• Štýle

aktualizované

Ponuky letného interiéru

Leto patrí aj do nášho interiéru. Viete, ako na to? Farby sa v prírode menia v závislosti na ročnom období. A teraz prichádza leto, ktoré je plné žiarivých farieb, slnečných lúčov a teplých modro-čiernych nocí. Interiéry pod taktovkou letných dní by mali byť módne a svieže. Uvidíte, že každý kus nábytku, každá dekorácia zvolená v tomto duchu dodá vášmu domovu nový šmrnc.

Predsieň Otis

Predsieň Otis 


Západ slnka je zakliaty v medi

Stačí sa len pozrieť na medený povrch a hneď máte pred očami farby a žiar zapadajúceho slnka. Meď v sebe jednoducho skrýva akúsi hrejivú eleganciu. Je jedno, či ide o drobnosti do kuchyne alebo svietnik do obývačky či svietidlo v rustikálnom štýle. Medené doplnky vytvárajú vynikajúci akcent k ostatnému zariadeniu. Kúzlo tohto povrchu výborne vynikne nielen na lustroch či lampách, ale tiež na rámoch zrkadiel. Vďaka slnku a jeho odleskom vznikajú doslova nečakané designové kreácie. Ide o skvelý tip na dekoráciách, najmä v prípade keď potrebujete zvýrazniť miestnosť a vrátiť jej stratený lesk.

Vďaka zlatu bude vaša miestnosť stále žiariť

Využite mimoriadne schopnosti zlatených povrchov a umožnite im, aby trvalo rozžiarili tiež váš interiér. Vďaka nim budete mať dojem, ako keby nikdy nezapadalo slnko. Naviac váš domov získa punc noblesy a bohatstva. Zvlášť keď zlatú doplníte neutrálnymi farbami. Jedinečnosti samozrejme docielite kombináciou zlatej s čiernou alebo bielou. O tom nie je pochyb. Zlaté prvky však nemusíte obmedziť len na spálňu alebo obývaciu miestnosť. Bez problémov rozžiaria tiež napríklad predsieň alebo kúpeľňu. Len si dajte pozor ešte na jednu vec. Zlato je luxusný materiál, a preto je vhodné priestor dekorovať čo najkvalitnejšími textíliami a dokonalými textúrami na kobercoch a nábytku.

Závan z trop

Pokiaľ si chcete aj u sebe doma poriadne vychutnať lení atmosféru, zvoľte divoké a odvážne farby, ktoré nájdete v trópoch a džungli. Svoj domov tak premeníte na skutočný festival rôznych tónov a tvarov. Čo by ste povedali napríklad zlatej palme namiesto lampy alebo jedálne stoličiek so zelenomodrým sametovým čalúnením, ktorá je plná luxusných prvkov? Je pohodlná, pretože jej operadlo je prispôsobené charakteristickému zakriveniu vašej chrbtice, pritom má jedinečný tvar, ktorý kontrastuje s tmavými drevenými nohami. V oblasti chrbtice aj na sedáku je naviac vybavená špeciálnou polstrovanou podložkou.

Netúžite po extravagancii? Vsaďte na pastelové farby

Pastelové tóny a kvetinové motívy sú vkusný spôsob, ako dostať do interiéru nehu lásky a vôňu leta. Okrem nezbytných živých kvetín sú to predovšetkým tapety a textílie, vďaka ktorým sa jednoducho ocitnete v rozkvitnutej záhrade alebo na lúke. To všetko doplňte svetlo žltou, zelenou, modrou, béžovou alebo napríklad ružovou. Docielite tak, že sa váš domov stane skutočnou oázou letnej romantiky a pohodlia. Hlavnú inšpiráciu pri ladení svojho domova do letných trendov by vám mal byť nejaký skúsenejší designer – príroda. Práve ona totiž vie skvelo skombinovať rozmanitosť, rôzne tvary a farebné odtiene, a tak vytvoriť bezchybné a zároveň atraktívne prostredie.
Či už je leto alebo zima na kuchynský nábytok by ste nikdy nemali zanevrieť. A teda mali by ste dbať na dizajn a funkčnosť celej kuchyne počas roka. Práve na nej by sme si mali zakladať celkový dizajn nášho interiéru, ktorý je naozaj dôležitý. Kuchyňa by mala byť teda moderná s funkčným prevedením. Podobné kuchyne môžete nájsť v našej ponuke, ktoré vás určite potešia nielen svojim dizajnom, ale aj svojou bezkonkurenčnou cenou s pomerom značnej kvality. Mnohé nábytkové zostavy obsahujú niekoľko kusov kuchynských skriniek spolu s jedálnym stolom. 


