Opis výrobku

Moderný taburet Annabelle - BOGART.

Taburet Annabelle je odpoveďou na moderné trendy interiérového dizajnu. Tento model obohatí funkčný priestor o atraktívny dizajn, ktorý zdôrazní jeho prítomnosť. Tento taburet je určený najmä ako funkčný doplnok k modernej rohovej sedačke Annabelle. Spolu vytvoria pohodlné duo, ktoré osvieži okolitý priestor.

Prezentovanú ponuku je možné ľubovoľne skonfigurovať zo širokej škály poťahových látok, vďaka čomu vieme prispôsobiť jej vzhľad k individuálnym preferenciám. Kvalitné komponenty použité pri výrobe zaisťujú dlhodobú spokojnosť s nákupom.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • moderný dizajn
  • vysoká kvalita prevedenia
  • bez úložného priestoru
  • rozmery sú uvedené s toleranciou +/- 5 cm

Prevedenie:

  • nábytková doska + prvky masívneho dreva
  • možnosť konfigurácie nábytku vďaka výberu poťahovej látky v možnostiach. Upozorňujeme, že v závislosti od druhu materiálu sa účtujú príplatky,
  • sedadlo - polyuretánová pena T30 + vlnité pružiny. Viac podrobností o výplniach v čalúnenom nábytku nájdete na našom .

Pozrite si celú kolekciu Annabelle od BOGART.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 100 cm,

  • Výška: 44 cm,

  • Hĺbka: 60 cm,

  • Výška nožičiek: 9

  • Výška sedáku: 44 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

strieborná

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

nožičky

chrómové

Ďalšie informácie
Spoznajte novú úroveň elegancie a štýlu s nábytkom s chrómovými nožičkami. Náš nábytok vyžaruje sofistikovaný pôvab, ktorý dodá vášmu interiéru šmrnc. chrómové nohy sú znakom prestíže a modernosti, ktoré obohatia váš priestor o jedinečný dizajn. Okrem toho sa chrómový povrch nožičiek ľahko čistí, takže váš nábytok bude vždy žiariť. Ich pevná konštrukcia zaručuje stabilitu a robustnosť, čo zaručuje dlhodobú spokojnosť s používaním. Výberom nábytku s chrómovými nohami si vyberáte nielen estetiku, ale aj odolnosť a funkčnosť.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Doplňujúce informácie

Maximálne zaťaženie

150 kg/os

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

17 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

106 cm x 49 cm x 66 cm

Hodnotenie zákazníkov

/moderny-taburet-annabelle-p-40111-1634-1634.html