Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 88 cm,

  • wysokość

    výška: 89 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 100 cm,

  • Výška sedáku: 47 cm,

Viac parametrov

Prevedenie

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Opierka

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Polyuretánová pena T30 je materiál s vynikajúcou hustotou a pružnosťou. Vďaka svojej hustote a pružnosti sa táto pena dokonale prispôsobuje tvaru tela, poskytuje optimálnu oporu chrbtici a znižuje tlak na chrbát. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vysokou odolnosťou, čo znamená, že operadlo nábytku si dlho zachová svoje vlastnosti.

Opierka

čalúnnické popruhy

Ďalšie informácie
Čalúnnické pásy sú pružné pásy materiálu, ktoré sa používajú na vyplnenie zadnej časti čalúneného nábytku. Sú kľúčovým prvkom, ktorý zabezpečuje nielen výnimočné pohodlie, ale aj odolnosť a dlhú životnosť výrobku. Prečo si vybrať nábytok s výplňou operadla s čalúnnickými pásmi? V prvom rade čalúnnické popruhy poskytujú vynikajúcu oporu chrbta. Vďaka svojej elasticite a pružnosti rovnomerne rozkladajú váhu vášho tela a poskytujú optimálnu oporu pre vašu chrbticu. To znamená, že si môžete užívať dlhé hodiny odpočinku bez nepríjemného pocitu nepohodlia. Okrem toho čalúnnické popruhy umožňujú zachovať tvar a vzhľad nábytku. Vďaka nim si operadlo zachováva svoj pôvodný tvar a nedeformuje sa ani neprepadáva.

Opierka

silikónová vložka

Ďalšie informácie
Silikónová vložka je inovatívne riešenie používané vo výplniach operadiel čalúneného nábytku. Prečo si vybrať túto technológiu? Dôvod je jednoduchý - poskytuje výnimočný komfort a luxusný dotyk. Silikónová vložka je mimoriadne mäkká a pružná, dokonale sa prispôsobí vašej siluete. Vďaka tomu budete cítiť, ako operadlo nábytku dokonale podopiera a obopína váš chrbát, čím poskytuje neskutočne vysoký komfort. Okrem toho sa silikónová vložka vyznačuje odolnosťou a pružnosťou, čo znamená, že sa nedeformuje a nestráca svoju pružnosť ani po mnohých rokoch používania. Riešenie, ktoré poskytuje dlhotrvajúcu oporu a stály komfort.

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Kreslo Ergo

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/kreslo-ergo-p-34122-1634-1634.html