• News&Inspirations

aktualizované

Kolekcia kuchynského nábytku

Trendy jar–leto 2018 budú v znamení morských hlbín, zlata a pastelových farieb. Ak premýšľate, ako ozvláštniť byt a celý svoj interiér v teplých mesiacoch tohtoročného roka, potom hľadajte inšpiráciu v hlbinách – moria, odtiene mora a korálových útesov, pastelové farby, ktoré nájdete takmer všade, budú tento rok to pravé pre Vás. A potom u Vás rozhodne nesmie chýbať zlatá, farba slnka a luxusu. 

 
Štýl v interiéri

Námornícky štýl k letu neodmysliteľne patrí a more je v kurzu aj tento rok, len tentokrát uprite svoju pozornosť na život a farby pod hladinou. Takže námornícku modrú strieda tyrkysová, blankytne modrá či dokonca modrozelená. Námornícke pruhy, laná a kotvy vymeňte za ryby, koraly či hviezdice. Chladnej modrej dodajú vrelosť zlaté doplnky, nech už sú v podobe nábytkových nožičiek, úchytiek, alebo svietidiel či rôznych doplnkov tvarov nájdených na morskom dne.
Sladké tóny, budú počas tohto roka a najmä tohto obdobia Vášmu domu vyhovovať. Čo sa lepšie hodí modrej než nežná korálová – zmiešajúc oranžovú, červenú a ružovú, ktoré preteplia interiér v akomkoľvek štýle? Ak Vám je tento trend sympatický, o to viac si získa u Vás pozornosť takzvaný trend look. Takéto aranžmá tvorí viac kúskov nábytku a dekorácií rôznych odtieňov rovnakej farby. Celok môžete oživiť drobnými kontrastnými dekoráciami, napríklad tými predstavenými v tohtoročných trendov. Ak chcete iba menšiu zmenu, vsaďte na doplnky! Sametový puf, sada sviecňov alebo štýlové hodiny budú skvelou voľbou.
Ďalším dôležitým trendom tohtoročnej sezóny sú farby zmrzliny a je jedno, aká je vašou najobľúbenejšou. Nech už je to sýtejší sorbet alebo jemná smotanová, všetky sú žiadúce a dodajú Vášmu interiéru neopakovateľnú prázdninovú náladu. Pokiaľ ste fanúšikom štýlu glamour, vyberte si jeden efektný kúsok, napríklad v mätovej alebo marhuľovej farbe, a doplňte ho zlatými akcentmi. Pre milovníkov škandinávskej jednoduchosti sa zase skvelo hodí vzorovaná textília v pastelových farbách. Ak si u seba doma teda chcete pripomenúť nejakú príjemnú atmosféru, vsaďte na čalúnené retro kreslo a doplnky, ktoré evokujú leto, akými je riad a dekorácie v tvare ovocia. S podobnými vzorovými kombináciami rozhodne nemusíte nijako špeciálne šetriť. 
Lungo & Macchiato 2,6 m - Komplet kuchynského nábytku
Komplet nábytku Lungo & Macchiato 2,6 m  

Kolekcia kuchynského nábytku – Lungo & Macchiato 2,6 m

Celý komplet nábytku obsahuje:
1. Dolnú skrinku- úzka skrinka so štyrmi zásuvkami, ktoré stoja na kovových koľajničkách. Predné časti je možné kúpiť v odtieni Wenge/Dub čierny. Rozmery s pracovnou doskou sú 40 cm šírka, 85 cm výška a 60 cm hĺbka. Bez pracovnej dosky sú rozmer skrinky 40 cm šírka, 82 cm výška a 45 cm hĺbka.
2. Dolná skrinka – skrinka, ktorá má dve dvierka. Predné časti sú opäť v odtieni Wenge/Dub mliečny. Rozmery tejto skrinky sú 60cm šírka, 85 cm výška a 60 cm hĺbka, bez pracovnej dosky sú rozmery dolnej skrinky 60 cm šírka, 82 cm výška a 45 cm hĺbka. 
3. Skrinka pod drez – skrinka s dvomi dvierkami (bez pracovnej dosky).
4. Dolná skrinka – skrinka s dvomi dvierkami, spolu s jednou policou.
5. Nástenná skrinka – je to dvoj policová skrinka s dvierkami, ktoré sú montované vpravo. Predné časti sú opäť v odtieni Wenge/Dub mliečny.

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Kristína Mikulová

Súvisiace články