• News&Inspirations

aktualizované

Ako vyzerá interiér podľa škorpióna?

Škorpión je jedným z najvýraznejších a najkomplikovanejších znamení zverokruhu, čo sa často môže odrážať aj na samotnom štýle jeho bývania. Na ňom sa podpisujú jeho nezkrotné emócie a to, že veľa škorpiónov je považovaných priamo za ztelesnenie protikladov.

Komplet nábytku do obývačky Artis 6 Komplet s nábytkom
Komplet nábytku do obývačky Artis 6 
Domov škorpiónov môže preto nejedného vystrašiť. Kontrasty farieb aj línií nemusia byť pre ostatné znamenia príjemné, ba dokonca únosné. Návštevy sa čudujú, spolubývajúci sa musia obrniť trpezlivosťou a vydať zo seba celkovú schopnosť diplomatického vyjednávania o všetkých zmenách.

Farbám vládne červená

Nech už je farieb a ich odtieňov na svete, koľko chce, škorpióni sa často vyžívajú v červenej, nezriedka v hnedej, fialovej a modrozelenej. Všimli ste si, že ide o farby, ktoré nie je možné len tak skombinovať, aby nakoniec nepôsobili rušivo a tak nejak extrémne? Červená je farba vášne, čo korešponduje s hlboko prežívanými pocitmi, a agresie, ktoré v sebe kozorožci majú skoro toľko, čo škorpióni-zvieratá. Často vsádzajú aj na čiernu a bielu, v ktorých môžeme opäť nájsť kontrast, v čiernej je naviac náznak častej melanchólie a v bielej oddanosť a rýdzosť citov, ktorých je škorpión schopný voči vybraným osobám. Práve v týchto farbách je narodením tohto znamenia dobre. Červená je centrom pozornosti sama o sebe, a preto je múdre jej dopriať značnú pozornosť, však netreba to preháňať vo veľkom. Učiňte ju nosným prvkom celého interiéru a do červené zahaľte ten najvýraznejší kúsok nábytku. V obývacej miestnosti je najlepším príkladom rozkládacia sedacia súprava. Pohovka je všeobecne centrom celej miestnosti, miestom, kam usadíte návštevy a kde sa po celom dni sadnete so zvyškom rodiny. Môžete sa v pokoji porozprávať o tom, aký ste mali deň a určite sa budete cítiť ako stredobodom pozornosti a celého diania.

Medzi materiály nesmie chýbať drevo

Drevo je v obydlí škorpióna úplne nepostrádateľné v akomkoľvek odtieni. Čím prirodzenejšie, tým lepšie. Následujú ho materiály ako ratan alebo korok. Škorpión ako by nechcel opustiť prírodu ani doma. Čo sa nábytku a doplnkov týka, dávajú skôr na strohosť než na kudrlinky, vyžadujú úplnú účelnosť a pohodlie. Chcú mäkké kreslá, ktoré ich budú zvádzať k večerom s knihou, gauče, ktoré ich privábia k odpočinku. Škorpiónom v spálni nezriedka dominuje veľká pohodlná posteľ s vankúšmi.

Vône, hlavne vône!

Medzi obľúbené vône patria tie tažšie, ktoré ostatné znamenia skôr radi oželia. Páči sa im aj vôňa orientálnej a dokonca vône kadidla, nepohrdnú tiež vôňou santalového dreva a ylang-ylang.

Doplnky? Kvetiny a kamene

V byte škorpióna môžeme vidieť tiež kontrast aj medzi doplnkami. Majú totiž radi živé kvetiny, často ruže a orchidey, ale tiež často veria aj na moc kameňov a drahokamov, ktorými sa radi obklopujú – hodí sa k ním najmä achát, granát, hematit alebo topaz.

Pravidlá bývania si stanovte sami

Hoci nás všetkých horoskop tak trochu škatulkuje, každý je originál a priradený horoskop mu sedieť nemusí. Myslite na to aj pri zariaďovaní bytu a urobte si ho taký, v akom sa budete cítiť najlepšie.

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Kristína Mikulová

Súvisiace články