Hlavná časť

Rovnako tak by ste nemali zabúdať na dôkladne usporiadanie predsieni, ktorá si to vyžaduje práve počas leta najviac. Predsieň by mala byť vždy uprataná a vhodne pripravená, najmä v čase očakávaných alebo aj menej očakávaných návštev, aby ste sa ukázali v dobrom svetle, hneď pri prvom dojme. Predsieň by mala taktiež obsahovať nejakú skrinku, do ktorej by ste mohli odkladať všetky bundy, kabáty alebo vesty. Ak vám to priestor nedovoľuje, skrinku môžete jednoducho nahradiť vešiakmi. Nezabúdajte, že rozloženie priestoru je naozaj veľmi dôležité, čo sa týka všade a vo všetkých miestnostiach. Okrem toho si tiež musíte poradiť v prípade, že nemáte práve dostatok priestoru, čo by mohol byť aj problém.

Moderné kombinácie do predsiene

Okrem klasického nábytku si tu môžete vybrať rôzne komplety, ktoré sú často výhodnejšie ako kúpa osobitného nábytku. Medzi klasické komplety patrí zostava Xavier alebo Orlando. Súčasťou týchto kompletov sú skrinky, zrkadlá a tiež vešiaky. Okrem takýchto zostáv sa tiež môžete inšpirovať napríklad rôznymi kompletmi za pomerne nižšie ceny ako je napríklad predsieň Mezo I, predsieň Klip alebo predsieň Otis. Pre porovnanie cien jednotlivých kompletov by ste sa mali zamerať na to, čo všetko daná zostava ponúka. Ak hľadáte vyslovene len skrinky, tak nemusíte márniť čas hľadaním toho pravého kompletu, radšej sa rovno zamerajte na kúpu skrinky alebo skrine. 

S pohovkou do pohody 

Letná príprava interiéru je jednoducho naozaj dôležité čo sa týka celého zariadenia bývania. Nezabúdajte tiež na výber vhodného nábytku do obývacej miestnosti, ktorý je rovnako dôležitý. Každá obývačka potrebuje mať priestrannú a veľkú pohovku, ktorú budú môcť využívať všetci členovia rodiny súčasne, poprípade je možné mať v obývacej miestnosti tiež niekoľko kresiel. Medzi tie najzaujímavejšie pohovky, ktoré si zaslúžia pozornosť, najmä pokiaľ hľadáte nejakú pohovku v lete, tak sem patria modely ako je Pohovka Mateus III. Táto pohovka už navonok nie je obyčajnou pohovkou, okrem svojho tvaru má tiež originálny dizajn a doplnenie. Ďalším príkladom zaujímavej pohovky je tiež pohovka Rewia II. Táto pohovka má moderné doplnenie spolu s prúžkami. V neposlednom rade vás tiež môžu svojim vzorom a originálnym dizajnom zaujať pohovky ako sú modely z kolekcie Filip alebo Bizon. Tak ktorá pohovka si zaslúži miesto vo vašej obývačke vďaka príjemnému dizajnu.
Viac: httpss://www.nabytok-bogart.sk/index.php?site=search&word=xavier&send_search=true
httpss://www.nabytok-bogart.sk/predsien-otis-p-7955-97-45.97.html
httpss://www.nabytok-bogart.sk/index.php?site=search&word=kuchyna&send_search=true

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Kristína Mikulová

Súvisiace články