Opis výrobku

Hľadáte ideálny konferenčný stolík, ktorý dokonale doplní váš interiér? Predstavujeme vám konferenčný stolík Sonatia 60 - olivová.

Tento stolík sa vyznačuje jedinečným olivovým farebným prevedením, ktoré dodá vášmu interiéru štýl a eleganciu. Okrúhly tvar a kompaktné rozmery 64 x 45 x 64 cm umožňujú jeho umiestnenie v akomkoľvek priestore. Čierna farba nôžok kontrastuje s olivovou doskou, čo dodáva stolíku moderný a atraktívny vzhľad.

Stolík Sonatia 60 je vyrobený z kvalitného materiálu s ABS hranou pre dlhú životnosť. Kovové nožičky zaručujú stabilitu a odolnosť voči zaťaženiu. Hoci tento stolík nemá rúčku ani zadnú časť, jeho dizajn je taký, že je ľahko prenosný a pritom pevný a stabilný.

Jeho praktickosť spočíva v jeho multifunkčnosti. Môžete ho využiť ako konferenčný stolík, ale aj ako praktického pomocníka pri čítaní, písaní alebo počítačových hrách. Vďaka výške nôžok 45 cm je ideálny pre pohodlné používanie.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Okruhly konferenčný stolík Sonatia 60 → Ideálny spoločník pre každý obývačku či kanceláriu. Jeho olivové prevedenie dodáva interiéru eleganciu a štýl.
  • Kovové nožičky v čiernej farbe → Zaručujú stabilitu a dlhú životnosť. Ich moderný vzhľad pridáva stolu šmrnc a jedinečnosť.
  • Rozmery 64 x 45 x 64 → Perfektné rozmery pre kompaktné a útulné priestory. Tento stolík nezaberie veľa miesta, ale poskytne dostatok priestoru pre vaše nápoje, knihy alebo dekorácie.
  • ABS hrany → Zaručujú odolnosť proti poškodeniu a dlhú životnosť. S týmto stolíkom sa nemusíte obávať o jeho opotrebovanie.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 64 cm,

  • Výška: 45 cm,

  • Hĺbka: 64 cm,

  • Výška nožičiek: 45

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie dosky

olivová

Farebné prevedenie dosky

mat

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Doska

doska MDF 18 mm

Ďalšie informácie
Objavte výnimočnú odolnosť a vynikajúce vlastnosti 18 mm hrubých MDF dosiek, ktoré sú ideálne ako pracovné dosky na nábytok. Výber tejto dosky je riešením s bezkonkurenčnou kvalitou a funkčnosťou. MDF, drevovláknitá doska strednej hustoty, sa vyznačuje výnimočnou stabilitou a odolnosťou voči deformáciám. Vďaka svojmu hladkému povrchu a rovnomernej štruktúre je ideálnym podkladom na povrchovú úpravu nábytkových pracovných dosiek. Vďaka svojej odolnosti voči vlhkosti a trvanlivosti je ideálna na každodenné použitie. Môžete si byť istí, že pracovná doska z 18 mm MDF bude trvanlivá, nedeformuje sa pri teplotných zmenách a je tiež odolná proti poškriabaniu.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

nožičky

práškovo maľované

Ďalšie informácie
Overte si spoľahlivosť a odolnosť nábytku s práškovo lakovanými nohami. Náš nábytok poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj robustnú konštrukciu. Práškové lakovanie je proces, pri ktorom sa na kovové nohy nanáša tenká a odolná vrstva prášku, aby sa zabránilo korózii a poškodeniu. Vďaka tomu je nábytok odolný proti poškriabaniu, ľahko sa čistí a zachováva si svoj moderný vzhľad po dlhé roky. Okrem toho prášková farba poskytuje ochranu proti poveternostným vplyvom, takže nábytok je skvelý na použitie v interiéri aj exteriéri.

Prevedenie

Hrany

ABS

Rúčka

nie

zadná časť

nie

Osvetlenie

Nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

5,8 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

70 cm x 7 cm x 65 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

4,1 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

49 cm x 25 cm x 7 cm

Hodnotenie zákazníkov

/okruhly-konferencny-stolik-sonatia-60-cm---olivova-p-149202-1072-1072.html