Opis výrobku

Hilding Flamenco - pružinový matrac

Hilding Flamenco je matrac vyrobený na základe pružín Multipocket, ktorý ich má viac na každý štvorcový meter v porovnaní s klasickými vreckovými pružinami. Každý prvok pracuje samostatne, a tým zaručuje väčšiu bodovú pružnosť. Pružiny majú rôznu tvrdosť, vďaka čomu vytvoria 7 rôznych zón podporujúcich jednotlivé časti tela. Flamenco je odporúčaná najmä parám s väčším rozdielom hmotnosti.
 
Profilovaná latexová vložka spojená s penou Flexifoam nachádzajúca sa na jednej strane a vysoko elastická pena umiestnená na protiľahlej strane matraca zaistí dodatočnú pružnosť. Tieto štruktúry uľahčujú slobodnú cirkuláciu vzduchu vo vnútri systému, vďaka čomu celok dýcha a sa efektívne sa zbaví prebytku vlhkosti. Produkt je dostupný v dvoch poťahoch na výber.

Prevedenie matraca:
  • Vložka: 7-zónová vrecková pružinová Multipocket, na jednej strane profilovaný latex spojený s penou Flexifoam vo výške. 3,5 cm, na druhej strane vysoko elastická pena HR vo výške. 4 cm
  • Poťah: TencelNew alebo VelvetNew
  • Výška: cca 22 cm (Velvet), cca 22 cm (Tencel)
  • Rozmery: možnosť prevedenia netypického rozmere, po konzultácii
  • Tvrdosť: H2 - H3 (stredne - tvrdá)

Pre páry s veľkým rozdielom vo váhe - matrac zaisťuje viac nezávislých bodov podpory, a tým zvyšuje bodovú pružnosť, pre páry, ktorých rozdiel vo váhe je väčšia ako 30 kg.
 Pre osoby s bolesťou chrbta - matrac stabilizujúci pozíciu chrbtice a uvoľňujúci svaly chrbta.
 
Pre páry - matrac s vysokou bodovou pružnosti zaisťujúce optimálnu podporu a prispôsobenie zaťaženia, vďaka čomu osoba, ktorá spí vedľa necíti žiadne pohyby.
Dve tvrdosti - dvojstranný matrac, vybavený dvoma rôznymi hodnotami komfortu v závislosti na strane.
Zrolovaný - matrace sú vákuovo balená a zrolovaná, čo uľahčí dopravu a skladovanie. Pozor - záruka nezahŕňa matrace, ktoré boli v zrolované forme viac ako 4 mesiace.
Pre alergikov - Matrac potiahnutý poťahom bez látok škodlivých pre zdravie, neobsahuje potenciálne alergénne látky.
7 zón tvrdosti - matrac vybavený 7 rôznymi zónami tvrdosti.
Pre nastaviteľné rošty - matrac prispôsobený k roštom s nastavením sklonu opierky hlavy a podnožky. 
Pranie v teplote 60. stupňov - odporúčaná teplota prania poťahu.
15. rokov záruka - záručná doba na vložku matraca.

 
 

Poťah matraca:
  • TencelNew - prírodný, antialergický poťah vyrobený z moderných viskózových vlákien. Jeho hlavnou výhodou je kontrola úrovne vlhkosti matraca, vďaka absorpcii jej prebytku priamo z pokožky spiacej osoby. Vlákna Tencel nedráždia a prirodzeným spôsobom bránia rastu baktérií. Poťah je ľahko odnímateľný, môžete ho prať pri teplote do 60 ° C.
  • VelvetNew - mäkký a jemný na dotyk poťah s inovatívnou technológiou Probiotex využívajúcou prírodné probiotiká. Zaručuje zdravý spánok vďaka mikrokapsulám obsiahnutým v poťahu. Kapsule postupne prasknú a uvoľňujú probiotiká odstraňujúce alergény, ktoré vyvolávajú alergiu na prach a astmu. Poťah je odnímateľný, môžete ho prať v práčke pri teplote do 60. stupňov C.
 

Certifikáty matraca: 

Matrace Hilding majú certifikát Oeko-Tex®, ktorý stanovuje, že všetky materiály použité na výrobu matracov neobsahujú škodlivé látky, ktoré majú negatívny vplyv na zdravie. Nákup produktov so značkou Oeko-Tex® dáva záruku vysokej kvality a bezpečnosti produktu, ktorý môžete používať bez obáv na škodlivý vplyv na Vašu zdravie.
 
Súvisiace kategórie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 80-180 cm,

  • wysokość

    výška: 22 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 200 cm,

  • Montáž: Nepotrebná

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Hilding Flamenco - pružinový Matrac

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/hilding-flamenco---pruzinovy-matrac-p-48111-1031-1031.html