• Sprievodca

aktualizované

Elektrické rohové sedačky s funkciou Relax – inovatívny spôsob relaxu

Pri zariaďovaní našich obývačiek nám záleží predovšetkým na tom, aby boli esteticky vycibrené, funkčné pri užívaní, ale zároveň poskytovali maximálny komfort. Kľúčom k úspechu je teda precízne usporiadanie oddychovej zóny, kde tieto tri ciele dosiahnete a užijete si maximálny komfort. Rohová sedačka s funkciou Relax sa v tomto smere ukáže ako neoceniteľná.

Elektrická rohová sedačka – hit sezóny

Zostavy sedacieho nábytku sú najdôležitejším prvkom vybavenia každej obývačky. Pretože ich používame, keď si chceme oddýchnuť, nachvíľu zdriemnuť alebo plánujeme privítať hostí na popoludňajšej kávičke. Ich úžitková hodnota je preto v každej domácnosti mimoriadne dôležitá a preto sa pri výbere nábytku, ako sú sedačky, kreslá alebo rohové sedačky do obývačky, zameriavame na realizáciu troch dôležitých predpokladov:

·        Funkčnosť

·        Komfor

·        Estetika

narożnik elektryczny relax

Pri zariaďovaní oddychovej zóny musíme dbať na všetky tieto piliere, pretože obývačka je relaxačná a reprezentatívna. Dizajnéri a výrobcovia na splnenie týchto požiadaviek vytvorili elektrické rohové sedačky s funkciou Relax. Ich fenoménom je, že vďaka elektrickému ovládaniu rozkladania a zasúvania sedačky nemusí užívateľ pri tejto činnosti vynakladať žiadnu námahu. Zvyčajne pri sedacom nábytku na relax bola potrebná sila na rozkladanie. To je v elektrických rohových sedačkách minulosťou. Elektrické rohové sedačky sú navyše navrhnuté tak, aby zabezpečili nielen funkčnosť používania, ale spĺňali aj požiadavky na komfort. Ich konštrukcia je teda vytvorená z vysoko kvalitných matracov a výplní, vďaka ktorým je sedenie a ležanie maximálne pohodlné.

narożnik z elektrycznie wysuwanym siedziskiem

Elektrické rohové sedacie súpravy s funkciou Relax – aké sú ich výhody?

Rohové sedačky s elektrickým systémom vysúvania sedadla momentálne robia skutočnú senzáciu. Niet divu, pretože sú mimoriadne funkčné a ich chod je hladký, tichý a rýchly. To však nie sú jediné výhody tohto riešenia. Moderné rohové sedačky sú totiž obohatené aj o funkciu Relax, ktorá sa môže prejaviť viacerými spôsobmi. Zvyčajne sa vzťahuje na:

·        nastaviteľné opierky hlavy,

·        nastaviteľné podrúčky,

·        výsuvnú opierku nôh.

narożnik z funkcją relax elektryczny

Funkcia Relax umožňuje využívať tento kus nábytku tak, ako to má každý člen domácnosti najradšej. Potom sa rohová sedacia súprava stáva ideálnym miestom na oddych pre viacero osôb (v závislosti od veľkosti vybraného modelu). Môžete si na ňu pohodlne sadnúť, vyložiť si nohy na opierku nôh alebo leňošku, nastaviť si opierky hlavy a podrúčky podľa individuálnych preferencií a dokonca si aj pohodlne ľahnúť. Možností je veľa, preto sú moderné rohové sedacie súpravy s funkciou Relax tak obľúbené. Jeden kus nábytku je schopný splniť očakávania viacerých ľudí naraz.

Ďakujem, že ste si článok prečítali až do konca. Ako ho hodnotíte?

0 z 0 názory

Článok zatiaľ nemá žiadne hodnotenia. Buďte prvý, kto ohodnotí!

Kristína Mikulová

Súvisiace články