Opis výrobku

Hľadáte dokonalý konferenčný stolík pre váš moderný obývací priestor? Pozrite sa na konferenčný stolík Sonatia 60 - olivová.

Stolík Sonatia 60 vás zaujme svojim elegantným dizajnom a olivovou farbou. Jeho minimalistický vzhľad sa skvele hodí do každého interiéru a pridá mu štipku elegancie.

Tento stolík je vyrobený s precíznosťou a dôrazom na detaily. Kovové nožičky v čiernej farbe zaručujú stabilitu a dlhú životnosť stolíka. ABS hrana a rozmery 60 x 40 x 45 cm sú ideálne pre každú obývaciu miestnosť.

Stolík Sonatia 60 je nielen krásny, ale aj praktický. Jeho výška 40 cm je ideálna na pohodlné používanie, či už pri konzumácii nápojov, alebo pri práci na notebooku. Tento stolík je dokonalým doplnkom pre váš domov.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Perfektné rozmery → Konferenčný stolík Sonatia 60 - olivová má ideálnu šírku 60 cm, výšku 40 cm a hĺbku 45 cm. Tieto rozmery vám poskytnú dostatok priestoru na odkladanie vecí a zároveň sa ľahko zmestí do každej miestnosti.
  • Kovové nožičky → Farebné prevedenie nožičiek je čierne, čo dodáva stolíku moderný a sofistikovaný vzhľad. Kovové prevedenie nožičiek zaručuje stabilitu a dlhú životnosť.
  • Olivová doska → Farebné prevedenie dosky v olivovej farbe pridáva stolíku jedinečný a štýlový vzhľad. Táto farba je veľmi univerzálna a ľahko sa kombinuje s inými farbami v interiéri.
  • ABS hrana → Prevedenie hrany je z ABS materiálu, ktorý je odolný proti poškriabaniu a oderu. To zaručuje, že váš stolík bude vyzerať ako nový aj po dlhodobom používaní.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 60 cm,

  • Výška: 40 cm,

  • Hĺbka: 45 cm,

  • Výška nožičiek: 40

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie dosky

olivová

Farebné prevedenie dosky

mat

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Doska

doska MDF 18 mm

Ďalšie informácie
Objavte výnimočnú odolnosť a vynikajúce vlastnosti 18 mm hrubých MDF dosiek, ktoré sú ideálne ako pracovné dosky na nábytok. Výber tejto dosky je riešením s bezkonkurenčnou kvalitou a funkčnosťou. MDF, drevovláknitá doska strednej hustoty, sa vyznačuje výnimočnou stabilitou a odolnosťou voči deformáciám. Vďaka svojmu hladkému povrchu a rovnomernej štruktúre je ideálnym podkladom na povrchovú úpravu nábytkových pracovných dosiek. Vďaka svojej odolnosti voči vlhkosti a trvanlivosti je ideálna na každodenné použitie. Môžete si byť istí, že pracovná doska z 18 mm MDF bude trvanlivá, nedeformuje sa pri teplotných zmenách a je tiež odolná proti poškriabaniu.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

nožičky

práškovo maľované

Ďalšie informácie
Overte si spoľahlivosť a odolnosť nábytku s práškovo lakovanými nohami. Náš nábytok poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj robustnú konštrukciu. Práškové lakovanie je proces, pri ktorom sa na kovové nohy nanáša tenká a odolná vrstva prášku, aby sa zabránilo korózii a poškodeniu. Vďaka tomu je nábytok odolný proti poškriabaniu, ľahko sa čistí a zachováva si svoj moderný vzhľad po dlhé roky. Okrem toho prášková farba poskytuje ochranu proti poveternostným vplyvom, takže nábytok je skvelý na použitie v interiéri aj exteriéri.

Prevedenie

Hrany

ABS

Rúčka

nie

zadná časť

nie

Osvetlenie

Nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

5,2 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

69 cm x 7 cm x 51 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

3,8 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

44 cm x 25 cm x 7 cm

Hodnotenie zákazníkov

/konferencny-stolik-sonatia-60x45-cm---olivova-p-149186-1072-1072.html