Varianty k dispozícii zo skladu:

Opis výrobku

Hilding Dance - hybridný matrac

Hilding Dance je hybridný matrac vyrobený zo sedemzónového systému Pocket Plus s malými pružinami, vysoký 15 cm. Vďaka tejto štruktúre poskytuje produkt optimálnu oporu a veľmi vysokú pružnosť bodu. Model poskytuje vynikajúcu podporu chrbtici, a to aj pre páry s veľkým hmotnostným rozdielom. Vrchná vrstva matraca je vyrobená z dvoch penových typov - vysoko elastického HR s vyššou úrovňou tvrdosti a chladiacej peny FloFom, ktorá vytvára pohodlnú spánkovú zónu.
 
Ponuka reaguje na zmeny polohy tela a umožňuje regeneráciu všetkých svalov. Poťah Italiano má antialergické vlastnosti, je mimoriadne príjemný na dotyk, čo navyše ovplyvňuje komfort používania.

Prevedenie matraca Hilding Dance:
  • Vložka: 7-zónová pružina Pocket Plus, 15 cm vysoká, pena Flexifoam vysoká 3 cm, vysoko odolná HR pena vysoká 4 cm a pena FloFom vysoká 4 cm.
  • Poťah: Italiano
  • Výška: približne 28 cm (Italiano)
  • Veľkosť: neštandardné rozmery nie sú možné
  • Tvrdosť: H2 (stredná)

Charakteristické vlastnosti matraca Hilding Dance:

  Chladiaca pena - pena FloFom s chladiacimi vlastnosťami.
Pre seniorov - matrace zaručujúce stabilizáciu a ideálnu podperu tela, vhodne pružné, uľahčujúce vstávanie a otáčanie.                       
Pre osoby s bolesťou chrbta - matrace stabilizujúce pozíciu chrbtice a uvoľňujúce jeho svaly.
 
Pre aktívnych - matrace, ktorých design zaisťuje relaxáciu a rýchlu regeneráciu unavených svalov. Ideálne pre športovcov
Pre páry s veľkým rozdielom hmotnosti - matrac poskytuje nezávislé body podpory, čím zvyšuje flexibilitu bodov. pre páry, kde je hmotnostný rozdiel väčší ako 30 kg.
Pre páry - matrac s vysokou bodovou pružnosti zaisťujúce optimálnu podporu a prispôsobenie zaťaženia, vďaka čomu osoba, ktorá spí vedľa necíti žiadne pohyby.
Pre alergikov - Matrac potiahnutý poťahom bez látok škodlivých pre zdravie, neobsahuje potenciálne alergéne látky.
7 zón tvrdosti - matrac vybavený 7 rôznymi zónami tvrdosti.

 Pranie pri teplote 40. stupňov - odporúčaná teplota prania poťahu.


15. rokov záruka - záručná doba na vložku matraca.

 
Poťah matrace Hilding Dance:
Italiano - poťah príjemný na dotyk, zakončený kvalitnou viskózou. Nadýchaná pletenina so zónovým dizajnom vytvára zaujímavý a trojrozmerný efekt. Nízka hmotnosť a štyri pohodlné rukoväte vám umožňujú ľahko otočiť matrac naruby. Poťah je snímateľný, odporúčaná teplota prania je max. 60 ° C.

Matrace Hilding majú certifikát Oeko-Tex®, ktorý stanovuje, že všetky materiály použité na výrobu matracov neobsahujú škodlivé látky, ktoré majú negatívny vplyv na zdravie. Nákup produktov so značkou Oeko-Tex® dáva záruku vysokej kvality a bezpečnosti produktu, ktorý môžete používať bez obáv na škodlivý vplyv na Vašu zdravie.
 
Súvisiace kategórie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 80-180 cm,

  • wysokość

    výška: 28 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 200 cm,

  • Montáž: Nepotrebná

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Hilding Dance - hybridný Matrac

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/hilding-dance---hybridny-matrac-p-48860-1031-1031.html