Opis výrobku

Hilding Family Funky - detský penový matrac

Hilding Funky je matrac určený pre školákov a tínedžerov. Použitie vysoko flexibilných pien Flexifoam s rôznou tvrdosťou poskytuje dlhodobé pohodlie. Podľa toho, či chcete tvrdší alebo mäkší podklad pre chrbticu, je možné matrac prevrátiť na druhú stranu a prispôsobiť ho tak svojim potrebám. Inovatívne rezanie a profilovanie pien umožnilo veľmi dobré vetranie, čo má pozitívny vplyv na zachovanie všetkých vlastností matraca.

Funky je model, ktorý je vhodný na poschodové postele. Charakteristický poťah Young, ktorý je vyrobený z materiálu so zvýšenou odolnosťou proti oderu, je dokonalým doplnkom ponuky.

Prevedenie:

  • Jadro: na tvrdšej strane pena Flexifoam s hr. 8 cm (krémová farba), na mäkšej strane profilovaná pena Flexifoam s hr. 5 cm (modrá farba)
  • Poťah: Young
  • Výška: cca. 15 cm
  • Veľkosť: možnosť vykonania atypiského rozmeru po konzultácii s konzultantom
  • Tvrdosť: H2 - H3 (stredne tvrdý) 

Charakteristické vlastnosti matraca:


Do poschodových/výsuvných postelí - matrac je určený pre všetky typy poschodových a výsuvných postelí, pre deti aj tínedžerov.
Pre deti a mládež - pevný, pružný matrac s pohodlnou tvrdosťou a odolnosťou, ktorý je vhodný pre mládež v období dospievania. Má dve tvrdosti, čo znamená, že s rastom dieťaťa môžeme matrac jednoducho obrátiť na druhú, tvrdšiu stranu.
Dve tvrdosti - obojstranný matrac s dvoma rôznymi hodnotami komfortu, v závislosti od používanej strany.
Rolovaná forma - matrac je vákuovo zabalený a zrolovaný kvôli ľahkému transportu a skladovaniu. Pozor - záruka sa nevzťahuje na matrace, ktoré sú zrolované dlhšie ako 4 mesiace.
Pre alergikov - Matrac pokrýva poťah, ktorý neobsahuje škodlivé látky ani potenciálne alergénne suroviny.
7 zón tvrdosti - matrac má 7 rôznych zón tvrdosti.
Vhodný na nastaviteľné rošty - matrac je prispôsobený roštom s nastaviteľnou opierkou hlavy a podnožkou.
 Pranie v teplote 60 stupňov - odporúčaná teplota na pranie poťahu.

5 ročná záruka - záručná doba na jadro matraca.

Poťah: 

  • Young - tento poťah je určený tínedžerom a školákom. Pevný a kvalitný materiál má zvýšenú odolnosť proti oderu, čo zaručuje zachovanie všetkých úžitkových vlastností. Zaujímavý motív na poťahu dáva celku moderný výraz. Poťah je snímateľný a môže sa prať v teplote do 60 stupňov Celzia. 

Certifikát:  

  Všetky matrace Hilding sa môžu pochváliť certifikátom Oeko-Tex®, čo znamená, že všetky materiály použité na výrobu matracov neobsahujú škodlivé látky, ktoré by mohli mať negatívny vplyv na zdravie. Nákup výrobkov so značkou Oeko-Tex® vám dáva záruku vysokej kvality a bezpečnosti výrobku, ktorý môžete používať bez obáv zo škodlivých účinkov na vaše zdravie.
súvisiace kategórie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 80-160 cm,

  • wysokość

    výška: 15 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 180-200 cm,

  • Montáž: Nepotrebná

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Penový Matrac Hilding Family Funky

5,00

star star star star star

1 recenzií

23.04.2021
verified Overený nákup
star star star star star
Hodnotenie bez komentára.

Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/penovy-matrac-hilding-family-funky-p-48108-1031-1031.html