Komody a detské boxy

Nájdených produktov: Nájdených produktov: 1
zoradiť:
Sortowanie
   1    z    1   
počet výsledkov na stránku:
status
cena
Cena
-
rozmery

   1    z    1   
počet výsledkov na stránku:

Komody pre najmladších a tínedžerov

O funkčnosti detskej a mládežníckej izby rozhoduje predovšetkým výber nábytku a jeho správne umiestnenie. Veľmi dôležitým prvkom sú komody, ktoré zabezpečujú  vysokú kapacitu a stabilitu, slúžia na uloženie oblečenia, aj rôznych predmetov, ako aj na umiestnenie a expozíciu malých vecí. Dôležitým aspektom je však zladenie komody s celkovým charakterom a štýlom izby. Komoda funguje nielen ako praktická časť nábytku, čo je jej hlavnou rolou, ale aj ako dekoratívny prvok, ktorý ovplyvňuje vzhľad celého interiéru.

Komody do detských izieb sú predovšetkým modely s jemnými tvarmi a farbami. Vzory v kombinácii so zaujímavou povrchovou úpravou zdôrazňujú jedinečnosť interiéru. Naše komody sú klasické, moderné a expresívne - záleží na preferenciách zákazníka. Ponúkame praktické komody do detskej izby. V Nábytok-Bogart.sk každý nájde ten jedinečný kus nábytku: komoda so zásuvkami, trojdverová komoda, komoda pre študentov.
 
Nami ponúkané komody sú produktom najvyššej kvality, ktoré vďaka svojim vlastnostiam nájdu uplatnenie v nejednej detskej, mládežníckej, alebo študentskej izbe. O funkčnosti detskej a mládežníckej izby spravidla rozhoduje výber nábytku a jeho správne umiestnenie. Veľmi dôležitým prvkom sú komody, ktoré majú vysokú kapacitu a stabilitu, slúžia na uloženie oblečenia, alebo rôznych predmetov, rovnako ako na vystavenie malých vecí. Dôležitým aspektom je však zladenie komody s charakterom a štýlom izby. Komoda funguje nielen ako praktická časť nábytku, čo je jej hlavná rola, ale aj ako dekoratívny prvok, ktorý ovplyvňuje vzhľad celého interiéru.

Komody do detských izieb sú predovšetkým modely s jemnými tvarmi a farbami. Vzory v kombinácii so zaujímavou povrchovou úpravou zdôrazňujú jedinečnosť interiéru. Naše komody sú klasické,  moderné a expresívne - záleží na preferenciách zákazníka. Nami ponúkané komody sú produktom najvyššej kvality, ktoré vďaka svojim vlastnostiam nájdu uplatnenie v nejednej detskej, mládežníckej, alebo študentskej izbe.

Komody do detských a študentských izieb

Komody, ktoré Vám ponúkame, sú atraktívne modely navrhnuté v rôznorodých štýloch a s rožnými veľkosťami. Medzi naše návrhy patria klasické a exkluzívne či moderné výrobky, komody so zásuvkami rôznych veľkostí, alebo policami, trojdverové komody, dvojdverové komody a dokonca aj podsvietené komody vo forme vitrín s LED osvetlením.
Komody do detských izieb sú predovšetkým modely s jemnými tvarmi a farbami.
 
Vzory v kombinácii so zaujímavou povrchovou úpravou zdôrazňujú jedinečnosť interiéru. Naše komody sú klasické, moderné a expresívne - záleží na preferenciách zákazníka. Ponúkame praktické komody do detskej izby. V Nábytok-Bogart.sk každý nájde ten jedinečný kus nábytku: komoda so zásuvkami, trojdverová komoda, komoda pre študentov.
Nami ponúkané praktické komody sú produktom najvyššej kvality, ktoré vďaka svojim vlastnostiam nájdu uplatnenie v nejednej detskej, mládežníckej, alebo študentskej izbe. Komody do detskej izby vďaka vysokokvalitným komponentom, z ktorých boli vyrobené, zaručujú dlhodobú životnosť a vizuálnu príťažlivosť aj po dlhých rokoch intenzívneho používania, čo je nesmierne dôležité pri výbere ideálneho detského nábytku.
 
Komody s moderným dizajnom z kvalitných materiálov sú skvelou variantou, ako rozšíriť úložný priestor vo Vašom byte a zároveň mu ponechať vzdušnosť. V našom sortimente nájdete vybrané výrobky najvyššej kvality, ktoré doplnia akýkoľvek priestor a vďaka svojej kapacite pomôžu zorganizovať detskú aj tínedžerskú izbu. Komody sú ideálnym miestom na uloženie všetkých najdôležitejších predmetov a okrem toho budú pre Váš interiér pôsobivým prvkom.
 
