• News&Inspirations

aktualizované

Prečo vybrať modulárny nábytok do obývacej izby?

Zariaďujete si obývačku a premýšľate, aký nábytok si vybrať? Obyvací priestor by mal zodpovedať individuálnym potrebám členov domácnosti a spĺňať očakávania z hľadiska estetiky. Kombinácia funkčnosti, dizajnu a prispôsobenia konkrétneho nábytku podmienkam miestnosti môže byť pre nás výzvou. Nie je teda ľahké nájsť nábytkové zostavy, ktoré budú spĺňať všetky tieto požiadavky. Riešením týchto dilem sú modulárne systémy. Pozrite sa, prečo sa oplatí vybrať si takéto riešenie.

V tomto článku sa dozviete:

  • Aké sú výhody modulárneho nábytku?
  • Čím sa odlišujú modulárne obývacie steny?
  • Aké sú výhody modulárnych rohových sedacích súprav?

Personalizácia. Najlepší spôsob, ako zariadiť interiér.

Výber nábytku do obývačky je takmer neobmedzený. Zariaďujeme svoje interiéry so snahou splnienia estetických a praktických očakávaní členov domácnosti a taktiež aby zapadol ich charakter do nášho obľúbeného vedúceho štýlu. Čoraz častejšie sa však vzdávame hotových riešení, ktoré nám istým spôsobom vnucujú estetiku. Namiesto toho, aby sme sledovali to, čo je aktuálne módne, si vyberáme riešenia, ktoré najlepšie zodpovedajú potrebám domácnosti a podmienkam konkrétnej miestnosti. Preto sú stále obľúbenejšie zostavy modulárneho nábytku, ktorých tvar je možné prispôsobiť do takej miery, aby bol efekt maximálne uspokojivý. V prípade obývacieho nábytku má kupujúci vplyv na farbu a typ poťahovej látky, ako aj na veľkosť, tvar a výber ďalších funkcií. Vďaka tomu je možné maximálne využiť priestor obývačky a prispôsobiť nábytok jeho funkciám.

meblościanka modułowa 

Sektorový nábytok. Aký je jeho fenomén?

Modulové systémy dokonale zapadajú do trendu individualizácie obytných priestorov. Každá kolekcia pozostáva z mnohých rôznych prvkov, ktoré je možné ľubovoľne kombinovať tak, aby nábytok čo najlepšie zodpovedal veľkosti, podmienkam a štýlu interiéru. Takto si môžete jednoducho zariadiť obývačku presne podľa vašich predstáv. Taký interiér sa stáva jedinečným, funkčnejším a trávenie času v ňom bude ešte príjemnejší. Modulárny nábytok vám umožňuje nahradiť jeden veľký kus nábytku za viac menších častí a vytvoriť jedinečnú kompozíciu, ktorá splní vaše očakávania. Takýmto spôsobom ľahko zariadite malý aj veľký interiér. Moderný modulárny nábytok do obývačky môže mať rôzne podoby. Takto môžete vybaviť miestnosť pre odpočinok výberom modulárnej rohovej sedaciej súpravy. Potom sa rozhodnete pre jeho veľkosť, konečný tvar a dokonca aj funkčnosť jednotlivých prvkov. Pozoruhodné sú tiež modulárne obývacie steny. Modulárne systémy pozostávajú z veľkého počtu prvkov na výber, z ktorých si môžete vybrať tie, ktoré vyhovujú vašim individuálnym preferenciám.

narożnik modułowy 

Modulárny nábytok a ďalšie funkcie

Kolekcie modulárneho nábytku do obývačky boli vytvorené s myšlienkou, že každý sa môže sám rozhodnúť pre rôzne funkcie pri vybranej rohovej sedacej súprave. Veľa ľudí, ktorí hľadajú rohovú sedaciu súpravu spomedzi hotových modelov, má problém s tým, že aj keď našli model, ktorý sa im vizuálne páči a má vhodný tvar alebo veľkosť, tak funkčne nespĺňa ich očakávania. Výber jednotlivých dodatočných funkcií je v súčasnosti mimoriadne veľký. Výhodou modulárnych rohových sedaček je, že každá kolekcia obsahuje časti vybavené dodatočnými funkciami. Jednou z najobľúbenejších je relaxačná funkcia, ktorá, vďaka výsuvnej opierky na nohy, vám umožní dať telo do komfortnej polohy. Môžete nastaviť polohu opierky hlavy a opierky na nohy, hĺbku sedadla a dokonca aj uhol opierok rúk.

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Kristína Mikulová

Súvisiace články