Opis výrobku

Hľadáte dosku pod umývadlo? Predstavujeme vám Nicole 120 cm - kašmírovú MDF dosku.

Tento produkt vás očarí svojim elegantným a moderným dizajnom. Kašmírové prevedenie dosky dodáva luxusný vzhľad a zároveň sa hodí k rôznym štýlom interiéru. Šírka 120 cm je ideálna pre väčšinu kúpeľňových skriniek.

Pracovná doska Nicole je vyrobená z kvalitného MDF materiálu s ABS hranami, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči vlhkosti a poškriabaniu. Rozmery 120 x 1,8 x 45,5 cm sú ideálne pre umiestnenie na kúpeľňovú skrinku.

Okrem estetických vlastností pracovná doska Nicole ponúka aj vysokú funkcionalitu. Jej hladký povrch je ľahko udržiavateľný a poskytuje dostatok priestoru na umývadlo a kozmetické potreby. Jej elegantný dizajn a praktické vlastnosti z nej robia ideálny doplnok do každej kúpeľne.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Pracovná doska Nicole 120 cm → táto doska vám ponúka dostatok priestoru na vaše kúpeľňové potreby. Jej šírka 120 cm vám umožní mať všetko, čo potrebujete, na dosah ruky.
  • Prevedenie hrany → ABS hrana zabezpečuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Vďaka tomu bude vaša doska dlho vyzerať ako nová.
  • Farebné prevedenie dosky → kašmírová farba dodá vašej kúpeľni moderný a elegantný vzhľad. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú kúpeľňový nábytok, ktorý je nielen praktický, ale aj štýlový.
  • Rozmery: 120 x 1,8 x 45,5 → tieto rozmery zabezpečujú, že pracovná doska sa ľahko zmestí do akejkoľvek kúpeľne. Bez ohľadu na to, akú máte kúpeľňu, táto doska bude perfektným doplnkom.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 120 cm,

  • Výška: 1,8 cm,

  • Hĺbka: 45,5 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie dosky

kašmír

Prevedenie

Doska

doska MDF 18 mm

Ďalšie informácie
Objavte výnimočnú odolnosť a vynikajúce vlastnosti 18 mm hrubých MDF dosiek, ktoré sú ideálne ako pracovné dosky na nábytok. Výber tejto dosky je riešením s bezkonkurenčnou kvalitou a funkčnosťou. MDF, drevovláknitá doska strednej hustoty, sa vyznačuje výnimočnou stabilitou a odolnosťou voči deformáciám. Vďaka svojmu hladkému povrchu a rovnomernej štruktúre je ideálnym podkladom na povrchovú úpravu nábytkových pracovných dosiek. Vďaka svojej odolnosti voči vlhkosti a trvanlivosti je ideálna na každodenné použitie. Môžete si byť istí, že pracovná doska z 18 mm MDF bude trvanlivá, nedeformuje sa pri teplotných zmenách a je tiež odolná proti poškriabaniu.

Prevedenie

Hrany

ABS

Osvetlenie

Nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

15 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

127 cm x 5 cm x 49 cm

Hodnotenie zákazníkov

/pracovna-doska-nicole-120-cm---kasmir-mdf---skladom-p-149121-1078-1078-opt--conf-69425.html