prevedenie

Systém otvárania

posuvné

Hrany

ABS

zadná časť

doska HDF

Výbava

Počet dvierok

2

Počet poličiek

5

tyč na oblečenie

1

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Hodnotenie zákazníkov

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/skrina-s-posuvnymi-dverami-200-galaxy-17---biely---dub-beaufort-p-17838-1085-1085.html