Opis výrobku

Hľadáte ideálny konferenčný stolík do obývačky? Spoznajte produkt Konferenčný stolík Sonatia 70x50 cm - olivová.

Tento konferenčný stolík je vizuálne príťažlivý s jeho olivovou farebným prevedením dosky, ktorá pridáva teplý a prírodný tón do akéhokoľvek priestoru. Jeho čierne kovové nožičky poskytujú kontrast, ktorý zvýrazňuje jeho jedinečný dizajn.

Stolík Sonatia 70 - Oliva je vyrobený s ohľadom na detaily. Rozmery 70 x 45 x 50 cm sú ideálne pre malé aj veľké priestory. Kovové nožičky sú pevné a odolné, zaisťujúce dlhú životnosť produktu. ABS hrana dodáva stolíku pevnosť a odolnosť proti poškriabaniu.

Funkčnosť tohto stolíka je rovnako pôsobivá ako jeho vzhľad. S výškou nožičiek 45 cm je ideálny pre pohodlné posedenie pri káve alebo pri práci na notebooku. Jeho kompaktné rozmery umožňujú ľahké presúvanie a prispôsobenie sa rôznym usporiadaniam nábytku.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Funkcionálny dizajn → Konferenčný stolík Sonatia 70 je navrhnutý tak, aby sa hodil do každého interiéru. Jeho minimalistický vzhľad a olivová farba dosky dodajú eleganciu a štýl každej miestnosti.
  • Kvalitné materiály → Kovové nožičky v čiernej farbe a ABS hrana zaručujú dlhú životnosť a stabilitu tohto konferenčného stolíka. Tento stolík je spoľahlivým a trvanlivým riešením pre vaše konferenčné miestnosti.
  • Optimálne rozmery → S rozmermi 70 x 45 x 50 cm tento konferenčný stolík poskytuje dostatok priestoru na umiestnenie notebooku, dokumentov alebo občerstvenia, pričom nezaberie veľa miesta vo vašej miestnosti.
  • Univerzálny vzhľad → Olivová farba dosky a čierne nožičky sú univerzálne a ladia s akýmkoľvek interiérom. Tento stolík je ideálnym doplnkom pre moderné aj tradičné konferenčné miestnosti.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 70 cm,

  • Výška: 45 cm,

  • Hĺbka: 50 cm,

  • Výška nožičiek: 45

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie dosky

olivová

Farebné prevedenie dosky

mat

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Doska

doska MDF 18 mm

Ďalšie informácie
Objavte výnimočnú odolnosť a vynikajúce vlastnosti 18 mm hrubých MDF dosiek, ktoré sú ideálne ako pracovné dosky na nábytok. Výber tejto dosky je riešením s bezkonkurenčnou kvalitou a funkčnosťou. MDF, drevovláknitá doska strednej hustoty, sa vyznačuje výnimočnou stabilitou a odolnosťou voči deformáciám. Vďaka svojmu hladkému povrchu a rovnomernej štruktúre je ideálnym podkladom na povrchovú úpravu nábytkových pracovných dosiek. Vďaka svojej odolnosti voči vlhkosti a trvanlivosti je ideálna na každodenné použitie. Môžete si byť istí, že pracovná doska z 18 mm MDF bude trvanlivá, nedeformuje sa pri teplotných zmenách a je tiež odolná proti poškriabaniu.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

nožičky

práškovo maľované

Ďalšie informácie
Overte si spoľahlivosť a odolnosť nábytku s práškovo lakovanými nohami. Náš nábytok poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj robustnú konštrukciu. Práškové lakovanie je proces, pri ktorom sa na kovové nohy nanáša tenká a odolná vrstva prášku, aby sa zabránilo korózii a poškodeniu. Vďaka tomu je nábytok odolný proti poškriabaniu, ľahko sa čistí a zachováva si svoj moderný vzhľad po dlhé roky. Okrem toho prášková farba poskytuje ochranu proti poveternostným vplyvom, takže nábytok je skvelý na použitie v interiéri aj exteriéri.

Prevedenie

Hrany

ABS

Rúčka

nie

zadná časť

nie

Osvetlenie

Nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

6,6 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

80 cm x 7 cm x 56 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

4,1 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

49 cm x 25 cm x 7 cm

Hodnotenie zákazníkov

/konferencny-stolik-sonatia-70x50-cm---olivova-p-149193-1072-1072.html