Opis výrobku

Hilding Family Breakdance  - penový matrac

Hilding Brakdance je matrac odporúčaný pre školákov aj tínedžerov. Použitie vysoko flexibilných pien Flexifoam s rôznou tvrdosťou splní očakávania mnohých používateľov. Model sa odporúča ľuďom, ktorí chcú chrbtici poskytnúť o niečo tvrdšiu oporu. Matrac je možné prevrátiť tak, aby vyhovoval vašim potrebám.

Charakteristický vzor poťahu Young, vyrobený z materiálu so zvýšenou odolnosťou proti oderu, sa stáva dokonalým doplnkom ponuky. Správne rezanie a profilovanie pien zaručuje veľmi dobré vetranie.
 
Prevedenie matraca Hilding Breakdance:
  • Vložka: dve profilované peny Flexifoam, každá s výškou 8 cm, jedna tvrdšia (oranžová), druhá mäkšia (biela)
  • Poťah: Young
  • Výška: cca 18 cm (Young)
  • Veľkosť: neštandardné rozmery nie sú možné,
  • Tvrdosť: H2 - H3 (stredne tvrdá)

Pre páry - matrac s vysokou bodovou pružnosti zaisťujúce optimálnu podporu a prispôsobenie zaťaženia, vďaka čomu osoba, ktorá spí vedľa necíti žiadne pohyby.
Pre aktívnych - matrace, ktorých design zaisťuje relaxáciu a rýchlu regeneráciu unavených svalov. Ideálne pre športovcov.
Pre mládež - solídny, pružný matrace s komfortnou tvrdosťou a trvanlivosťou prispôsobenou pre mládež počas dospievania. Vybavený dvoma tvrdosťami, vďaka čomu počas rastu dieťaťa môžete jednoducho matrac otočiť na druhú, tvrdšie stranu.
Dve tvrdosti - dvojstranný matrac, vybavený dvoma rôznymi hodnotami komfortu v závislosti na strane.
Zrolovaný - matrace sú vákuovo balená a zrolovaná, čo uľahčí dopravu a skladovanie. Pozor - záruka nezahŕňa matrace, ktoré boli v zrolované forme viac ako 4 mesiace.
Pre alergikov - Matrac potiahnutý poťahom bez látok škodlivých pre zdravie, neobsahuje potenciálne alergénne látky.
7 zón tvrdosti - matrac vybavený 7 rôznymi zónami tvrdosti.
Pre nastaviteľné rošty - matrac prispôsobený k roštom s nastavením sklonu opierky hlavy a podnožky. 
Pranie v teplote 60. stupňov - odporúčaná teplota prania poťahu.
15. rokov záruka - záručná doba na vložku matraca.

 
 

Poťah matraca:
Young - poťah je určený pre dospievajúcich a deti školského veku. Pevný a kvalitný materiál má zvýšenú odolnosť proti oderu, čo zaručuje zachovanie všetkých vlastností použitia. Zaujímavá grafika témy poťahu dáva moderný výraz celej kompozícii miestnosti. Poťah je odnímateľný a dá sa prať v práčke do 60 stupňov Celzia.
 

Certifikáty matraca: 

Matrace Hilding majú certifikát Oeko-Tex®, ktorý stanovuje, že všetky materiály použité na výrobu matracov neobsahujú škodlivé látky, ktoré majú negatívny vplyv na zdravie. Nákup produktov so značkou Oeko-Tex® dáva záruku vysokej kvality a bezpečnosti produktu, ktorý môžete používať bez obáv na škodlivý vplyv na Vašu zdravie.
 
Súvisiace kategórie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 80-160 cm,

  • wysokość

    výška: 18 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 180-200 cm,

  • Montáž: Nepotrebná

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Hilding Family Breakdance - penový Matrac

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/hilding-family-breakdance----penovy-matrac-p-49143-1031-1031.html