• News&Inspirations

aktualizované

Rodina rohových sedacích súprav Belavio – vychutnajte si s nami hit 2021

Zóna odpočinku je kľúčovým miestom v každej obývačke. Relax pri zaujímavej knihe, pozeranie obľúbených filmov a seriálov, ale aj príjemné rozhovory s príbuznými a priateľmi chutia ešte lepšie, keď na to máme pohodlné podmienky. Dôležitá je aj estetická hodnota vybraného nábytku, ktorá výrazne ovplyvňuje estetiku celého usporiadania interiéru a upútava na seba pozornosť. Preto je dôležité si vybrať sedací nábytok, ktorý zabezpečí najvyšší štandard komfortu používania a zároveň bude dokonale dizajnovo prepracovaný. Takéto sú rohové sedacie súpravy Belavio. Objavte s nami ich výhody.

nowoczesny narożnik z funkcją spania 

Kolekcia Belavio – jedinečný štýl a komfort

Kolekcia Belavio je návrhom originálnych rohových sedacích súprav, pomocou ktorých vytvoríte v obývačke mimoriadne pohodlný a zároveň efektný obývací priestor. Rohové sedacie súpravy Belavio sú odpoveďou na najnovšie trendy v interiérovom dizajne, vďaka čomu efektne obohacujú vzhľad miestností a dodávajú im originálny charakter. Modely dostupné v tejto kolekcii potešia mimoriadnym tvarom a vysokou funkčnosťou. Vďaka tomu si každý môže úspešne užívať pohodu pri relaxe a návštevách hostí. Široký výber jednotlivých variantov navyše umožňuje vybrať si model, ktorý bude prispôsobený individuálnemu používaniu a preferenciám dizajnu. Rohové sedacie súpravy Belavio ľahko zapadnú do rôznych štýlov interiéru (najmä moderných a eklektických), vďaka čomu tak skoro nevyjdú z módy.

narożniki belavio 

Najdôležitejšie vlastnosti rohových sedacích súprav Belavio:

·        Moderná dizajnová forma

·        Precízne spracovanie

·        Tvarované operadlo a sedák zaisťujúci najvyšší komfort

·        Funkcia spania

·        Nastaviteľné opierky hlavy

·        Nastaviteľná hĺbka sedadla

·        Pružná výplň sedadla

·        Priestranný úložný priestor na posteľnú bielizeň

·        Štýlový dizajn

·        Veľký výber farebného prevedenia poťahovej látky

narożnik nowoczesny belavio 

Moderné rohové sedacie súpravy Belavio a ich funkčnosť

Výhodou rohových sedacích súprav z kolekcie Belavio je použitie moderných dizajnových riešení, ktoré výrazne ovplyvňujú vysokú funkčnosť nábytku. Jednotlivé rohové sedacie súpravy majú okrem iného polohovateľné opierky hlavy. Navyše sú vybavené aj možnosťou zmeny hĺbky sedu. To znamená, že operadlá sa posúvajú v priamom smere dopredu a dozadu nezávisle od seba. To vám umožní nastaviť ich polohu tak, aby bol zabezpečený najvyšší komfort počas odpočinku. Rohové sedacie súpravy Belavio majú aj funkciu na spanie a sú vybavené priestrannými úložnými priestormi na posteľnú bielizeň. Vďaka použitiu vlnitých pružín do výplne v kombinácii s vysoko pružnou penou HR je sedadlo príjemne mäkké a zároveň sa flexibilne prispôsobí telu sediaceho človeka. Takáto výplň sedadiel poskytuje nielen výnimočný komfort, ale vyznačuje sa aj mimoriadnou dlhou životnosťou a odolnosťou voči deformáciam pri používaní.

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Kristína Mikulová

Súvisiace články