Opis výrobku

Hilding Family Funky - detský penový matrac

Hilding Funky je matrac určený pre školákov a tínedžerov. Použitie vysoko flexibilných pien Flexifoam s rôznou tvrdosťou poskytuje dlhodobé pohodlie. Podľa toho, či chcete tvrdší alebo mäkší podklad pre chrbticu, je možné matrac prevrátiť na druhú stranu a prispôsobiť ho tak svojim potrebám. Inovatívne rezanie a profilovanie pien umožnilo veľmi dobré vetranie, čo má pozitívny vplyv na zachovanie všetkých vlastností matraca.

Funky je model, ktorý je vhodný na poschodové postele. Charakteristický poťah Young, ktorý je vyrobený z materiálu so zvýšenou odolnosťou proti oderu, je dokonalým doplnkom ponuky.

Prevedenie:

  • Jadro: na tvrdšej strane pena Flexifoam s hr. 8 cm (krémová farba), na mäkšej strane profilovaná pena Flexifoam s hr. 5 cm (modrá farba)
  • Poťah: Young
  • Výška: cca. 15 cm
  • Veľkosť: možnosť vykonania atypiského rozmeru po konzultácii s konzultantom
  • Tvrdosť: H2 - H3 (stredne tvrdý) 

Charakteristické vlastnosti matraca:


Do poschodových/výsuvných postelí - matrac je určený pre všetky typy poschodových a výsuvných postelí, pre deti aj tínedžerov.
Pre deti a mládež - pevný, pružný matrac s pohodlnou tvrdosťou a odolnosťou, ktorý je vhodný pre mládež v období dospievania. Má dve tvrdosti, čo znamená, že s rastom dieťaťa môžeme matrac jednoducho obrátiť na druhú, tvrdšiu stranu.
Dve tvrdosti - obojstranný matrac s dvoma rôznymi hodnotami komfortu, v závislosti od používanej strany.
Rolovaná forma - matrac je vákuovo zabalený a zrolovaný kvôli ľahkému transportu a skladovaniu. Pozor - záruka sa nevzťahuje na matrace, ktoré sú zrolované dlhšie ako 4 mesiace.
Pre alergikov - Matrac pokrýva poťah, ktorý neobsahuje škodlivé látky ani potenciálne alergénne suroviny.
7 zón tvrdosti - matrac má 7 rôznych zón tvrdosti.
Vhodný na nastaviteľné rošty - matrac je prispôsobený roštom s nastaviteľnou opierkou hlavy a podnožkou.
 Pranie v teplote 60 stupňov - odporúčaná teplota na pranie poťahu.

5 ročná záruka - záručná doba na jadro matraca.

Poťah: 

  • Young - tento poťah je určený tínedžerom a školákom. Pevný a kvalitný materiál má zvýšenú odolnosť proti oderu, čo zaručuje zachovanie všetkých úžitkových vlastností. Zaujímavý motív na poťahu dáva celku moderný výraz. Poťah je snímateľný a môže sa prať v teplote do 60 stupňov Celzia. 

Certifikát:  

  Všetky matrace Hilding sa môžu pochváliť certifikátom Oeko-Tex®, čo znamená, že všetky materiály použité na výrobu matracov neobsahujú škodlivé látky, ktoré by mohli mať negatívny vplyv na zdravie. Nákup výrobkov so značkou Oeko-Tex® vám dáva záruku vysokej kvality a bezpečnosti výrobku, ktorý môžete používať bez obáv zo škodlivých účinkov na vaše zdravie.
súvisiace kategórie:
   -  -  -  -  -  -  - 

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 80-160 cm,

  • Výška: 15 cm,

  • Hĺbka: 180-200 cm,

  • Montáž: Nepotrebná

Hodnotenie zákazníkov

/penovy-matrac-hilding-family-funky-p-48108-1031-1031.html