Opis výrobku

Závesná skrinka so zrkadlom Capri 803 Dub Kraft zlatý / Čierny mat

Elegantný model kolekcie Capri zaujme svojím jedinečným štýlom. Tento vysoko kvalitný kus nábytku má zrkadlové dvere, otvárané rukoväťou, ktorá je súčasťou  prednej časti skrinky, za ktorou sú praktické police na uloženie rôznych predmetov. Otvorené police sú dokonalým riešením pre vašu obľúbenú kozmetiku na dosah ruky.

Závesná skrinka Capri 803 je návrh v kombinácii dvoch módnych farieb. Panel zo zlatého dubu, pôsobivé drevo, umožňuje, aby sa kus nábytku prirodzene hodil do priestoru elegantnej kúpeľne. Pridanie čiernej zdôrazňuje exkluzívnu povahu módneho tvaru. Ďalšou výhodou, ktorá zvyšuje komfort skrinky, je systém tichého zatvárania dverí, ktorý zaručuje tichý chod nábytku, a tým predlžuje životnosť a bezchybný vzhľad skrinky na mnoho rokov.
  
Vlastnosti produktu:
  • moderný dizajn
  • solídne prevedenie
  • krásna a funkčná
  • atraktívne farebné prevedenie
  • elegantné okrajové úchyty
  • obojstranná montáž dvierok, pravá-ľavá
  • nábytok určený na samostatnú montáž
  • ponuka dodávaná v balíkoch
  • záruka 2 roky

 

           

          estetické prevedenie                            pohodlné úchyty                                  funkčná štylistika


 
Prevedenie nábytku:
  • predné časti a korpus vyrobené z vysoko kvalitnej MDF dosky
  • skrinka vybavená plechovými pántami so systémom tichého dovierania
  • kovové úchyty

 

Farebné prevedenie produktu:
  • Duf Craft Zlatý / Čierny mat

  

Pozrite si aj iné produkty z kolekcie Capri od producenta Comad:  

https://www.nabytok-bogart.sk/comad-capri-col-807.html


 

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 45 cm,

  • wysokość

    výška: 170 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 33 cm,

  • Montáž: Samostatná

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie prednej časti

dub zlatý craft

Farebné prevedenie vložiek

dub zlatý craft

Farebné prevedenie korpusu

dub zlatý craft

Farebné prevedenie frontu

čierna

Farebné prevedenie prednej časti

mat

Prevedenie

predná časť

zrkadlo

Ďalšie informácie
Vyskúšajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť zrkadlových predných častí nábytku. Zrkadlo je nielen dekoratívnym prvkom, ale aj praktickým riešením pre váš interiér. Jeho hlavnou výhodou je optické zväčšenie priestoru, čím dodáva interiéru pocit priestrannosti. Je ideálnym riešením pre miestnosti s menšou plochou, kde sa počíta každý centimeter. Ako surovina pre nábytkové čelo má zrkadlo mnoho výhod. Po prvé, dodáva nábytku jedinečný charakter a luxusný vzhľad. Po druhé, zrkadlo sa ľahko čistí a udržiava. Okrem toho zrkadlo opticky presvetľuje miestnosť, dodáva jej hĺbku a sofistikovanosť.

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

Korpus

doska MDF

Ďalšie informácie
MDF (Medium Density Fiberboard) je jedinečná surovina, ktorá je vynikajúcou voľbou pre korpusy nábytku. Prečo? V prvom rade sa MDF vyznačuje vysokou odolnosťou a stabilitou, vďaka čomu je pevnou konštrukciou nábytku. Nedeformuje sa ani nerozvrstvuje, čo zaručuje jej dlhodobé používanie. Okrem toho sa s doskou MDF ľahko pracuje, čo dizajnérom poskytuje široký priestor na kreativitu. Možno ju rezať, frézovať a tvarovať, čo umožňuje vytvárať širokú škálu vzorov a detailov. Je to surovina, ktorá spĺňa rôzne estetické a štýlové požiadavky. Dôležitou výhodou MDF je jej hladký a rovnomerný povrch, ktorý je ideálny na maľovanie, lakovanie alebo laminovanie. Ľahko tak dosiahnete požadovaný vzhľad nábytku prispôsobený vášmu individuálnemu vkusu.

predná časť

doska MDF

Ďalšie informácie
MDF je ideálna surovina na výrobu nábytkových predných častí. Je vyrobená z dreva s vysokou hustotou a poskytuje výnimočnú stabilitu a odolnosť. Vďaka svojej homogénnej štruktúre je MDF ideálna na výrobu nábytkových predných plôch a zaručuje hladký a presný povrch. MDF je ekonomické riešenie, ktoré ponúka vysokú kvalitu za prijateľnú cenu. Vďaka svojej odolnosti a estetickému vzhľadu je nábytok s čelami z MDF elegantný a trvácny po mnoho rokov.

Prevedenie

Police

laminovaná doska

Police

tvrdené sklo

Systém zatvárania

tiché dovieranie

Rúčka

kov

Výbava

Počet poličiek

10

počet priehĺbní

12

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

19 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

179 cm x 7 cm x 8 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

22 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

182 cm x 40 cm x 8 cm

Hodnotenie zákazníkov

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/vysoka-skrinka-z-zrkadlom-capri-cosmos-803---dub-kraft-zlate-cierny-mat-p-40054-1064-1064.html