• Štýle

aktualizované

Odpočinkový komplet

Milovníci nekonvenčných kompozícií hľadajú riešenie, ktoré dodá ich interiéru nielen funkčné vlastnosti, ale tiež výnimočne efektný charakter. Pre tieto osoby sme pripravili ponuku nového trendu nábytku do obývacích miestnosti. Klubový štýl sa opäť vrátil na stôl a premení domáce interiéri na oázy relaxácie, v ktorých je odpočinok čo najlepší. Interiér v tomto štýle môžete zariadiť vybavením módnym v tejto sezóne odpočinkovým nábytkom.
Usporiadanie domácich miestností v klubovom štýlu znamená útulnú atmosféru a všetko, čo uľahčuje odpočinok a blahú relaxáciu. Čím sa vyznačuje tento štýl? Klubové interiéry sú esteticky príjemné a nekonvenčné, ale tiež aj výnimočne pohodlné. Vyplňuje je komfortný, čalúnený nábytok ako z chillout room a farebné osvetlenie. Vybavenie sa stáva moderné a funkčné. Celá kompozícia je trochu extravagantná a robí veľký dojem, členov domácnosti slúži maximálnym komfortom. V takomto interiéri hrajú veľkú rolu pohodlné klubové kreslo a klubová pohovka.
Nezabudnite, že sa po obývačke budete stále pohybovať a preto premyslite umiestnenie dverí, okien a jednoduchý prístup k jednotlivým kusom nábytku. Doplnky nábytku umiestnite tak, aby sa dali plnohodnotne využiť a aby neprekážali v pohybe. Kombinácie skriniek a otvorených políc ponúka variabilný priestor k ukladaniu kníh, cédečiek a iných doplnkov, ale rovnako tak aj televízia či domáce kino.
Ideálne miesto na čítanie či učenie poskytne tichý kút s malým stolíkom a s pracovnou lampou, zatiaľ čo pohodlné pohovky, kreslá a lampy so stmievačom sú dôležité pre odpočinok a sledovanie televízie.
Obývacia miestnosť je často najväčšia miestnosť celého bytu alebo domu a je aj jeho najnavštevovanejšou časťou, keďže sa tu zdržujete a bavíte so svojimi hosťami. Preto sa táto izba tiež často používa pre vystavenie cenných predmetov, napríklad obrazov, starožitností a drahého nábytku, ktorý dotvára pôsobivú atmosféru.
Farebné klubové kreslá najlepšie vyzerajú v interiéroch v štýle retro a vintage. Avšak sa tiež dobre prezentujú v moderných a škandinávskych interiéroch kde sú kontrastným bodom v eklektickej kompozícií. Klubový komplet od nás je výnimočný komplet čalúneného nábytku, ktorý nadväzuje svoju líniu designu na nábytok zo sedemdesiatych rokov. Efektívnosť prevedenia a vysoká kvalita zaručujú spokojnosť a komfort používania. Charakteristické drevené nohy a krásne čalúnenie sú charakteristické pre štýl retro, dnes veľmi populárny. Mäkké sedačky sú vyrobené z botelových a vlnitých pružín.
Retro štýl bude vždy v móde a stáva sa čím ďalej viac populárny v takýchto interiéroch, ako sú kuchyne, obývacie miestnosti alebo verejné miesta. Výnimočný design zo 70. rokov je vedľa dokonalého prevedenia najväčšou prednosťou predstavovaného modelu, vďaka čomu sa kreslo stane funkčným doplnkom miestnosti.
Charakteristické drevené nohy s masívnou líniou a vkusným vzorom poťahu sú v štýle retro, ktorý sa dnes teší veľkej obľube.
Klubové kreslo PRL sa ideálne hodí nielen do interiérov nadväzujúcich na klasické zariadenie, ale bude tiež nádherným doplnkom moderne zariadených miestností alebo apartmán. Skvelo sa hodí do obývacej miestnosti aj do kuchyne, v ktorej navodí atmosféru klubu zo sedemdesiatych rokov.
Klubové kreslo PRL
Mäkký sedák je zárukou pohodlného užívania a drevený rám roštu a bukové nohy sú synonymom najvyššej kvality a odolnosti nábytku. Pohodlie naviac zaisťujú profilované opierky a sedák, umiestený na čalúnnických pásoch.
Tento komplet je výnimočný typ čalúneného nábytku, ktorý vzhľadom k svojmu designu ladí do zariadených miestností v štýle 70. rokov. Spôsob prevedenia a vysoká kvalita materiálov jednotlivých elementov Vám zaručia vysoký komfort a spokojné používanie po dlhej dobe.
Charakteristické drevené nohy z masívneho dreva a vkusné čalúnenie je hlavným znakom retro štýlu, ktorý dnes nadobúda vysokú popularitu.
Mäkký sedák vyrobený v kombinácií pružín botelových a faliste Vás isto presvedčia ku kúpe tohto kompletu. Atraktívny vzhľad podtrhuje tiež vysoká kvalita látok, z ktorých je možné komplet vyrobiť.

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Kristína Mikulová

Súvisiace články