Postele bez záhlavia - Posteľ bez čela

Nájdených produktov: Nájdených produktov: 2
zoradiť:
Sortowanie
počet výsledkov na stránku:
status
cena
Cena
-
rozmery

Postele bez čela v ponuke v našom obchode

Spálňa je špeciálnou miestnosťou v každom dome. Preto k jej usporiadaniu treba pristupovať s mimoriadnou starostlivosťou, aby sa stala oázou pokoja a miestom oddychu. V každej spálni je hlavnou postavou interiéru samozrejme posteľ. Posteľ je najhlavnejším a najpútavejším kusom nábytku v spálni. Jednou z dilem, ktorým čelia ľudia hľadajúci dokonalú posteľ je jej tvar. Vybrať posteľ bez alebo s čelom? V našej ponuke nájdete oba varianty. Aj keď treba priznať, že postele bez čela sa stávajú čoraz populárnejšie. Aké sú ich vlastnosti a výhody?

Posteľ bez čela - Oplatí sa kúpiť posteľ bez čela?

Postele bez čela sú kusom nábytku, ktorý sa určite bude hodiť do niektorých typov interiérov spální. Posteľ bez čela bude dobrou voľbou, najmä ak máte malú spálňu a bojíte sa, že klasická posteľ s veľkým čelom zahltí usporiadanie. Výberom čalúnenej postele bez čela ušetríte viac miesta, ktoré čelo bežne zaberá a môžete tak ušetrený priestor využiť napríklad na ďalšie police, skrinky alebo dekorácie na stenu. Kedy sa ešte oplatí investovať do postelí bez čela?
 
Postele bez čela sa budú hodiť okrem iného do spálne v charakteristickom štýle a s originálnou farbou stien. V takýchto interiéroch môže byť výber čela postele výzvou a jeho zbavením získavame väčší priestor z hľadiska estetiky interiéru. Často sa stáva, že je problém zladiť tvar a farebné prevedenie čela postele so zvyškom miestnosti. Potom môže byť lepším riešením rám postele bez čela. Ak však chcete mať opierku hlavy, môžete si ju dokúpiť samostatne, napríklad vo forme čalúnených panelov, a presne prispôsobiť potrebám interiéru.

Do akého štýlu usporiadania sa hodí posteľ bez čela?

Nábytok, dekorácie a jednotlivé povrchové úpravy sa zvyčajne vyberajú na základe vedúceho štýlu prijatého v usporiadaní. Vďaka tomu interíéry vyzerajú konzistentne a sú harmonické a ľahšie prijateľné. Do akého štýlu interiéru sa bude hodiť posteľ bez čela? Takpovediac do každého. Posteľ bez čela je perfektným riešením pre spálňu v klasickom štýle. V klasickej spálni sa oplatí použiť na stenu aj čalúnené panely, ktoré budú pôsobiť ako čelo postele a dodajú aranžmánu dekoratívnejší charakter.
 
Tento typ postele skvele poslúži aj v minimalistickej, strohej spálni, kde má všetok nábytok a doplnky veľmi jednoduché a šetriace formy. Posteľ bez čela zvýrazní minimalistický charakter priestoru. Dobre bude vyzerať najmä v aranžmánoch v škandinávskom štýle, Scandi boho a upúta aj v eklektických interiéroch. Posteľ bez čela s úložným priestorom poslúži aj tým, ktorí si radi často upravujú usporiadanie spálne, pretože bude dizajnovo univerzálnejšia.
 
Vzhľadom na univerzálny a nadčasový dizajn postelí bez čela dávajú veľký priestor na slobodu pri zariaďovaní spálne. Vďaka tomu môžete ľahko urobiť zmeny, keď sa vám usporiadanie vášho interiéru znudí. A keď už snívate o čele, môžete si kedykoľvek kúpiť už hotové čelo alebo zvoliť čalúnené panely.

Rozmery postelí bez čela v ponuke v našom eshope:
 
 
    • posteľ bez čela 160x200
    • posteľ bez čela 140x200
    • posteľ bez čela 180x200
    • posteľ bez čela 120x200

Kedy sa oplatí vybrať posteľ bez čela?

Rám postele bez čela je skvelým nápadom do minimalistickej spálne alebo do takej, v ktorej chceme použiť dekoračné panely na stenu. Čoraz obľúbenejším riešením sú aj kontinentálne postele bez čela, pretože sa prerušuje ich masívna dizajnová forma a tvary nadobúdajú špecifickú ľahkosť. Z hľadiska funkčnosti sa oplatí vybrať posteľ bez čela so zásuvkami alebo s úložným priestorom na posteľnú bielizeň.
 
Vďaka tomu získame v spálni ďalší využiteľný priestor. Okrem toho sa takéto postele niekedy stávajú jediným východiskom v malých miestnostiach. Najmä vtedy, keď ju nemôžete umiestniť k stene a jedinou možnosťou je postaviť posteľ k oknu. Tento typ postele je často jediným riešením pre vyvýšené postele, čo je čoraz obľúbenejšie riešenie v priestranných loftových bývaniach v industriálnom štýle. Z ekonomického hľadiska je posteľ bez čela lacnejším variantom.

Postele bez čela a estetika usporiadania spálne

Posteľ bez čela ponúka veľa možností usporiadania. To všetko vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu. Navyše získame voľný fragment steny za posteľou, ktorým môžeme obohatiť dekoratívnosť miestnosti. Na stene za posteľou sa budú hodiť napríklad ozdobné čalúnené panely, koláž s rodinnými fotografiami a v klasických interiéroch bude perfektným miestom na vystavenie umeleckých diel.
 
Pri výbere vysnívanej postele bez čela musíte pamätať na to, koľko miesta môžete zariadiť a ako bude usporiadaný celý interiér. Takáto posteľ sa ľahšie zmestí do interiéru ako klasické modely s čelom. V moderných spálňach sú postele bez čela často umiestnené v strede miestnosti, nie pri stene. Vďaka tomu sú vystavené ako centrálny kontrapunkt aranžmánu. Posteľ bez čela sa bude hodiť do interiérov v minimalistickom štýle, ktorý v poslednej dobe čoraz viac kraľuje interiérovým dizajnérom. Posteľ bez čela bude ideálnym riešením aj do interiérov zariadených v industriálnom štýle.



/postele-bez-zahlavia-c-1258.html