Opis výrobku

Hľadáte stoličku, ktorá by dokonale doplnila váš interiér? Spoznajte drevenú stoličku Azarro 2 s čalúneným sedadlom!

Na prvý pohľad vás zaujme svojím elegantným a moderným dizajnom. Farba nožičiek je voliteľná, takže si môžete vybrať variant, ktorý sa najlepšie hodí k vášmu interiéru. Drevené prevedenie nožičiek z bukového dreva dodáva stoličke štýlový a prírodný vzhľad.

Stolička Azarro 2 je nielen vizuálne atraktívna, ale aj vysoko funkčná. Sedadlo a opierka sú vyrobené z preglejky, čo zaručuje ich trvanlivosť a odolnosť. Rozmery 41 x 91 x 40 cm sú ideálne pre komfortné sedenie a výška sedáka 46 cm je optimálna pre dlhodobé pohodlie. Navyše, stolička je plne zmontovaná, takže nie je potrebná žiadna montáž.

Vďaka svojim praktickým vlastnostiam a atraktívnemu vzhľadu je drevená stolička Azarro 2 ideálnym doplnkom do každého interiéru. Jej multifunkčnosť a štýlový dizajn z nej robia skvelú voľbu pre tých, ktorí hľadajú kvalitný a estetický nábytok.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Elegantný dizajn → Stolička drevená Azarro 2 s čalúneným sedadlom pridáva do vášho interiéru elegantný a moderný dotyk. Jej jednoduchý, ale štýlový dizajn sa hodí do akéhokoľvek priestoru.
  • Vysoká kvalita → Výrobok je vyrobený z kvalitného bukového dreva, ktoré je známe svojou pevnosťou a dlhodobou odolnosťou. Sedadlo a opierka sú vyrobené z drevenej preglejky, ktorá zaručuje pohodlie a podporu.
  • Prispôsobiteľné farebné prevedenie → Môžete si vybrať farebné prevedenie nôžok stoličky, aby sa hodilo k vášmu interiéru. Táto možnosť vám dáva väčšiu slobodu pri vytváraní svojho vlastného štýlu.
  • Bez montáže → Stolička je plne zmontovaná, takže ju môžete ihneď po doručení používať. Toto vám ušetrí čas a úsilie spojené s montážou nábytku.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 41 cm,

  • Výška: 91 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Výška sedáku: 46 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

voliteľné

Prevedenie

nožičky

drevo bukowe

Opierka

preglejka drevená

Sedadlo

preglejka drevená

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenske-kreslo-azarro-2-p-154122-1016-1016.html