Detská izba je výnimočné miesto pre každé dieťa a tínedžera. Hlavným cieľom detskej izby je vytvorenie zdravého, bezpečného a príjemného priestoru a celé zariadenie izby by malo slúžiť ako podpora pre zdravý vývoj dieťaťa. Dieťa musí cítiť z miestnosti oázu pokoja a harmónie.
 
Je to taktiež multifunkčné miesto vhodné na učenie, odpočinok, hru, ale aj na uskladnenie všetkých najdôležitejších veci.
 
S naším nábytkom vytvoríte svojím ratolestiam priestor ako stvorený na odkladanie všetkých detských pokladov. Naše komody sú klasické, moderné a expresívne - záleží na preferenciách zákazníka. Ponúkame praktické komody do detskej izby. V Nábytok-Bogart.sk každý nájde ten jedinečný kus nábytku: komoda so zásuvkami, trojdverová komoda, komoda pre študentov. Nami ponúkané komody sú produktom najvyššej kvality, ktoré vďaka svojim vlastnostiam nájdu uplatnenie v nejednej detskej, mládežníckej, alebo študentskej izbe.

Detské komody

Komody do detskej izby prinesú cenenú praktickosť a pritom aj väčšiu šancu na udržanie poriadku v miestnosti. Detské komody navyše disponujú aj veľmi atraktívnym dizajnom, ktorý dokonale zapadne do detského priestoru. Zaujmú Vás aj svojou nadčasovosťou, ktorá bude aktuálna v každom veku Vášho dieťaťa. Bez ohľadu na to, aké vlastnosti uprednostňujete pri výbere komody do detskej izby, ani pre aký druh a štýl sa rozhodnete, u nás si určite vyberiete.
 
V našej ponuke nájdete štýlové i tradičné komody vhodné do detských izieb. Naše komody sú klasické, moderné a expresívne - záleží na preferenciách zákazníka. Ponúkame praktické komody do detskej izby. V Nábytok-Bogart.sk každý nájde ten jedinečný kus nábytku: komoda so zásuvkami, trojdverová komoda, komoda pre študentov.
 
Nami ponúkané komody sú produktom najvyššej kvality, ktoré vďaka svojim vlastnostiam nájdu uplatnenie v nejednej detskej, mládežníckej, alebo študentskej izbe.
Komody v miestnosti uľahčia segregáciu, uskladnenie všetkých najdôležitejších predmetov, a pritom výnimočne sa prezentujú. Do detskej izby ideálnym riešením sú širšie a hlbšie detské komody. Vďaka väčšiemu priestoru, môžete do uskladníte množstvo vecí – hračky, priadlo, školské potreby, dokumenty.
 
Náš internetový obchod s nábytkom ponúka širokú škálu modelov určených pre najmladších členov Vašej domácnosti, ktoré sú k dispozícii ako samostatné kusy, ako aj v súpravách dokonalé zladené s ďalším nábytkom určeným pre detské izby.
 
Základným kritériom pre výber správnej detskej komody je materiál. Materiál by mal byť zdravotne nezávadný, bezpečný aj funkčný. V našej ponuke nájdete modely pokryté zdravotne nezávadnými farbami a lakmi, ktoré prešli príslušnými, bezpečnostnými testami. Takisto dizajn nášho nábytku bol navrhnutý predovšetkým s ohľadom na bezpečnosť najmladšieho zákazníka, takže nábytok nemá žiadne vyčnievajúce ostré prvky, alebo skrutky, ktoré by mohli akýmkoľvek spôsobom ohroziť bezpečnosť Vášho dieťaťa.

Pri výbere správnej detskej komody by ste mali myslieť aj na funkčnosť modelu, pretože práve interiéry pre deti sú miestnosti, vyžadujúce nábytok, ktorý zabezpečuje jednoduché čistenie a udržiavanie poriadku. Zásuvky by mali byť umiestnené na kovových pojazdoch. Tie umožňujú jednoduché manipulovanie a zatváranie zásuviek. Komody so zásuvkami sú ideálne na uskladnenie všetkých detských pokladov, okrem toho deti môžu mať voľný prístup k zásuvkám a skrinkám, čo im určite pomôže pri výchove k samostatnosti.

Komody pre študentov

Komoda bude perfektným vybavením aj pre študentskú izbu. Vzhľadom na jej funkčnosť a praktické využitie sa určite ukáže ako neoceniteľná súčasť zariadenia miestnosti.
Mladí ľudia potrebujú veľa miesta na uskladnenie všetkých najdôležitejších predmetov – cenných pokladov, pamiatok, aj školských položiek, musia mať pohodlné miesto vyhradené na ich uloženie. Početné zásuvky a priehradky s vhodnými rozmermi dokonale splnia tieto očakávania. Praktické komody môžete využiť na odkladanie oblečenia, knihy, školské potreby a rôzne iné veci. Komoda je presne tým kusom nábytku, ktorý sa vám hodí vždy a všade.

