Opis výrobku

Zrkadlo Kora KC2

 

Zrkadlo KC2 je ďalšia ponuka z kolekcie Kora. Ideálne harmonizuje so sériou nábytku v klasickom štýle a je doplnením celého systému. Projekt krásne zdôrazňuje hodnoty vášho interiéru a vďaka veľkej ploche zrkadla interiér opticky zväčšuje.

Prirodzené farebné prevedenie rámu v odtieni borovice andersen dodáva interiéru útulnosť a elegantný charakter. Kým celý projekt vrátane dekoratívnych prvkov dodáva kompozíciu vkus a eleganciu. Zrkadlo sa bude hodiť ako do spálne, predsiene, tak aj do iných miestností.


Vlastnosti systému:
  • solídne prevedenie
  • tri farebné varianty
  • klasický dizajn
  • systémový nábytok
  • dekoratívne úchyty
  • stabilný nôžky
  • originálne ryhovanie
  • nábytok určený na samostatnú montáž
  • prvok dodávaný v balíkoch
  • priestranné vnútorné časti nábytku
  • 2 roky záruky

        

              ozdobné úchyty                                     presklené vitríny                                 vysoká priestrannosť

        

              solídne základy                                        klasický projekt                                  trvanlivé prevedenie

Kolekcia Kora sa vyznačuje elegantnou estetikou v klasickom štýle. Jednotlivé časti systému obohatia vašu miestnosť a uchvátia vás nielen svojou variabilitou, ale tiež svojou praktickou a estetickou stránkou. Väčšie časti tohto systému sú ozdobené ryhovaním a tiež úchytkami, ktoré dopĺňajú celú kompozíciu. Nábytok systému Kora je dostupný v troch farebných odtieňoch na výber: samoa king, canyon a borovica andersen. Kolekcia Kora je ekvivalent najvyššej kvality odrážajúcej sa v precíznom prevedení, starostlivosti a v estetických detailoch a tiež v klasickom dizajne.

Prvky z kolekcie Kora sú vyrobené z laminovanej dosky vo farebnom prevedení borovica andersen::

                                           

 

Kora je systém, ktorý tvorí elegantnú kolekciu nábytku inšpirovanú klasickým dizajnom. Vo farebnej verzii borovice andersen nábytok vyzerá výnimočne a vytvorí v interiéri unikátnu, útulnú atmosféru.

Kolekcia Kora je znázornená na nasledujúcom videu!

 

Pozrite sa tiež na komplety Kora v iných verziách. Mnoho z nich je dostupné v širokej ponuke nášho obchodu.

https://www.nabytok-bogart.sk/kora-col-15.html 

 

Tešíme sa na Váš nákup!

 

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 131 cm,

  • wysokość

    výška: 84 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 6 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

borovica andersen

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

predná časť

zrkadlo

Ďalšie informácie
Vyskúšajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť zrkadlových predných častí nábytku. Zrkadlo je nielen dekoratívnym prvkom, ale aj praktickým riešením pre váš interiér. Jeho hlavnou výhodou je optické zväčšenie priestoru, čím dodáva interiéru pocit priestrannosti. Je ideálnym riešením pre miestnosti s menšou plochou, kde sa počíta každý centimeter. Ako surovina pre nábytkové čelo má zrkadlo mnoho výhod. Po prvé, dodáva nábytku jedinečný charakter a luxusný vzhľad. Po druhé, zrkadlo sa ľahko čistí a udržiava. Okrem toho zrkadlo opticky presvetľuje miestnosť, dodáva jej hĺbku a sofistikovanosť.

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

10 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

83 cm x 5 cm x 122 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Zrkadlo Kora KC2 - Borovica andersen

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/zrkadlo-kora-kc2---borovica-andersen-p-15831-1206-1206.html