• Trendy

aktualizované

Vyberáme najmódnejšiu rohovú sedaciu súpravu tejto sezóny!

Rohová sedačka sa môže stať ústredným prvkom usporiadania obývacej izby a hlavným bodom oddychovej zóny. Výberom správneho modelu dokážeme zabezpečiť nielen mimoriadny komfort a funkčnosť používania, ale aj originálne estetické dojmy. Preto je dobre venovať pozornosť tomu, aby vybraná rohová sedačka spĺňala očakávania nielen z hľadiska praktickosti, ale aj dizajnu. Najmódnejšie rohové sedacie súpravy sa v najbližších sezónach budú vyskytovať v modernom a eklektickom štýle. Spoznajte najzaujímavejšie návrhy dizajnérov.

 
V tomto článku sa dozviete:

 

  • Aké sú najmódnejšie rohové sedacie súpravy tejto sezóny?
  • Aké sú ich farebné trendy?
  • Aké rohové sedacie súpravy odporúčame?

Najmódnejšia rohová sedacia súprava 2021/2022 – teda aká?

Najmódnejšie rohové sedačky v rokoch 2021 a 2022 priťahujú pozornosť sofistikovanými farebnými prevedeniami a minimalistickými formami. Spájajú moderný dizajn s funkčnosťou, ktorá je jedným zo základných predpokladov inovatívnych priestorov. V tomto smere vedúce postavenie majú rohové sedačky s funkciou rozkladania, ktoré umožňujú použitie nielen na odpočinok, ale aj na príležitostný spánok. Takéto modely sú v súlade so súčasnou módou sektorového nábytku, ktorý je navrhnutý tak, aby vyhovoval individuálnym potrebám užívateľov a podmienkam každej miestnosti. Modulárne rohové sedacie súpravy je možné prispôsobiť očakávaniam zákazníkov a potrebám konkrétneho interiéru, napríklad veľkosti, usporiadaniu a vybaveniu nábytku.

Módne rohové sedacie súpravy a farebné trendy

Súčasné trendy interiérového dizajnu sú zamerané na jednotné farby. V tomto smere máme dva trendy. Prvou sú minimalistické kompozície založené na neutrálnych farbách, ako je napríklad sivá, a druhým variantom sú intenzívne odtiene, akými sú fľaškovozelená, námornícka modrá, horčicová či tyrkysová. Nábytkové trendy sa budú v nasledujúcom roku vyznačovať vysokou ambivalenciou. Na jednej strane vášeň pre eklekticizmus spôsobí, že hitom budú výrazné farby poťahov – vďaka ktorým sa najmódnejšie rohové sedačky stanú dominantnými prvkami usporiadania aj napriek pokojnej minimalistickej forme nábytku. Na druhej strane, ocenenie ľahkosti a univerzálnych dizajnových riešení nás núti obrátiť sa k pastelovým a neutrálnym odtieňom.

 

 

Najmódnejšie rohové sedacie súpravy – pozrite si 4 jedinečné ponuky

Rozkladacia rohová pohovka Dragon

 
 
 
 
 
Model Dragon je najmódnejšou rohovou sedačkou tejto sezóny. Mimoriadnej obľube sa teší pre svoj pôsobivý dizajn, ale aj výhody vyplývajúce z jeho funkčnosti. Moderná konštrukcia s nastaviteľnými opierkami hlavy a podrúčkami zaisťuje maximálny komfort pri používaní. Čierne nožičky dodávajú modelu špecifickú ľahkosť, vďaka ktorej rohová sedačka pôsobí vkusne a štýlovo. Povrch čalúnenia má atraktívne prešívanie a prešitia, ktoré dodáva minimalistickej forme nádych elegantnej dekoratívnosti. Najmódnejšia rohová sedačka Dragon sa môže pochváliť vysoko kvalitným spracovaním. Konštrukcia sedadla je vyrobená z dreveného rámu a vlnitých pružín s hrubou penou T-30, vďaka čomu boli dosiahnuté jedinečné hodnoty z hľadiska odolnosti a komfortu používania. Model je vybavený úložným priestorom na posteľnú bielizeň a funkciou rozkladania. Pozoruhodné je aj kvalitné čalúnenie nábytku, ktoré sa vyznačuje vysokou životnosťou a odolnosťou.

 

Plaza mini – najmódnejšia rohová pohovka s elektricky výsuvným sedadlom

 

 
 
 
Plaza Mini je najmódnejšou rohovou pohovkou v kategórii modelov s elektricky výsuvným sedadlom. Pomocou tlačidla je možné automaticky vysunúť alebo zasunúť časť sedadla, aby ste získali príležitostnú plochu na spanie. Ide o veľmi pohodlné riešenie, ktoré výrazne uľahčuje využitie funkcie rozkladania. Nastaviteľné opierky hlavy navyše umožňujú prispôsobiť polohu podľa individuálnych preferencií jednotlivých používateľov. Okrem funkčnosti a dizajnu, ktorý zaisťuje pohodlie, sa rohová sedačka Plaza Mini vyznačuje mimoriadne atraktívnym dizajnom v súlade s modernými trendmi interiérového dizajnu. Ozdobné prešívanie na sedadle a operadle dodáva pohovke špecifickú eleganciu a zvyšuje estetickú hodnotu minimalistického kusu nábytku.
 
 

Rohová pohovka Belavio

 
 
Belavio je najmódnejšia rohová pohovka určená do priestranných, veľkých obývacích izieb. Vďaka funkčnej forme v tvare U ju môže pohodlne používať niekoľko ľudí súčasne. Model Belavio vďaka svojmu modernému dizajnu dokonale zapadá do súčasných trendov interiérového dizajnu. Poskytuje pozoruhodný komfort používania vďaka výplni sedadla z pružín a vysoko kvalitnej peny. Týmto spôsobom sa dosiahol optimálny stupeň tvrdosti a pružnosti. Celok dopĺňajú opierky hlavy, ktoré sa dajú nastaviť v závislosti od vašich preferencií. Model má tiež možnosť nastavenia hĺbky sedu. Funkčnosť nábytku zvyšuje aj možnosť rozloženia a úložný priestor na posteľnú bielizeň. Navyše, nepopierateľnou výhodou tohto kusu nábytu je prítomnosť audio systému, ktorý obsahuje reproduktory, USB porty a funkciu Bluetooth.
 

Rohová pohovka Navias

 
 
Rohová sedačka Navias je kus nábytku s originálnym dizajnom, ktorý zaujme svojim elegantným vzhľadom. Atraktívne prešívanie a prešitia na povrchu čalúnenia mu dodáva špecifickú dekoratívnosť. Model je vybavený priestranným úložným priestorom na posteľnú bielizeň a nastaviteľnými opierkami hlavy, čo zvyšuje jeho hodnotu z hľadiska funkčnosti. Na druhej strane funkcia pohodlného rozkladania umožňuje využiť rohovú pohovku aj počas nočného odpočinku. Loris je model s vycibreným dizajnom, ktorý bol navrhnutý v súlade s moderným štýlom. Vďaka tomu sa stane atraktívnym prvkom vybavenia v obývacej izbe.
 
 
 

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Dobroslava Benko

Súvisiace články