Opis výrobku

Hľadáte dokonalý konferenčný stolík, ktorý by zodpovedal vašim potrebám a zároveň bol štýlový? Predstavujeme vám produkt Konferenčný stolík Sonatia 60 - burgundová.

Tento konferenčný stolík je nielen funkčný, ale aj vizuálne atraktívny. Jeho burgundská farba dosky a čierne kovové nožičky vytvárajú elegantný kontrast, ktorý prinesie štýl a modernosť do každého priestoru. Okrúhly tvar stolíka je nielen trendy, ale aj praktický, pretože umožňuje ľahký prístup z každej strany.

Konferenčný stolík Sonatia 60 je vyrobený s dôrazom na kvalitu a trvanlivosť. Kovové nožičky zaručujú stabilitu a dlhú životnosť, zatiaľ čo ABS hrana a burgundská doska sú odolné voči poškriabaniu a iným poškodeniam. S rozmermi 64 x 45 x 64 cm sa ľahko zmestí do akejkoľvek miestnosti.

Praktickosť tohto stolíka je neoceniteľná. Jeho výška 45 cm je ideálna na pohodlné používanie, či už pri konzumácii nápojov, čítaní alebo práci na počítači. Okrem toho je jeho povrch ľahko udržiavateľný, čo z neho robí ideálny doplnok pre každodenné použitie.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Jedinečný dizajn → Okrúhly konferenčný stolík Sonatia 60 v burgundskom prevedení je skutočným klenotom každej miestnosti. Jeho jedinečný dizajn a farba dodajú štýl a eleganciu každému interiéru.
  • Kvalitné materiály → Kovové nožičky v čiernej farbe a ABS hrany zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Tento stolík je nielen krásny, ale aj praktický a odolný.
  • Optimálne rozmery → S rozmermi 64 x 45 x 64 cm, tento stolík je ideálny pre rôzne priestory. Jeho kompaktný tvar umožňuje efektívne využitie priestoru bez obetovania funkcionality.
  • Všestrannosť → Tento stolík je ideálny pre konferencie, ale aj pre každodenné použitie. Jeho všestrannosť a štýlový dizajn z neho robia perfektný doplnok do každej miestnosti.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 64 cm,

  • Výška: 45 cm,

  • Hĺbka: 64 cm,

  • Výška nožičiek: 45

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie dosky

burgund

Farebné prevedenie dosky

mat

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Doska

doska MDF 18 mm

Ďalšie informácie
Objavte výnimočnú odolnosť a vynikajúce vlastnosti 18 mm hrubých MDF dosiek, ktoré sú ideálne ako pracovné dosky na nábytok. Výber tejto dosky je riešením s bezkonkurenčnou kvalitou a funkčnosťou. MDF, drevovláknitá doska strednej hustoty, sa vyznačuje výnimočnou stabilitou a odolnosťou voči deformáciám. Vďaka svojmu hladkému povrchu a rovnomernej štruktúre je ideálnym podkladom na povrchovú úpravu nábytkových pracovných dosiek. Vďaka svojej odolnosti voči vlhkosti a trvanlivosti je ideálna na každodenné použitie. Môžete si byť istí, že pracovná doska z 18 mm MDF bude trvanlivá, nedeformuje sa pri teplotných zmenách a je tiež odolná proti poškriabaniu.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

nožičky

práškovo maľované

Ďalšie informácie
Overte si spoľahlivosť a odolnosť nábytku s práškovo lakovanými nohami. Náš nábytok poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj robustnú konštrukciu. Práškové lakovanie je proces, pri ktorom sa na kovové nohy nanáša tenká a odolná vrstva prášku, aby sa zabránilo korózii a poškodeniu. Vďaka tomu je nábytok odolný proti poškriabaniu, ľahko sa čistí a zachováva si svoj moderný vzhľad po dlhé roky. Okrem toho prášková farba poskytuje ochranu proti poveternostným vplyvom, takže nábytok je skvelý na použitie v interiéri aj exteriéri.

Prevedenie

Hrany

ABS

Rúčka

nie

zadná časť

nie

Osvetlenie

Nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

5,8 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

70 cm x 7 cm x 65 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

4,1 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

49 cm x 25 cm x 7 cm

Hodnotenie zákazníkov

/okruhly-konferencny-stolik-sonatia-60-cm---burgundova-p-149205-1072-1072.html