Komoda určená pre študentskú izbu bude slúžiť nielen pre jej praktickosť, ale aj pre estetický vzhľad vhodný pre potreby konkrétne zariadeného interiéru.
Naše komody sú klasické, moderné a expresívne - záleží na preferenciách zákazníka. Ponúkame praktické komody do detskej izby. V Nábytok-Bogart.sk každý nájde ten jedinečný kus nábytku: komoda so zásuvkami, trojdverová komoda, komoda pre študentov. Rôzne kombinácie políc, dvierok či zásuviek vytvárajú praktické komody, ktoré sa hodia do každej študentskej izby.
 
Nami ponúkané komody sú produktom najvyššej kvality, ktoré vďaka svojim vlastnostiam nájdu uplatnenie v nejednej detskej, mládežníckej, alebo študentskej izbe. Ponúkame mnoho moderných a praktických komôd s množstvom úložného priestoru. Určite si vyberiete  z veľkého množstva farebných prevedení a tvarov.
 
Navyše náš internetový obchod ponúka širokú škálu modelov určených pre mladších členov Vašej domácnosti, ktoré sú k dispozícii ako samostatné kusy, ako aj v súpravách dokonalé zladené s ďalším nábytkom určeným pre detské aj študentské izby. Komody v študentských izbách budú tiež plniť veľmi dekoratívnu úlohu.Tento efekt zdôraznite umiestnením na pracovnej doske komody, rozmanitých zbierok, pamiatok, fotorámikov a cien či poharov, ktoré Váš teenager získal.

Komody pre malé interiéry

Malé detské a študentské izby si vyžadujú špeciálnu starostlivú prípravu usporiadania, v ktorom prvky vybavenia nebudú vyvolávať dojem chaosu, či stiesnenosti. Tento typ miestnosti si vyžaduje predovšetkým kreativitu od svojich majiteľov.
 
Je nesmierne dôležité, aby v malej miestnosti boli jednotlivé prvky nábytku správne umiestnený tak, aby sa deti mohli voľne pohybovať po miestnosti a s ľahkosťou vykonávať určité činností. Nábytok by mal byť bezpečným doplnkom k miestnosti a slúžiť svojou výnimočnou funkčnosťou.

V malých detských a študentských izbách ideálnym riešením bude praktická komoda so zásuvkami. Rohová konštrukcia ušetrí priestor v interiéri a zároveň poskytne veľký úložný priestor, čo je neoceniteľnou výhodou pre detskú izbu. Okrem toho, pre menšie miestnosti dokonalým riešením bude svetlý nábytok, ktorý sa stane atraktívnym pozadím pre všetky farebné doplnky v detskej miestnosti. Perfektne sa tu hodia biele komody a nábytkové súpravy. Pre malé interiéry je tiež vhodné zvoliť si komodu s vysokou, ale nie veľmi širokou štruktúrou. Toto riešenie ušetrí využiteľný priestor miestnosti a zároveň nestratíme skladovaciu kapacitu nábytku, čo je určite veľmi dôležité.

Veľmi funkčné komody pre deti a študentov

Komoda pre deti a komoda pre študentov plní predovšetkým skladovaciu funkciu. Preto Vám ponúkame modely, ktoré potešia veľkou kapacitou na segregáciu vecí, ktoré zároveň nebudú vyvolávať dojem chaosu, či stiesnenosti. Vďaka tomu budete môcť v detských interiéroch pokojne exponovať to, na čom vám najviac záleží, bez toho, aby sa povrch premohol príliš veľkými rozmermi a mohutnosťou nábytku. Funkčné komody majú zásuvky umiestnené na kovových pojazdoch, umožňujú jednoduché manipulovanie a zatváranie zásuviek, s vhodne upravenými rozmermi jednotlivých priehradiek, vďaka čomu uľahčujú segregáciu vecí a udržiavanie poriadku v izbe.

Komody do detských izieb sú predovšetkým modely s jemnými tvarmi a farbami. Vzory v kombinácii so zaujímavou povrchovou úpravou zdôrazňujú jedinečnosť interiéru. Naše komody sú klasické, moderné a expresívne - záleží na preferenciách zákazníka. Ponúkame praktické komody do detskej izby. V Nábytok-Bogart.sk každý nájde ten jedinečný kus nábytku: komoda so zásuvkami, trojdverová komoda, komoda pre študentov.
 
Nami ponúkané praktické komody sú produktom najvyššej kvality, ktoré vďaka svojim vlastnostiam nájdu uplatnenie v nejednej detskej, mládežníckej, alebo študentskej izbe. Komody do detskej izby vďaka vysokokvalitným komponentom, z ktorých boli vyrobené, zaručujú dlhodobú životnosť a vizuálnu príťažlivosť aj po dlhých rokoch intenzívneho používania, čo je nesmierne dôležité pri výbere ideálneho detského nábytku.


/komody-a-detske-boxy-c-1111.html