Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 60 cm,

  • wysokość

    výška: 36 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 32 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

mat

Farebné prevedenie korpusu

biely

Farebné prevedenie prednej časti

borovica andersen

Prevedenie

Druh prednej časti

rámový

Typ nožičky

nie - možnosť zavesenia

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj priestor - závesný nábytok bez nožičiek. Zabudnite na tradičné nožičky, tento inovatívny dizajn dodá vášmu interiéru moderný a minimalistický štýl. Závesný nábytok vám poskytne voľnosť pri zariaďovaní, ušetrí miesto a dodá miestnosti ľahkosť. Objavte pocit priestrannosti bez ťažkostí s upratovaním pod nábytkom. Toto funkčné riešenie je nielen estetické, ale aj praktické - získate viac úložného priestoru bez kompromisov. Vytvorte si jedinečný priestor pomocou závesného nábytku - je to pre vás to najlepšie riešenie.

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

predná časť

doska MDF

Ďalšie informácie
MDF je ideálna surovina na výrobu nábytkových predných častí. Je vyrobená z dreva s vysokou hustotou a poskytuje výnimočnú stabilitu a odolnosť. Vďaka svojej homogénnej štruktúre je MDF ideálna na výrobu nábytkových predných plôch a zaručuje hladký a presný povrch. MDF je ekonomické riešenie, ktoré ponúka vysokú kvalitu za prijateľnú cenu. Vďaka svojej odolnosti a estetickému vzhľadu je nábytok s čelami z MDF elegantný a trvácny po mnoho rokov.

predná časť

sklo

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť skla ako suroviny na výrobu nábytkových predných častí. Sklenené čelá sú synonymom moderného dizajnu a vysokej kvality. Sklo je nielen mimoriadne estetické, ale aj odolné a ľahko sa čistí. Vďaka svojmu hladkému povrchu sa ľahko čistí a je odolné voči škvrnám alebo poškriabaniu. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí oceňujú jednoduchosť a krásu svojho interiéru. Okrem toho sklo opticky zväčšuje priestor, čím dodáva miestnosti ľahkosť a jas. Možno ho použiť aj na podsvietenie, ktoré vytvára jedinečný vizuálny efekt.

Prevedenie

Rúčka

umelá hmota

Výbava

Počet výklopných dvierok

1

počet priehĺbní

1

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

6 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

30 cm x 60 cm x 67 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

3 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

37 cm x 5 cm x 61 cm

Hodnotenie zákazníkov

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/sycylia-g60ksn-presklena-sklopna-skrinka---borovica-andersen-p-22096-1635-1635.html