Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 80 cm,

  • wysokość

    výška: 82 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 47 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

mat

Farebné prevedenie korpusu

biely

Farebné prevedenie prednej časti

borovica andersen

Prevedenie

Typ nožičky

sokel

Ďalšie informácie
Pozrite sa na eleganciu a funkčnosť nábytku s nožičkami v tvare sokla. Podstavec je pevná a štýlová základňa, ktorá dodáva nábytku jedinečný charakter. Výhody nábytku s nohami v tvare sokla sú početné. Po prvé, poskytujú stabilitu a pevnosť, čím zaručujú dlhodobé používanie bez obáv z posunutia alebo poškodenia. Po druhé, nohy v tvare sokla dodávajú nábytku jedinečný vzhľad, čím mu dodávajú eleganciu a modernosť. Ide o ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú estetické a dizajnové prvky vo svojom interiéri. Okrem toho môže nábytok s nožičkami v tvare sokla uľahčiť aj jeho udržiavanie v čistote.

Druh prednej časti

rámový

predná časť

doska MDF

Ďalšie informácie
MDF je ideálna surovina na výrobu nábytkových predných častí. Je vyrobená z dreva s vysokou hustotou a poskytuje výnimočnú stabilitu a odolnosť. Vďaka svojej homogénnej štruktúre je MDF ideálna na výrobu nábytkových predných plôch a zaručuje hladký a presný povrch. MDF je ekonomické riešenie, ktoré ponúka vysokú kvalitu za prijateľnú cenu. Vďaka svojej odolnosti a estetickému vzhľadu je nábytok s čelami z MDF elegantný a trvácny po mnoho rokov.

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

Prevedenie

Police

nie

Rúčka

umelá hmota

Výbava

Počet dvierok

2

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

14 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

46 cm x 6 cm x 93 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

6 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

40 cm x 4 cm x 73 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Sycylia D80Z drezová skrinka - Borovica andersen

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie

Podobné výrobky

/sycylia-d80z-drezova-skrinka---borovica-andersen-p-22075-1635-1635.html