Opis výrobku

Hľadáte dokonalý kovový stojan pre vaše závesné kreslo?

Tento produkt je vizuálnym majstrovským dielom. Jeho béžová farba a elegantný dizajn pridajú do vášho interiéru štipku elegancie a sofistikovanosti. Bez ohľadu na to, či máte moderný alebo tradičný štýl, tento stojan sa hodí do každého prostredia.

Kovový stojan do závesného kresla - béžový je vyrobený s dôrazom na kvalitu a odolnosť. S rozmermi 59,6 x 57 x 60 cm je ideálny pre väčšinu závesných kresiel. Vďaka svojej robustnej kovovej konštrukcii je tento stojan mimoriadne odolný a dlhodobý.

Okrem estetických vlastností tento stojan ponúka aj vysokú funkcionalitu. Je ľahko presúvateľný, takže ho môžete umiestniť kdekoľvek v interiéri alebo exteriéri. Vďaka jeho konštrukcii je tento stojan ideálny pre závesné kreslá, čo zabezpečuje maximálny komfort a relaxáciu.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štýlový dizajn → Kovový stojan do závesného kresla v béžovej farbe pridáva eleganciu a štýl do každého interiéru.
  • Praktické rozmery → S rozmermi 59,6 x 57 x 60 cm je tento stojan kompaktný, ale zároveň poskytuje dostatok miesta pre pohodlné sedenie. Ideálny pre malé aj veľké priestory.
  • Všestrannosť → Tento stojan je ideálny pre rôzne typy závesných kresiel, čo z neho robí univerzálne riešenie pre vaše potreby. Môžete ho použiť v obývacej izbe, spálni alebo na terase.
  • Odolný materiál → Kovová konštrukcia zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu.

Hodnotenie zákazníkov

/kovovy-stojan-do-zavesneho-kresla---bezovy-p-48616-1004-1634.1634.1004-opt--conf-49745.html