Opis výrobku

Hľadáte dokonalý záhradný stôl, ktorý by oživil vašu záhradu? Predstavujeme vám stôl záhradný Excelent 120x72 cm - cyprys.

Je skutočným potešením pre oči, s jeho elegantným dizajnom a cyperskou farbou dreva. Jeho jedinečný vzhľad je určite prínosom pre každú záhradu a pridá jej jedinečný charakter.

Stôl je vyrobený z kvalitných jelšových dosiek a je plne zmontovaný, takže sa nemusíte obávať žiadnej montáže. S rozmery 120 x 78 x 72 cm je ideálny pre rodinné oslavy alebo spoločenské stretnutia na záhrade.

Okrem toho je tento stôl nesmierne praktický. Jeho veľkosť poskytuje dostatok miesta pre všetky vaše potreby a jelšové dosky sú odolné voči počasiu, takže stôl vydrží roky. Investícia do tohto stola je investíciou do dlhodobej kvality a funkčnosti.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Stôl záhradný → Je skvelým doplnkom do každej záhrady. Je vyrobený z kvalitného cyprišového dreva, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poveternostným vplyvom.
  • Rozmery 120 x 78 x 72 → Tieto rozmery sú ideálne pre rodinné stretnutia, grilovanie alebo relax. Stôl ponúka dostatok miesta pre všetkých členov rodiny a hostí.
  • Prevedenie sedadlo: jelšové dosky → Sedadlo je vyrobené z jelšových dosiek, čo zaručuje pohodlie a odolnosť. To znamená, že sa môžete spoľahnúť na pohodlie pri dlhých večeroch strávených pri stole.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 120 cm,

  • Výška: 78 cm,

  • Hĺbka: 72 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farba dreva

cyprus

Prevedenie

Sedadlo

jelšové dosky

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/stol-zahradny-excelent-120x72-cm---cyprys-p-24206-1073-1073.html