Zloženie súpravy

Súprava obsahuje 2 výrobkov

Obsah súpravy

Kreslo Ušiak Vilano s taburetkou - béžový zamat Cosmic 20695

Taburetka Ušiak Vilano - béžový zamat Cosmic 20695
Taburetka Ušiak Vilano - béžový zamat Cosmic 20695

45 x 43 x 45 cm (šír/hĺb/výš)

Kusov: 1

Kreslo Ušiak Vilano - béžový zamat Cosmic 20695
Kreslo Ušiak Vilano - béžový zamat Cosmic 20695

80 x 104 x 90 cm (šír/hĺb/výš)

Kusov: 1

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 80 cm,

  • wysokość

    výška: 104 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 90 cm,

  • Výška sedáku: 43 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Cosmic 20695

Farba

béžová

Skupina

velvet

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

buk

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Opierka

čalúnnické popruhy

Ďalšie informácie
Čalúnnické pásy sú pružné pásy materiálu, ktoré sa používajú na vyplnenie zadnej časti čalúneného nábytku. Sú kľúčovým prvkom, ktorý zabezpečuje nielen výnimočné pohodlie, ale aj odolnosť a dlhú životnosť výrobku. Prečo si vybrať nábytok s výplňou operadla s čalúnnickými pásmi? V prvom rade čalúnnické popruhy poskytujú vynikajúcu oporu chrbta. Vďaka svojej elasticite a pružnosti rovnomerne rozkladajú váhu vášho tela a poskytujú optimálnu oporu pre vašu chrbticu. To znamená, že si môžete užívať dlhé hodiny odpočinku bez nepríjemného pocitu nepohodlia. Okrem toho čalúnnické popruhy umožňujú zachovať tvar a vzhľad nábytku. Vďaka nim si operadlo zachováva svoj pôvodný tvar a nedeformuje sa ani neprepadáva.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/kreslo-usiak-vilano-s-taburetkou---bezovy-zamat-cosmic-20695-p-148903-1095-1095.html